برنامه جهانی غذا - مبارزه جهانی با گرسنگی
پیمان مثنوی
به نظر میاد کمی در شارپ سازی چشم و ابرو کمی زیاده روی شده و احتمالاً در خروجی نهایی هم شارپ سازی صورت گرفته باشه.
به نظر میاد در کلون کردن موهای پراکنده ی بالای سر کمی کم دقتی شده و اثرات کلونینگ دیده میشه.
کاش کمی! سمت چپ سوژه یا راست بیننده، به ترتیبی نورپردازی میشد که موها با پس زمینه قاطی نشه.
سوال: بلر شدن روی گردن به صورت مصنوعی صورت گرفته؟ چون قسمتی از موها که با قسمت متناظر مقابل در یک صفحه قرار می گیرند تفاوت در وضوح دارند.
به طور کلی میمیک صورت سوژه، چشم رو از مسائلی که گفتم تقریباً دور می کنه و به نظر شخص من کادر خوب اون ها رو پوشش داده.
حسینی
سلام پدرام جان، اول بهتون بابت عکس های خوبی که میگیرین تبریک میگم، و بعد من متوجه شدم عکس های پرتره ای که گذاشتین از یک سبک ویرایش استفاده کردین که من خیلی این نوع ویرایش رو دوست دارم و دنبال یادگیریش بودم، که در نهایت عکس ها شارپ تر و خوش رنگ و لعاب تر میشه، ولی هرچی گشتم و مقاله خوندم نتونستم متوجه بشم.
حالا میخواستم از تجربتون استفاده کنم و در صورت امکان یه توضیحی از ابزار و کارهای صورت گرفته بدین، تاپیک رو که میخوندم چند نفر هم سوال کردن ولی شما جوابی نداده بودین. ممنون میشم کمک کنید و اگه امکانش باشه تو پیام خصوصی یه توضیح خلاصه بدین تا هم آف تاپیک نشه و هم من پس از سال ها به جوابم برسم و دعات کنم :)))))
اگر بقیه دوستان هم اطلاعی ازین نوع ویرایش دارن و به اصطلاح فوت کوزه گری نیست ممنون میشم بهم کمک کنن.
پیشاپیش از همه دوستان تشکر میکنم.