سلام
سلام
5DmarkII/70-200F4Lis/50f1.8/580II
سلام...
A good photograph is knowing where to stand. - Ansel Adams
درود
جناب خدامی پرتره ی زیبایی ست اما چندتا نکته درموردش به نظرم رسید که براتون مینویسم
به نظر میاد رنگ و نور نامناسب لباس سوژه کمی عکس رو خدشه دار کرده.
چیزی که من برداشت میکنم اینه که تو این عکس تاکید روی سه چیزه:
1.نیم تنه و ژست سوژه که سعی شده در ارتباط با خطوط طراحی موتورسیکلت باشه
2.هماهنگی خطوط شکسته و منحنی موتورسیکلت
3.کنتراست قوی بین رنگ مشکی و رنگ نارنجی
با این توجه به این 3تا فاکتور رنگ و نور زیاد تی شرت نسبت به بقیه ی عناصر از عکس بیرون افتاده و باعث تناقض در دیگر عناصر هماهنگ عکس شده.
اگر دقت کنید میبینید که فرضا منحنی بسیار زیبای نارنجی رنگ چرخ عقب به شدت مقهور بیرون افتادگی سوژه شده.
پ.ن1: چون عکس رو در تاپیک پرتره قرار دادین به طور پیش فرض سوژه ی عکس رو نیم تنه انسان در نظر گرفتم.
پ.ن2: اینایی که گفتم فقط نظر شخصی بودن و نه لزوما درست
ممنون از توجه دوستم محمد رضا میر به پست 2442
5DmarkII/70-200F4Lis/50f1.8/580II
جناب خدامی ممنون از ارسال این عکس.
اول از همه چرا این بنده خدا انقدر اخم کرده(انگار که با سه تار دعواش شده;))
البته شاید این مورد که میگم خیلی موشکافانه باشه.اما چون از این کار خوشم اومد خدمتتون میگم.معمولا زمانی که در عکسها از سازی استفاده میکنن تا حدودی فضای کار و چهره فرد رو هم بهتره با اون کار تطبیق داد.یعنی مثلا با ساز سه تار بهتر بود کمی چهره حالت آرام تری داشت.(البته گفتم ها این مورد خیلی ظریف هست)
اما در مورد نورپردازی،تیره و روشن شدن نور سمت راست و چپ سوژه برعکس شده.یعنی نور روی لباس سمت راست کمتر و روی سمت چپ بیشتر شده.بر خلاف نور صورت.و همچنین اگر صورت کمی بالاتر بود بهتر می شد.
البته این نظر شخصی بنده بود.
موفق باشید
برقی از منزل لیلی بدرخشید سحر ، وه که با خرمن مجنون دل افگار چه کرد
instagram: hoda.zaeimi
سلام
عکسها در ساحل دریای خزر سر ظهر گرفته شده ( دومین روزی که آفتابی بود ! ) .لنز 70-200 اف4 IS بود و دو تا فلاش 430exII ( بصرا آف کمرا ) و یه رفلکتور 5 کاره 42 اینچی هم کمکون کردن .نور اصلیمون نور آفتاب بود و فلاشها بعنوان نور های کمکی مو و پشت سوژه استفاده میشدند و رفلکتور ( طرف سفیدش ) بعنوان فیل و کار بصورت تیمی انجام شد ( آقای نوری زاد و بنده و آقای هژبری و مدل هم آقا مقداد ) :
فرهاد برنجی
جناب صبحدل (ssobhdel) در پارک چیتگر
50mm, f/2.8
گالری عکس بهنام صفرزادهNikon D600, Nikkor 24-70, Nikkor 70-200 VR II, Nikon SB-900, Nikon SB-800 2x
سلام
دوستان توجه فرمايند كه تا به حال درخواستهاي مشابه زيادي داشته ايم (در 5 روز اخير 2 در خواست) كه كاربران پس از قراردادن عكس در اين تاپيك و تاپيك هاي مشابه مانند "عكاسي از كودكان"، "عكس با موضوع انسان" و ... پيغام داده اند و درخواست كرده اند كه به دليل راضي نبودن سوژه عكس حذف شود.
از دوستان خواهش مي كنم قبل از قراردادن عكس در اين تاپيك (به ويژه عكس بانوان) از راضي بودن سوژه اطمينان حاصل فرمايند.
با تشكر
فرهاد حسيني
بازار تهران - مورخه 20-8-89