با سلام خدمت همه دوستان،
خب بنده اصلن تمایلی دیگر به ادامه بحث نداشتم و بعد از صحبتهای دیشب چند نفر از مدیران ارشد سایت در پیام خصوصی با من و صرفا به جهت احترام و جلو گیری از تنش بیشتر دیگر مطلبی نفرستام.اما...
فرمایشات مسعود کمی بی انصافیست.
از اطلاعات خودشان استفاده میکنیم.توضیحاتی عرض میکنم خود قضاوت کنید.یک نگاه اجمالی به گراف هیستوگرام میاندازیم.چه میبینیم؟
گرافی با توزیع تقریبا فلت و کمی کشیده شده به راست.این یعنی فضای کلی عکس نور زیاد دارد.در زیر این گراف چند پارامتر بسیار مهم ذکر شده که شاید کمتر بدان توجه میشود
1-میانگین 2- انحراف معیار 3-میانه
چولگی تابع و مقدار انحراف معیار و بدنبال آن مجذور انحراف معیار که میشود واریانس نور توزیع شده در عکس بطور قطع نشان میدهد عکس از پراکنش نوری کم و جهت تابع که به سمت راست و تخت است نورخوردگی و این یعنی توزیع گراف توزیع نرمال یا زنگوله ای نیست این موضوع علاوه بر دید چشمی با عدم همسانی میانگین و میانه نیز قابل رصد است.خب این از وضعیت نور و اورشدگی.نمودار هیستوگرام شاه کلید مشخص کردن نور عکس است پس اگر بدان اشاره میشود باید درست تحلیل شود.
از نظر فوکوس یا شاید شارپنس:خب دوستان درست گفتند و موضوع برمیگردد به شارپنس و عمق میدان که دیاف باز با این لنز و وفوکال 49 احتملا بسیار نزدیک به صورت بوده اند و عمق میدان کم و شارپ کم در برخی نقاط صورت حادث شده.ولی اگر هم سلیقه ای در کار باشه کمکی به عکس نکرده.
الباقی مواردی که در پست آخر نوشتید را بدلیل دور نشدن از موضوع نادیده میگیرم .
دوست عزیز تهمت بی سوادی زدن به کسی با بکار بردن الفاظ و ادبیاتی مانند اینکه بیشتر مطالعه کن یا تجدید نظر کن(این یعنی تو چیزی نمیفهمی و من بیشتر میفهمم پس برو مطالعه کن) خیلی بدتر از این است که شما را اقتصاد دان خطاب کردم.