در مورد پست 2419
جناب صبحدل به نظر من اگه عکس رو سیاه و سفید نمی کردید بسیار زیباتر می شد.(نظر شخصی)
تنوع رنگ، زیبایی خاصی به عکس می داد .
در مورد پست 2419
جناب صبحدل به نظر من اگه عکس رو سیاه و سفید نمی کردید بسیار زیباتر می شد.(نظر شخصی)
تنوع رنگ، زیبایی خاصی به عکس می داد .
NikonD700&D3200*Nikkor24-70*Nikkor70-200VRII*Tokina11-16*2sb800+2Sb600*Slik 500
من عکسهای دم دستیم رو هیچ وقت آپلود نمیکنم،اگر هم اینجا عکسی میزارم برای اینه که نظر دوستان رو بدونم و اشکالاتم رو برطرف کنم،آقای زرگریان میتونستن بیان همانند شما ایرادات رو گوشزد کنند تا دفعه بعدی هم من عکس بهتری بگیریم و هم ایشون لذت ببرن! اگر قرار باشه من عکس پرتره ای که میگیرم رو اینجا قرار ندم کجا باید قرار بدم؟فیس بوک یا سایت aminus3.com که اگر از اسفالت هم عکس بگیری ،در جواب میگویند خیلی عالی،شاهکار،بی نقص و ... و من هم سرخوش دور خودم بگردم! اگر به زعم اقای زرگریان اینجا قرار بوده عکس بی نقص و فنی قرار میگرفته که پوزش من را پذیرا باشید،من حداقل 10 سال دیگه باید کار کنم تا به همچین عکسی برسم ،اگر هم قرار بر یادگیری است که من آماتور عکسم رو میگیرم و اینجا آپلود میکنم تا ایرادات و نقدها رو بشنوم و برای تعریف و تمجید هم اینجا عکس نمیزارم ،چند وقت پیش یه سری عکس از طبیعت رو به یکی از اساتید نشون دادم و نظر ایشان رو جویا شدم ،جواب این بود با شوخی: "آشغال هستن" و بعد ایرادات رو بهم گفت.در هر صورت با انتقاد آقای زرگریان میشد بهتر برخورد کرد ،در این شکی نیست،اشکال عمده در این بوده که اصلا من نباید برخورد میکردم که باید عذرخواهی بکنم.عمده ناراحتی من از این بوده که نتونم عکس هام رو آپلود کنم و نظرات صریح و کارشناسی دوستان رو جویا بشم و الا گوشم پر شده از تعریف و تمجید های مخرب.
فقط یه توضیح مختصر راجب این عکسها بگم که:ادیت ها بسته به نوع شخصیت افراد متفاوت خواهد بود،خشونت،متنانت،مهربانی شخصیت ها تاثیرگذار خواهد بود،بنابراین اگر عکسی صاف و رتوش شده است و دیگری پر کنتراست و پر نویز،به عوامل بالا بستگی دارد.و اینکه من بیشتر از اینکه بخوام روی زیبایی تاکید کنم ،روی زشتی تاکید دارم ،سعی دارم این مورد رو با کادر بسته تر و خارج شدن از قوانین(مثلا ساختار شکنی) برجسته تر نشون بدم،به سبک گروتسک(grotesque) علاقه دارم و دارم امتحان میکنم که بدون فتوشاپ در عکاسی میشه این کار رو کرد یا که خیر ،این عکسها یه مجموعه 100 تایی است،البته نگران نباشید همش رو اینجا قرار نیست آپلود کنم
پ.ن
در همین رابطه یکی از عکسهام که نامش Idealism است را اینجا در پینوشت توضیحات آپلود میکنم تا عرایضم تکمیل بشه.توضیحات به این خاطر بود که صرفا این رو بگم که عکسهایی که گرفتم روشون فکر شده و کاملا هدف دار است هر چند پر از اشکال که قبول دارم ،چون از لحاظ فنی و اصول اولیه یک پرتره کلاسیک این عکسها دارای مشکلات فراوان هستند.
nikon f6 + AF NIKKOR 20mm f/2.8D
F:22
speed:125
film : ilford fp4 plus 125
ویرایش توسط piransal : Thursday 30 September 2010 در ساعت 18:48
میکاییل صادقی
ممنون میشم نظر بدین.
جناب General (پوزش چون اسم شما رو نمی دونستم)
فرمودید نظر: ثبت زیبایی شده.تمام چین و چروک های صورت پیرمرد وخستگی شاید تمام سالهای عمر که کاملا واضح هستند.ممنون از شما
در دیر خرابات کسی پیر نشد
از خوردن آدمی زمین سیر نشد
گفتیم به پیری برسیم توبه کنیم
از بس که جوان مرد کسی پیر نشد
موفق باشید
برقی از منزل لیلی بدرخشید سحر ، وه که با خرمن مجنون دل افگار چه کرد
instagram: hoda.zaeimi