فقط اشاره ای که در مورد نور عکس و سایه روشنش بکنم اینه که این سبک کارمه و کلا عکس با کنتراست بالا ( 1 به 4 شاید ) رو می پسندم که البته این کاملا شخصیه و ممکنه هر کسی دوست نداشته باشه
از همه کسانی که نظر دادن صمیمانه تشکر می کنم.
با تشکر پدرام
فقط اشاره ای که در مورد نور عکس و سایه روشنش بکنم اینه که این سبک کارمه و کلا عکس با کنتراست بالا ( 1 به 4 شاید ) رو می پسندم که البته این کاملا شخصیه و ممکنه هر کسی دوست نداشته باشه
از همه کسانی که نظر دادن صمیمانه تشکر می کنم.
با تشکر پدرام
كيوان نعمت اللهي
تجهيزات من
برنامه جهانی غذا - مبارزه جهانی با گرسنگی
پیمان مثنوی
وقت زیادی رو این عکس گذاشتیم، واقعا امیدوارم مشکل خاصی نداشته باشه
تلاش کردم مشکل ته رنگ روهم برطرف کنم
برنامه جهانی غذا - مبارزه جهانی با گرسنگی
پیمان مثنوی
اول باید بگم که ممنونم بابت تمامی نظرهاتون هم کسانی که پیام دادن و لطفشون رو ابراز کردن هم کسانی که تو فروم دیدگاهشون رو نوشتن
اگه اجازه بدین به سوالات مطرح شده طوری جواب بدم که به همه جواب داده بشه
تجهیزات عکاسی :
فلش canon 580 برای نوردهی به بک
دو تا هد 300 و سافت باکس photoflex
Canon 5D Mark II + 50 mm F1/8
دو تا سایه بان قدی (شیدر) برای جدا کردن نور فلش از بک
فون کرم
تنظیمات دوربین :
S1/160
F/14
توضیحات ویرایش :
اول اینکه دوستان سوال کرده بودن از چه پلاگینی استفاده میکنم، باید بگم که از هیچ پلاگینی استفاده نکردم . من زمان زیادی رو سرف پیدا کردن یه پلاگین خواص کردم که کارم رو بهتر کنه ولی به مرور زمان متوجه شدم که هیچ چیزی مثل خود فوتوشاپ نیست و تمامی امکانات در داخل خود این نرم افزار کنجانده شده ، پس شروع به یادگیری بهتر فوتوشاپ و لایت روم کردم .
تنها و تنها نکته کارام اینه که وقت زیادی روی عکس میزارم
1.کار رتوش رو سر سری انجام نمیدم (مثلا رتوش همین کار نزدیک به یک ساعت طول کشید )
2. خیلی زیاد و با دقت از doge and burn و لایه های تنظیمی استفاده میکنم
3.کنتراست رو رو عکسا به وسیله "کرو" تنظیم می کنم
4.نور پردازی رو در عکاسی بسیار با دقت انجام میدیم که این تخصص برادر بزرگمه (بهرنگ میرصادقی)
نور پشت سوژه رو با فلش و مقداری ویگنت در فوتوشاپ انجام دادیم
با تشکر پدرام و بهرنگ
سلام
یک کار زیبای دیگه.
پدرام جان به گمانم مانیتور شما کالیبره ی رنگیش کمی به بنفش (Magenta)
مایل هست.
اگر حالت sRGB روی مانیتور شما هست بذارید روی این حالت.
اگر هم نبود به مرور زمان عادت کنید با Color balance روی حالت Midtones یکمقدار لغزنده ی وسطی رو به سمت مخالف Magenta بکشید.
در مورد کادربندی و حالت سوژه ، از جایی که گردن یکمقدار از 25 درجه بیشتر کج هست بنظر بنده اگر سوژه رو کمی راست تر قرار میدادید بهتر بود.
در مورد نورپردازی:سایه هایی که ایجاد شده یک مقدار حالت نطقه نقطه ای دارند که اگر به لباس سوژه دقت کنید کمی چشم هارو بالا پایین میکنند.
نوری که از سمت راست به سوژه برخورد کرده و حالت Rim داره اگر در حالت بالا و زاویه 45 درجه به پایین
تنظیم میشد یک Rim بسیار زیبایی دور بخش راست سوژه میندازه و اون حالت زیبایی که روی بازوی چپ سوژه ایجاد شده ادامه پیدا میکنه.
در کل کار چشم نوازی هست.
دوست من واقعا ازت ممنونم ، نظراتت رو خیلی دوس دارم ولی لازمه چند نکته رو اضافه کنم :
مانیتور من ASUS هستش و رنگ srgb رو به درستی پشتیبانی میکنه و توسط دستگاه کالیبره شده
عکسهایی که آماده می کنیم برای چاپ هستش و اگر زیادی رنگ مجنتا رو ازش بگیرم تو چاپ به زردی و سبزی میزنه ، معمولان برای گرمی عکس بیشتر از این نمی گیرم
نکته بعدی این که باید در نظر داشته باشید که کوچکترین جابه جایی سافت باکس باعث میشه که نوری که روی صورت سوژه میوفته عوض شه و اون حالت نوری روی صورت به وجود نمیاد ، تمرکز ما همون طور که در عکس مشخصه جاهای خاصی از صورت و بدن بوده و اگر همونطور که گفتید زاویه رو عوض می کردم ، کلا نور ها طوره دیگه ای میشد و شکل کارم عوض مشد و کلا فرم دیگه ای از نور پردازی به دست میومد.
با تشکر از نظر شما دوست عزیزم