6Tips for Perfect Composition in Portrait Photography
کد:http://digital-photography-school.com/blog/6-tips-for-perfect-composition-in-portrait-photography
6Tips for Perfect Composition in Portrait Photography
کد:http://digital-photography-school.com/blog/6-tips-for-perfect-composition-in-portrait-photography
محسن مظهری
من دیشب اینجا عكس گذاشته بودم نمیدونم به چه علتی پاك شده...
.
سلام: دوست خوب من دیشب عكستان را دیدم به این تاپیك منتقل شده
.
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=3278
.
.
راستش نباید نگران بود. برای دسته بندی كردن موضوعات بسیار بهتر خواهد بود فقط كاشكی یك توضیحی مختصر در ادامه پرتره نوشته میشد تا دوستانی كه خبری نداشتند یا تازه عضو میشوند حدود كار دستشان باشد. تا احیانا باعث سو برداشت یا تكرار این قضایا نگردد.
150mm.......Iso 400 ......f 6.3 .......S1/30 .....SB-800
یاسین محمدی
Nikon D700 / 70-200 vr / 24-70 N / 85 f 1.8D / 14-24 N / ٍSB 800 /Manfrotto 190MF4 / CompuRover AW /MC-36 Remote
سلام
یاسین جان پرتره خوبی است از نظر کنتراست تن سیاه و سفید خوب می باشد .
اما مواردی که به نظرم می رسه این که شما بهتر بود سوژه را کمی بیشتر از بگراند فاصله می دادید و مورد بعدی با رتوش سایه و سیاهی های زیر لب را هماهنگ تر می کردی .
خیلی خوب می شد اگه در این پرتره که چشمها بشدت مرکز توجه قرار گرفته است روی سیاهی چشم هم کار میکردی بعبارتی در سیاهی چشم سوژه مرز مردمک پیدا نیست .
در مورد کادر بندی هم سلیقه خودم رو میگم گرچه بقیه چیزهایی هم که گفتم شما جدی نگیرید چون من هنوز نمی توانم یک پرتره را دقیق نقد کنم .من شخصا کادر افقی را برای تمام رخ بسختی می پسندم واصولا از این کادر بندی بسختی استفاده می کنم .این نوع کادر بندی بخصوص بعد از چاپ بیشتر مواقع پشیمانی بهمراه دارد (این مورد از تجربیات نا موفق خودم بود).
این نقد من ازون نقدا بود ها که باید بذاری داخل تاپیک چگونه در گالری امتیاز بیاریم فقط برای خنده
ویرایش توسط A_Maddah : Monday 17 March 2008 در ساعت 01:25 دلیل: تصحیح غلط املایی
اسدالله مداح
اسد جان درست می فرمایین ،ولی بیابان بود وآب سرد واستسقا!
اینو به زور تونستم یه لحظه جلو دوربین نگهش دارم ،اون بک گراند هم یه تیکه پارچه سیاه بود.خواستیم ادا در بیاریم که ما هم بعله.
کادر هم بله ولی 3کیلو و 100 گرم روی برای سر سه پایه یه خورده سنگین بود و میزون نشد،گفتیم کاچی بهتر از هیچی.
دور لب ها وسیاهی مردمک هم نتونستم درستش کنم وگرنه دیده میشه. بهانه ایست که یاد بگیرم.خود عکس به شکل دست نخورده لینک می دم که شما و دوستان ببینید و راهنمایی بفرمایید:
http://irapic.com/uploads/1205709660.jpg
یاسین محمدی
Nikon D700 / 70-200 vr / 24-70 N / 85 f 1.8D / 14-24 N / ٍSB 800 /Manfrotto 190MF4 / CompuRover AW /MC-36 Remote
سلام
کمی تنوع هم بد نیست ها
این حاج آقا را چند دوره است من عکسش را برای بنر و تیزر های انتخابات می گیرم . اما این عکس رو برای دل خودم از ایشون گرفتم .(تجربه ای متفاوت ) تعریف خاطره اش هم خالی از لطف نیست همراهان حاج آقاپس از آماده شدن و دیدن عکس .ایشون از من خواستند که ایشون را تا می توانم جوان کنم در حدی که هیچ چین و چروکی روی صورتش نباشد .که من مخالفت کردم واین کار و نکردم .گفتم مگه می شودکه شخصی تمام موها و ریش و سبیلش سفید باشد سن بابای من را داشته باشد بعد هیچ چروکی در صورت نداشته باشد.
لطفا نقدهای آتشین خودتون را به پست خصوصی من بفرستید
اسدالله مداح
یاسینجان
دقیقاً زورکی بودن ایستادن جلوی دوربین در قیافه سوژهات داد میزند. در پرتره اولین چیز جلب اعتماد و ایجاد ارتباط با سوژه است. (ژست هنری نمیگیرم به خدا!)
این مهم ترین و بزرگ ترین عیبش بود، مگر این که خواسته باشی، مثلاً مقالهای با عنوان "ترس در چشمان بچه ایرانی" بنویسی، که در آن صورت درکارت موفق بودهای.
اما مسائل فنیاش:
- صورت اوراکسپوز است (در پروسه: سیاه و سفید شدن + افزایش کنتراست این بلا سرش اومده)
- انعکاس صحنه مقابل در چشمان سوژه زیباست و دوست میدارم.
- کادر رو هم که اسد جان اشاره کرد و با وجود سلیقهای بودن، با اسد در این مورد موافقم.
ممنون از به اشتراک گذاشتن
ویرایش توسط Amir Mohebi : Monday 17 March 2008 در ساعت 12:55
جناب محبی دستتون درد نکنه،
خوب این اولین پرتره ای بود که به این شکل( اجبار پدرش به گرفتن عکس دخترش+خونه+پرده سیاه+فلاش ر+...)از کوچولوها گرفته ام،و گرنه از گفتن بکن نکن به سوژه بدم میاد.
کمترین سودش همین بود که شما و اسد محبت کردین و نکته هاش رو گفتین.دور لب ها وسیاهی مردمک هم نتونستم درستش کنم وگرنه دیده میشه. بهانه ایست که یاد بگیرم
سپاسگزارم
یاسین محمدی