درود
درود
"آیدین گیویلی"
www.idingivili.ir
Canon 70D + 100mm macro L , 50mm F1.4 , 10-18mm , Speedlite 600ex-rt
نور روی سوژه خوب نيست و زير چشم ها سايه بدی افتاده
بايد از زاويه ديگه عکس ميگرفتيد که نور پنجره روی سوژه باشه و حالا بسته به انتخاب خودتون سمت رو به دوربين نور ببينه يا سمت مخالف يا اينکه حتی نور از پشت باشه اما نور سنجی رو روی صورت سوژه تنظيم کنيد يا اينکه با يک رفلکتور (حتی 1 برگه کاغذ آ4 ) نور مناسبی روی صورت سوژه ايجاد کنيد
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
والا کاش میشد در ادیت به این بوکه رسید!
85 م م اف 1/4 روی فول فریم. لنز هم مم85 اف 1/4 سری ال است!
اتفاقا توی 10-12 عکسی که دیروز گرفتم (قبل از اینکه باطریم تموم بشه ) باقی عکسها به نسبت بوکه نرم تری داشتند. مخصوصا عکسهایی که بسته تر گرفته شده بودند یا عکسهایی که زمینه کم کنتراستی تری داشتند.
ویرایش توسط m.daneshpayeh : Monday 11 January 2016 در ساعت 06:38
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.
یه توصیه و خبر خوب به دوستانی که قصد دارن عکاسی محیطی رو جدی انجام بدن ، دارم . انشالا این هفته یک ویدیو آموزشی که در سه بخش درست خواهد شد آپلود می کنم و تکنیک های مناسب استفاده از رفلکتور رو آموزش میدم . مزایای استفاده از رفلکتور ، قیمت ارزان ، نرم کردن نور و ایجاد کنتراست دلنشین است . پس دوستانی که سعی دارن عکاسی محیطی رو خوب انجام بدن حتما یک رفلکتور تهیه کنند و با اون تمرین کنند . مطمعن باشید خروجیش بسیار شما رو راضی خواهد کرد . اینم چند تا عکس با خروجی رفلکتور(هرچند قدیمی :)) .
سهراب قابزلو
photography is about what you feel and see
sohrabphotography.blogfa.com
Cacal Telegram : telegram.me/sohrabphotography
در آموزش فقط از نور طبیعی همراه با رفلکتور استفاده میشود . والا این ویدیو با دی 810! و 24-70 پر شدن منتها میخواستم با حجمی بذارم که به راحتی قابل دانلود و دیدن باشه ولی پشم سعی می کنم با کیفیت بالاتر هم آپلود کنم
سهراب قابزلو
photography is about what you feel and see
sohrabphotography.blogfa.com
Cacal Telegram : telegram.me/sohrabphotography
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.