امير جان تا اومدم پست زدم ديدم شما ويرايش زدين و درستش كردين.بله حالا بهتر شد.
امير جان تا اومدم پست زدم ديدم شما ويرايش زدين و درستش كردين.بله حالا بهتر شد.
یاسین محمدی
Nikon D700 / 70-200 vr / 24-70 N / 85 f 1.8D / 14-24 N / ٍSB 800 /Manfrotto 190MF4 / CompuRover AW /MC-36 Remote
با سلام.
من تاريك بودن سمت راست صورت را نميپسندم.
2 کودک اهل مدینه البته از نژاد آفریقایی تبار
1-نداشتن یه تله بلند من رو به غصه خوردن وادار می کنه...
2- ای کاش هنر ادیت با فوتوشاپ رو بلد بودم:(
وبــــــلاگ مــــن
دوست عزیز، آقای امیر نوری!
با کمی مرور پست های گذشته می توان دانست که جای این عکس اینجا نیست (شاید اسنپ شات دسته بندی بهتری باشد یا موضوع انسان) چون ایجاد کنندگان این تاپیک قواعدی را برای این گروه برگزیده اند که می توانید بیابید.
دوست گرامی آقای "ام رضا 1001"!
با تشکر از دید خوب شما، مثلث روشن روی گونه چپ جالب به نظر نمی آید، فوکوس روی پیشانی است، تونالیته عکس به قرمز می زند و تشخیص چهره را از پس زمینه مشکل می کند!
ممنون
سیمایی
Nikon D50 (body) + Nikkor 18-70 f/3.5-4.5
Pentax SV (analog) + Asahi Super-Takomar 1:1.8/55 + Taira Tele 2.8/135
d200 f11 shater 60 iso 400
با سلام
دوست عزيز آقاي mreza1001 فكر ميكنم كمي در رتوش زياده روي كرديد و پوست صورت بافت خود را از دست داده.مثلث روي گونه زيادي تيز است و چشم سمت تاريك صورت شايد اگر كمي بيشتر نور ميديد بهتر ميشد.
همون طور كه دوستممون گفتند فوكوس در جاي مناسب انجام نشده.
كادر بندي و پوز سوژه بسيار خوب كار شده.
موفق باشيد.
ممنون از اظهار لطفتون که نظر دادید :
من امکان نور پردازی در صحنه رو نداشتم. این نور نور طبیعی عصر هستش فکر می کنم برای همین خیلی قرمز شده.من فقط سعی کردم موقعیت سوژه (محمد) رو نسبت به نور تنظیم کنم. رنگ پس زمینه هم قرمز آجری بود و صورت محمد هم همینجوری به قرمزی می زنه دیگه شد نورعلی نور!
اما در مورد مثلث، خودم یجوری تنظیم کردم که به وجود بیاد! داشتم تلاش می کردم مقالات سایت رو اجرا کنم :biggrin:
به نظرم اگر یه نور مکمل داشتم که از سمت مثلث بتابونم هم تاریکی سمت چپ کم میشد هم مثلث اینقدر تند و تیز نمی شد.
در مورد فوکوس بله اشتباه کردم. روتوش هم فیلتر پرتریتور هستش که من تازه کمش کردم حالا یک روتوش دیگه انجام میدم.
نور بازتابی از پیشانی هم برام آزار دهنده است. همیشه هم این مشکل رو دارم نمی دونم چیکارش کنم.تازه مشکل در پرتره خانوم ها بیشتره اونم وقتی که از مواد آرایشیه اکلیل دار استفاده میکنند! من مجبورم از قبل بگم که از اکلیل استفاده نکنند مگر اینکه روشی داشته باشه.
ویرایش توسط mreza1001 : Tuesday 3 March 2009 در ساعت 14:19
سلام بر دوستان عزیز
سوالی داشتم و اینکه خصوصیات یک پرتره کلاسیک چیست ؟