بابک برهانیhttp://sibsabz.persiangig.com
سلام جناب Farhad 44
من تقریبا یک ماه میشه به جمع 40D داران پیوستم !
400D نازنین رو به 40D نازنینتر ! آپگرید کردم.
هنوز با 40D زیاد عکس نگرفتم.فعلا داریم با هم آشنا میشیم !!!
پست شماره 1344 و 1366
مربوط به کنسرت بزرگ سازمان ملل به مناسبت روز جهانی ایدز هست که از 17-22 آبان در تالار بزرگ کشور انجام شد.
عکس پست شماره 1370 تو دبی گرفتم.
در ضمن خوشحال میشم افراد با تجربه ای مثل شما یکم کارهامو نقد کنند بلکه من هم چیزی از شما یاد بگیرم.
سلامدورادور از عکسهای بسیار زیبای دوستان لذت فراوان میبرمدرباره چند عکس چیزهایی به ذهنم میرسد که خدمت دوستان عرض میکنم.
پست 1338 آقای سلطانیقربان با آن عکسهای بسیار زنده و عالی قبلی از دلبندتان، توقعما را بالا بردهاید. و این یکی تنها ما را به دیدن خود چهره عزیزش دلخوش میدارد.
پست 1341 جناب دلبازیاسرجان، شما که اینقدر کچلایت زیبایی در چشمها خلق کردهاید و eye-job به این خوبی، حتماً عمدی درکار بوده که سایهها، کالرکستها و ناهمواریهای پوسترا (حتی اگر به مقدار کم و نامرئی هم که شده) از بین نبردهاید.
پست 1351 جناب شاطریاناین اجرای عالی و بینظیر شما میتوانست با جداسازی بیشتر در قسمتموها (هم برای پس زمینه هم برای خودموها) بینقصتر شود.
پست 1343 آقای بهیاین عکس حتی فوکوس هم نیست و کادر و بکگراندی شلخته دارد که جایش در اسنپشات است.(توضیح این که این گونه عکسها برای این که پدر و مادر یا حتی فورم خوانی نحوی مثل مرا به وجد بیاورد خوب است اما در استانداردهای این تاپیک نمیگنجد)
پست 1344 آقای نویدفلاش در کنسرت قدغن بوده؟ یا خواستهاید یک چهره نواق! از این هنرمند به نمایش بگذارید با این چشمخانههای سیاه !
پست 1357 آقای باباییعکس اینقدر کنتراست زیاد از حدی دارد که چشمخانه (البته به علت نبود فلاش) به کلی تاریک شده و جزئیات تا حدی از بین رفته است.
پست 1358 استاد امیرخان گلابیبا دوربین شما میشود یک بوقی بزنیم امیرجان؟همانطور که خود شما فرمودید، پوست بیش از حد سافت شده است. اما طبق معمول اغلب پرترههای شما، چشمها عالیاند.غکس پست 1361 بسیار بهتر از آب درآمده است.
پست 1365 آقای نویددر هر صورت، حتی اگر این یک اسنپشات باشد که در یک راهرو و با عجله و کمبود دقت گرفته باشید دوستش ندارم. (البته برای داشتن به عنوان خاطره عالیاست اما پابلیک کردنش خیر)اتفاقاً عکاسی از زاویه پایین خیلی میتوانست (وتا حدی هم بوده) برای نشان دادن هیبت این خواننده کارساز باشد اما قطع کادر از جایی است که آدم را نگران دستها میکند که به نوبه خود آویزانند و فرم بدن را از شکل انداخنهاند. اگر چنین عکسهایی در تاپیک اسنپشات آپلود شوند، حتی میتوان آنها را ستایش کرد. اما به عنوان یک پرتره Planned که هدف این تاپیک است، خیر.
پست 1367 آقای باباییایکاش همان پرتره عالی و بینظیر از این سوژه (اولی را میگویم) را میگذاشتید تا بدرخشد.در این عکس، تمام جادوی Split-lighting، میتوانست درخشش آن چشم سوژه باشد که در تاریکی واقع است و روش کار بارها عرض شده است.
پست 1371 آقای برهانیاین همان مجید مظفری بازیگر است؟با عرض معذرت، چهره به آن گیرایی را اصلاً خوب در نیاوردهاید!-پوز اشتباه است (نه سهرخ است و نه نیمرخ، اگر قصد قواعد شکنی بوده، نتیجه جالبی به جز بردن دماغ سوژه در محدوده دید ما نداشته است)-سایهها غلیظ و بیریخت هستند و مکان نورها اغلب اشتباه!-عکس بسیار بد پروسس شده یا اصلاً نشده است
دوستان (به طور کلی عرض میکنم) دقت بفرمائید: اگر از هنرپیشهای یا بزرگی عکسمیگیرید، بزرگی آن هنرپیشه عکس شما را قشنگ نمیکند بلکه تنها به من ناچیز جسارت میدهد تا از آن عکس ایراد بیشتری بگیرم.تاپیکی داریم به نام اسنپ شات، که تکلیفش با این عکسها معلوم است و در آن جا حتی میتوان از این عکسها لذت وافر برد.
اینها نظرات من بود....والا اگر بنده گوینده اخباری را هم در راهرویی ببینم، شاید همین عکس را هم نتوانم از ایشان بگیرم، منتهی رعایت میکنم یا در هارد خودم نگهداریاش میکنم، یا در جایی که قرار نباشد عکسهایی هدف دار و پروسس شده، زندگی کنند.
ویرایش توسط Amir Mohebi : Saturday 27 December 2008 در ساعت 19:20
بله. استفاده از فلاش متاسفانه قدغن بود.پست 1344 آقای نوید
فلاش در کنسرت قدغن بوده؟ یا خواستهاید یک چهره نواق! از این هنرمند به نمایش بگذارید با این چشمخانههای سیاه !
منظورتون از چشمخانههای سیاه ،سایه هایی است که زیر گودی چشم افتاده؟
همونجوری که تشخیص دادید من این عکس رو از پایین گرفتم.یعنی ما جلو سن نشسته بودیم و ایشان در حال اجرای برنامه.من میخواستم یک عکس با کادر بسته از ایشون بگیرم.صبر کردم و منتظر بودم ایشون وقتی به سمت راست سن (که گیتاریست اصلی گروهشون اونجا بودند) نگاه کنند این عکس رو بگیرم.به نظرم این کادر و سایه های تندی که روی صورتشون هست خیلی به نوع موسیقی که ایشون ارائه دادند (Rock و اکثرا Hard Rock) نزدیک هست.پست 1365 آقای نوید
در هر صورت، حتی اگر این یک اسنپشات باشد که در یک راهرو و با عجله و کمبود دقت گرفته باشید دوستش ندارم. (البته برای داشتن به عنوان خاطره عالیاست اما پابلیک کردنش خیر)
اتفاقاً عکاسی از زاویه پایین خیلی میتوانست (وتا حدی هم بوده) برای نشان دادن هیبت این خواننده کارساز باشد اما قطع کادر از جایی است که آدم را نگران دستها میکند که به نوبه خود آویزانند و فرم بدن را از شکل انداخنهاند. اگر چنین عکسهایی در تاپیک اسنپشات آپلود شوند، حتی میتوان آنها را ستایش کرد. اما به عنوان یک پرتره Planned که هدف این تاپیک است، خیر
در هر صورت اگه عکس به موضوع تاپیک بی ربط هست من رو ببخشید.
باز هم تشکر میکنم از اینکه این کارها رو نقد کردین.
سلام خدمت شما آقای محبی
ممنون بابت نقد سریع و گذرای شما..همین باعث دلگرمی من و شاید دلگرمی خیلی های دیگر باشد...
بنده در استفاده از نور در پرتره بسیار ضعف دارم البته این ضعف بنده در عکاسی بدون داشتن وسایل نور پردازی بیشتر احساس میشه..( البته در عکاسی با نورپردازی هم در حد توان خود, هنوز هم دارای ضعف هایی هستم )
هر 3 کار بنده بدون هیچ گونه نورپردازی خاصی انجام شده و نور مربوط به محیط بوده و خوب با توجه به تجربه شما در زمینه نورپردازی و نوع نگاه آگاهانه شما بسیار خوشحال شدم که نظر خودتون رو صریح بیان کردید..وای کاش با وجود اساتیدی مثل شما این نقدها همیشگی باشد..
با تشکر
جناب آقای محبی عزیز چوبکاری میفرمایید ؟ دوربین که قابل شما رو نداره هر وقت بفرمایید دو دستی تقدیم میکنم در مورد سافت بودن عکس اول خودم هم متوجه شدم ، حقیقتش به این نتیجه رسیدم که حتی المقدور در پرتره بچه ها نباید با سافت کردن بیمورد عکس رو خراب کرد.
در نهایت از حسن توجه و راهنماییهاتون در مورد کلیه عکس ها سپاسگذارم
امیررضا گلابی
amirgolai@yahoo.com
Canon EOS 5D - Canon ef 24-105 L- Canon Speedlite 580 EX II
سلام.
جناب محبی از شما بخاطر اظهار لطفتون ممنونم.
قصد من از آپلود کردن این عکسها در قدم نخست پیدا کردن نقاط ضعف آنهاست که معمولا به سختی به چشم صاحب اثر نمایان می شوند. و بعد از آن پی بردن به نقاط قوت آنها. در نتیجه به شدت نیازمند نقد تیزبینانه شما و سایر دوستان هستم. خواهش می کنم به سیاق پست قبلیتون حتی شده هر چند هفته یک بار نظرتون را راجع به عکسهای ارسال شده دوستان و تا حد امکان مشروح بنویسید. مطمین باشید تمام تلاشمون را خواهیم کرد که شاگردان خوبی باشیم.
فکر میکنم لازمه از دوستانم بابت اینکه این تاپیک را تبدیل به تاپیک عکاسی از کودکان کردم عذرخواهی کنم. به هر حال فکر نمی کنم نتیجه عشق دوگانه یک پدر به فرزندش و عکاسی بهتر از این بشه. پسر من در حدود دو سالی که از تولدش می گذره بیشتر از اینکه چهره پدرش را دیده باشه با یک شمایل سیاه رنگ روبرو بوده که بجای حرف زدن صدای چلیک چلیک می داده.
[IMG]http://i40.*******.com/2z6hu6a.jpg[/IMG]
Nikon D200 + Nikkor 18-70
ISO 500
f 5.6
Shutter Speed: 1/125
Focal Lenght in 35 mm: 105
باتشکر.
آرش سلطانی
امیر جان ، لطف کردی نظر و ایرادات عکس دوستان رو گفتی ، عکس من رو هم میگفتی دیگه :( مطمئن باش اگر هر از گاهی عکسی رو در این تاپیک آپلود میکنم دوست دارم که امیرخان محبی یه گوشه چشمی بهش داشته باشه و ایراداتش رو گوشزد کنه.(پست شماره 1345)
پیشاپیش ممنونم بابت وقتی که میگداری
پ ن بی ربط : سوژه اقای برهانی بیشتر شبیه مهران رجبی است تا مجید مظفری!
سعید نقشبندی
عکس قبلی از آقای رجبی بود.
بله حق با شماست
هر تصویر که از سر یک انسان است لزوما پرتره محسوب نمی شود.
بابک برهانیhttp://sibsabz.persiangig.com
سلام
روز جمعه است و شما بعد از مدت ها هوس فلاش بازي به سرتان مي زند. فلاش بازي كه يكي از لذت بخش ترين هابي هاي من است از ديد من سعي و خطا در مكان يابي دو فلاش و دوربين و بازي با زوايا و ... است تا بتوان به بهترين تركيب براي حذف سايه هاي اضافه در عين از دست ندادن جزئيات رسيد.
اين سعي و خطا كماكان ادامه دارد و به دليل محدوديت هايي كه دارم ( تنها مواقعي كه غبطه مي خورم چرا نيكن ندارم در اين مواقع است) و مهمترينش اين است كه فلاش اول را نمي توانم بيش از 90 سانتي متر ( حداكثر طول كشيدگي كابل آف كمراي فلاشم) از دوربين دور كنم هنوز به فرمول ايده آل نرسيده ام.
القصه، مدل هاي در دسترس همگي ناز مي كنند. يكي درس دارد ديگري غذايش سر چراغ است و سومي در حمام است پس بيش از اين نمي توان منت كشيد و بايد براي تمرين به سراغ مدل هاي بي جان رفت :biggrin:
پي از مدتي ته تاغاري از حمام آمده و حالا افتخار مي دهد كه با شال و كلاهي كه به تازگي مادرش بافته مدل پدر بشود
اين عكس را اگر بتوان پرتره ناميد شديدا چشم براه نقد شديد و بي رحمانه ي امير محبي عزيز و ساير دوستان است.