سلام
افشين دليري
Nikon D800, Nikkor 70-200 vrii, Nikkor 105mm, Nikkor 50mm 1.8G,Nikon SB 80DX, Mini S&S studio flash lighting MSFK-150-3
mother
People Remember You Only For The Problems You Solved And The Problems You Created
من یه بار گفتم بهم اعتراض شد . ولی چرا از کسایی که سنشون بالاتره سعی نمیکنیم عکس زیبا بگیریم ؟. منظورم صرفا عکس بالا نیست البته کلا توی هر صفحه آدم یه عکس اینطوری میبینه . وقتی از یه دختر 20 ساله عکس میگیریم سعی میکنیم اگه خطی هست اون رو با فتوشاپ بر داریم ولی یه پیر مرد 80 ساله رو شارپنس میدیم تا چروک های صورتش ده برابر بشند .
بهنام
Mamiya RZ67 / 110mm 2.8 / Forte Pan 400 Pull to 100 Expired 2004
سیامک حاجی محمودی
My Photo Blog
سلام.فرمایش شما کاملا متین.ولی به نظر من بسته به شرایط و حسی که عکس میخواد القا کنه ویرایش صورت میگیره.با تشکر از شما
People Remember You Only For The Problems You Solved And The Problems You Created
پـوریـا ارشدی
پـوریـا ارشدی
سلام
من جسارت ميكنم نظر ميدم
نور سمت چپ صورت خيله شديده و در تناسب با نور شمت ديگه نيست حتی يه مقدار Over هم رو لپ داريم همين مسئله باعث شده يه خط سايه بين 2 نور رور صورت ايجاد بشه كه يك چشم رو هم كامل پوشونده
من جسارت كردم فقط ايرادات مشهودی كه به چشمم ميومد رو عرض كردم صرفاً از جهت اينكه شايد بتونه كمكی باشه.
پاينده و پيروز باشيد