منتظر شنیدن نظرات دوستان عزیز هستم
با تشکر ، پدرام
جناب کریمی رتوش بیش از اندازه صورت باعث شده بافت صورت ازبین بره .
دراین مورد پوست صورت وقتی حالت طبیعی خودشو از دست میده به اصطلاح میگیم روتوش پلاستیکی شده یا غیرطبیعی هست.
ازبین بردن رگهای چشم هم درست نیست بهتره این رگها رو کم رنگ کنید تا از بین ببرید .
یکی از اجزای که در عکس انسان خیلی مهمه چشمها هستند و دستکاریه این بخش کار خیلی سختیه و کوچکترین اشتباه میتونه کل عکس رو خراب کنه .
تیرگی درون مردمک هم بیش از اندازه هست .
برامدگی های صورت رو ازبین نبرید تا حالت صورت اینطوری تخت نشه .
اگه توجه کنید عکس شما اصلا گونه ای نداره .
حتی بافت پوست دست نیز کمی زیاد رتوش شده .
نظر ایراد گرفتن به عکس شما نیست ولی خواستم نظرمو درمورد عکستون عنوان کنم تا شاید باعث بشه کمکی کرده باشم .
موفق باشید .
Nikon D600
خواهش میکنم و باز هم خوشحال میشوم اگر کمی و کاستی های کارم را ذکر بفرمایید چون این اراد گرفتن نیست بلکه گفتن تجربیات دوستان است که با نظرات خوب شان باعث بهترشدن کار میشود اما در مورد سوژه چون رفله ناخواسته در چشم راست داشتم مجبور شدم ویرایش کنم ولی در مورد چشم چپ نمیدانم کار خواصی انجام ندادم و تیرگی مردمک فکر کنم عادی است و در مورد بافت پوست هم از اینکه نظر دادید سپاس گذارم
محمد کریمی
محمد ذبیح مند | مقالات سایت عکاسی | لینک مقالات سایت
محسن حسن پوراگر سراب دیدید بنشینید و از آن آب بنوشید، نگذارید سراب به دروغش افتخار کند.
Nikon D600 - TAMRON AF 19 .35 f 3/5 . 4/5 - 50 f1/8D و دیگر هیچ
در مورد پست آقا پدرام، به نظرم کراپ بالای سر کمی زیاده،
آقای حسن پور با وجود اینکه خورشید در پشت سر کودک قرار دارد چشمان کودک کمی بسته شده اند (فکر می کنم به دلیل شدت زیاد نور). احساس می کنم رنگ ها جذابیت لازم را ندارند می توانستید ویرایش بیش تری در این زمینه انجام دهید.