كسی رو عكسای من یا adnan نظری نمیده؟؟
كسی رو عكسای من یا adnan نظری نمیده؟؟
سام مقدم
والا تا اساتید هستند من چی بگم؟؟؟
من با این لنزمثل اکسر لنز های دیگه کار نکردم که بتونم نظر بدم اقا کاوه بیشک راهنمایی خوبی میتونن بکنن اما من از همچین رنجی زیاد خوشم نمیاد
ترجیح میدم طرف 100-400 یا 70-200 برم
سام مقدم
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
لنز90-300 رواقای اشتیانی داره به قول خودش فقط كار را بندازه بچه ها بهتر میدونن بنظر من لنز جالبی نباید باشه تا این لنز های L هستن.
(علی جان اگه این لنزه نمی خواهی برات بفروشیم پولشم میزاریم تو جیبم):::big grin:::
با این قیمت همین لنز بهترین است....( آیا لنز نو است ؟ )
فكر نكنم دیگه لنزی ارزان تر از این لنز گیرتان بیاید....
شاید دست دوم...
لنز 70-300 سیگما بود كه به نظرم 300 تومان باشد....
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
سلام دوستان
من سعی کردم تقریبا تمام پستهای این تاپیک رو بخونم، با تشکر از همه دوستان :biggrin: و خیلی چیزها یاد گرفتم ;)
ولی یه سوال؟؟
تفاوت فاصله کانونی های مختلف در عکاسی از پرتره دقیقا چیه؟؟ یعنی چه تفاوتی مثلا بین 50mm ، یا 85mm یا 105mm یا 135mm هست؟؟
میدونم از لحاظ پرسپکتیو تفاوت دارند ولی سوالم بیشتر واسه اینه که اگه مثلا بخوام یه لنز مخصوص پرتره بخرم، کدوم بهتره و چرا؟(حالا بحث دیافراگم هم مرحله بعد)
شاهین عسگری جاویدCanon EOS 30D - SIGMA 18-200mm f3.5-6.3 DC OS - Canon EF 50mm f1.8 II
والا تا جایی که من فهمیدم لنز 135 و میگن لنز پرتره
حالا سوالم اینه که لنز 85 با کراپ فاکتور 1.6 میشه 136
یعنی برای کار پرتره با این دوربین بهتره ار 85 استفاده بشه یا 135؟؟
سام مقدم