سلام
سلام
5DmarkII/70-200F4Lis/50f1.8/580II
جناب خدامی اگر ممکنه لطف کنید و بفرمایید نورپردازی این کار به چه صورت هست؟(با چه وسیله ای؟)
ممنون
برقی از منزل لیلی بدرخشید سحر ، وه که با خرمن مجنون دل افگار چه کرد
instagram: hoda.zaeimi
5DmarkII/70-200F4Lis/50f1.8/580II
این عکس فقط با نور فلورسنت خیابان و در شب مه آلود گرفته شده
مشخصات عکس
ISO 1000-f4-1/15s
سیامک زرگریان
آف تاپیک است ولی:این عکس فقط با نور فلورسنت خیابان و در شب مه آلود گرفته شده
این لامپها به لامپ زرد سدیم معروف است
درود
دیروز (جمعه ۳۰ مهر) خدمت دوست عزیز محمد رضا میلانی بودم و فرصتی شد برای اولین بار لنز jupiter 135mm 37AM را که به راهنمایی دوست خوبم فرهاد برنجی گرفته بودم امتحان کنم.
کراپ ۱۰۰٪ از چشم راست
دیروز (جمعه ۳۰ مهر) خدمت دوست عزیز محمد رضا میلانی بودم و فرصتی شد برای اولین بار لنز jupiter 135mm 37AM را که به راهنمایی دوست خوبم فرهاد برنجی گرفته بودم امتحان کنم.
به نظرم کلوین را روی 100 یا 150 تا پایین تر بگذارید بهتر باشد.
فوکوس کامل روی چشم بوده؟ به نظرم جا برای شارپتر بودن دارد.
سلام
در مورد پایین آوردن کلوین به نظرم کمی بی روح می شود. البته سلیقه ای است بنده محمدرضای گرم را بیشتر می پسندم;)
در مورد فوکوس بهتر و شارپتر هم می شود ولی به شرطی که اون صفحه فوکوس مخصوص باشه که بتوان راحتتر فوکوس را تشخیص داد.
صالح جان تصور میکنم توی اون تاریکی (فکر میکنم محیط آتلیه و نور مدلینگ باشه ) و بدون فوکوسینگ اسکرین نتیجه بسیار خوبی گرفتین . انشالله هرچه زودتر فوکوس اسکرینها دستتون برسه . در مورد دمای دمای رنگ هم با نظر جناب میلانی موافقم .بخاطر اینکه فکر میکنم این لنزها نسبت به دیگرلنزها خروجی رنگهای گرمتری دارن .منتظر ثبتهای بعدیتون هستیم .نوشته شده توسط آقای صالح صبحدل :
درود
موفق باشید
فرهاد برنجی