سلام
سلام
غلامرضا فرخ نسب
پیرمرد ماهیگیر
ویرایش توسط Mehdi Rojaie : Saturday 11 April 2015 در ساعت 08:41 دلیل: اصلاح لینک عکس، به درخواست کاربر.
جلال پارسا
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
بسیار عالیست. مخصوصا سادگی و هماهنگی موجود در میان رنگها و تاثیر آن روی قوی بودن ترکیب بندی.
شاید اگر من جای شما بودم خط افق را در ارتفاع چشم ها درنظر می گرفتم.
همچنین کادر را از سمت راست بسته تر می گرفتم تا در پشت سوژه(سمت راستش او در تصویر) فضای خالی کمتری وجود داشته باشد و کادر از سمت چپ بیشتر ادامه پیدا کند.
به نظر من اشباع رنگ آبی هم اندکی بیش از حد است(مخصوصا پیراهن و آسمان).
البته نظرات و سلیقه ی شما کاملا قابل احترام است و با توجه به محدودیت های موجود صد درصد در اولویت است.
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
واقعاً حس پرتره های با نور طبیعی بسیار بالاست.
با این حال:
کمی حالت صورت سوژه به نظر طبیعی نمیاد و یه فشردگی ای تو چشماش دیده میشه.
2 تا هایلایت تو تصویر وجود داره که کاش با تغییر زاویه یا کراپ مانع وجودشون می شدید یا اینکه اثرشون رو با استفاده از ابزار دیگری می کاستید. 1. هایلایت پشت سر سوژه که تقدم داره بر چشم ها و چشم رو گیر میندازه و دیگری تقریباً در خروج چشم از تصویر بر روی شانه ی سمت چپ سوژه که تصور می کنم با کمی کم کردن شدت هایلایت در نرم افزار قابل رفع باشه. (البته به تعبیری! می شود در کلیت تصویر فاصله ی بین دو هایلایت رو به عنوان نقاط قوی تصویر فرض کرد و خط فرضی بین این دو شاید کمکی به تمرکز بر روی سوژه هم داشته باشه که البته نظر من به حالت اول نزدیک تره چون هایلایت اول قدرت زیادی داره و چشم رو درگیر میکنه)
با اینکه زاویه ی عکس زاویه ی چندان متعارفی نیست اما در اینجا نه مزیت شده و نه عیب و همچنان طرفدار استفاده از زوایای متفاوت در پرتره هستم.
سلام
امین خان فایل اشتباه ارسال کرده بودم درخواست دادم مدیران زحمت کشیدن عکس و جایگزین کردن
در مورد سان استار هم با خانواده بودیم قبل از غروب حرکت کردن موقعیتش پیش نیومد ،سه پایه هم نداشتم تا اچ دی ار ثبت کنم به هر حال چیزیه که از دستم میاد بیشتر از این در توانم نیست
در مورد ویرایش هم اگه ویرایش بهتری میتونین انجام بدین ممنون میشم:
با تشکر
جلال پارسا
هیچ مشکلی من نمیبینم توی عکس از نظر گرمی و پوز و حتی فکوس
فقط اگه میخواین دفعه دیگه عکستون حتی بهتر هم بشه، یه مقدار هایلایت ریکاوری رو کمتر بکنین! یعنی اون کوهها رو کمتر ریکاور کنین! بزارین فِید بشن
بعدم یه کوچولو عمق میدان بیشتر! اون بکگراند با اون فاصله بیشتر بلر باشه قشنگتره
ولی در کل خوب و اوکیه عکستون
مرسی
درود
پدرام میرصادقی
www.pedramphotography.com