پدرام جان برای اینکه حق مطلب ادا بشه اگر برات مقدوره یک کراپ 100 از چشمی که فکوس بوده بگذار
پدرام جان برای اینکه حق مطلب ادا بشه اگر برات مقدوره یک کراپ 100 از چشمی که فکوس بوده بگذار
درود
جناب میلانی عزیز فقط خروجی tif خود هاسل بلاد رو نداشتم ، کلا عکس مقداری نرم افزاری شارپ شده ... خود این عکس تا 30% کراپ شده بود که از اون یک کراپ 100% گرفتم.
بک دوربین 40mp بود ، نکته ای که واقعا ادمو شگفت زده میکنه سطح بالای دینامیک ، نور و جزئیاته ... وقتی عکسو در فوتوشاپ باز میکنم بقدری دیتیل دارم که نمیدونم از کجا باید شروع کنم ... این این مساله وقتی کاملا خودشو نشون میده که یک عکس منظره رو که با 35-90 عکاسی شده یا پرتره ای که با 120 ماکرو گرفته شده رو ویرایش میکنید.
عکسهای زیادی برای نمایش دارم ولی همه اونها در چهار چوپ قوانین فروم نیستند ... دوست دارم این تجربه و نتایجش رو با علاقه مندان به اشتراک بزارم...شاید خرید یک دوربین مدیوم فرمت برای هرکسی (مثل من) مقدور نباشه ولی نتایج و شاتها و دیدن جنس تصویر و نحوه ویرایش این دوربینا و لمس کار از نزدیک میتونه بسیار هیجان انگیز باشه ...
چون خودم خیلی هیجان زدم دوست دارم که دیگران رو هم شریک این تجربه کنم ...
با تشکر از همراهیتون
ویرایش توسط Amir Abdolpanah : Monday 19 January 2015 در ساعت 20:18
پدرام میرصادقی
www.pedramphotography.com
پدرام عزیز ممنون از اینکه تجربه های خودتون را با ما به اشتراک می گذارید.
سوالی برام پیش اومده...
با توجه به تجربه شما در عکاسی پرتره و تبحری که در این نوع ادیت دارید، اگر برای این شات از دوربینی مثل Canon 450D و یا دوربینی در این لِوِل استفاده می کردید باز هم می توانستید به این خروجی نهایی (بعد از ادیت) برسید یا خیر؟
ممنون
کاویان کریمی Instagram
تا خود پدرام بیاد توضیح بده بنده عرض کنم که خیر . جنس خروجی کاملاً متفاوت است. 450دی که هیچ 1ds mkiii هم توان برابری نداشت.
Sinar HY6 - emotion 54 LV 22MP - 80 mm f 5.7
1Ds MKIII 85 1.2 @ f 8
با این توضیح که بک اموشن 54 ال وی که در اختیار بنده بود 22 مگاپیکسل بیشتر نبود و یک بک قدیمی محسوب می شود (2007)
هردو کراپ 100 از یک نفر و شرایط مشابه کادر و نور تقریباً یکسان
آقای میلانی بنظر من عکس دوم به خوبی عکس اول گرفته نشده یا شاید پردازش مناسبی رویش انجام نشده است.
برای مقایسه میتوانید از نمونه های سایت dpreview استفاده کنید. در دیتابیسش عکسهای phaseone IQ180 موجود است. الان که نمونه هایش را با 8010دی مقایسه میکنم میبینم که دی810 هم دوربین بدی نیست!؟
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.
بله کمی باور نکردنیه. اما توجه کنید که کراپ 100 است.
هر دو عکس خام هستند . اولی با نرم افزار جانبی سینار خروجی گرفته شده بدون تغییر تنظیمات تبدیل به JPG شده و اگر دقت کنید کمی هم نویز رنگی دارد
دومی خروجی مستقیم 1DS mkiii است بدون تغییر تنظیمات . تنها موردی که میتونه تفاوت کنه لنزه .البته دومی در اف 8 بوده و نباید مشکل شارپنس وجود داشته باشد.
نکته بعدی در مورد دوربینی که فرمودید. تکنولوژی 2007 رو با الان نباید مقایسه کرد. اگر ملاک مقایسه با دوربین های امروز باشه باید عکس های پدرام رو باهاش مقایسه کنید .
دوستان دیدن این عکس هم خالی از لطف نیست. فقط حجم عکس زیاد هست. آپلود نکردم که کیفیت بیاد پایین. http://www.sunshinecompany.co.za/ima...0_Compare2.jpg
باتشکر
Nikon D90 | AF-S 18-105 F3.5-5.6 | AF 50mm F1.8D | Haida UV Filter 67mm
احسان فراهانی
ظاهراً 5 دی 2 بهتر عمل ميکنه
لنز تامرون 70-200
بدون اديت فقط کراپ شده
http://s16.postimg.org/4r3pli539/IMG_0054.jpg