با سلام اولا تعجب كه اين پست چرا تاييد شد چون به راحتي در اون توهين وجود داره ! دوست عزيز اولا مي گي خودشيفتگي دوستان بسياري تو همون تاپيك وجود دارند كه از خود چند تا عكس مي ذارند !!! صفحات اول رو مرور كنيد تا حتي ببنيد مديران هم در اون تاپيك فعاليت دارند !! آيا همه خودشيفته هستند !!!؟؟؟ ايا اين حرف شما توهين نيست؟ من از همه دوستان بابت پست خودم كه باعث چنين جوابي شده عذر مي خوام !! اين پاسخ قسمت اول و اما دوم.... اولا خواهشا نگيد عرف اسلامي !!اين فرهنگ ماست ربطي به اون چيزي كه شما گفتيد نداره بعد هم اين بحث رو من با آقاي حسيني داشتم كه تمام شد رفت!!! چرا دوباره سر زخم كهنه باز مي كنيد !!!؟؟ بعدشم اگر عكسي داريد بذاريد خوشحال مي شيم ببينيم و چيزي ياد بگيريم .... براي قسمت سوم اگر ايرادي داري بگير چه عيبي داره بنده به شخصه استقبال مي كنم !!! من يكي از افتخاراتم اينه كه هميشه لطف دوستان از جمله جناب محبي جناب ميلاني و صفرزاده شامل حالم بوده و انتقاد هاي خوبي از اين دوستان عزيز شنيدم !! و براي قسمت آخر باز هم به نظر من عكس هاي آخر اين تاپيك هيچ چيز تاكيد مي كنم هيچ چيزي نداشتند كه حتي قابل انتقاد باشند وقتي عكسي نه كادر خوبي داره نه نورپردازي خوبي و نه پوز خوبي نه اديت مناسب !!!! اولا كه چرا بايد تاييد بشه بعد اگر اين دوستان اين تاپيك رو به دقت مطالعه كرده بودنه هرگز اين عكس هاي رو نمي ذاشتند !!! بعدشم من در كمال احترام اين صحبت ها رو سعي كردم بگم اين تند خويي رو واقعا درك نمي كنم !! از دوستان بازم معذرت مي خوام ولي بازم مي گم بيشتر مطالعه كنيد بيشتر ببينيد بيشتر عكس بگريد و فقط وفقط به قول بروسلي ( كه از عقيل احمدي عزيز مي گم ) سعي كنيد عكس هايي رو انتشار بديد كه اول از همه خود شما رو تحت تاثير قرار مي دهند ( در ضمن من شيرازي نيستم خوزستاني هستم اصالتا)