Nikon D80 + Nikkor AF-S DX 18-105mm f/3.5-5.6G ED VR + Nikkor AF-S 50mm f/1.4G.............................................. .......................Arvin Azima
جناب شهیدی منظور دوستمون پز بود نه نور.:)آقای شهيدی از اين نوع پز برای بانوان استفاده ميشه اگه با دقت بيشتری به عکس نگاه کنيد خودتون هم متوجه ميشيد .
احمق را موافق حماقتش جواب مده مبادا تو نیز مانند او بشوی.
احمق را موافق حماقتش جواب بده مبادا خویشتن را حکیم بشمارد.
سلام به کورش عزیز
ببخشید درست میگید ( پز ) بزارید رو حساب روزه و عدم توجه دقیق به مطلب
بازهم از کمکت ممنونم
aryan عزیز قبول دارم در عکسهای خانومها این پز دیده میشه ولی دگم نمی تونیم بگیم که ، این ماله خانومها ، این مال آقایون ، در بحث پرتره و دقیقتر پرتره های سفارشی نسبت به استایل سوژه و نوع درخواست و دید سوژه نسبت به خودش میشه پا فراتر از پز های به اصطلاح مردونه گذاشت در پرتره هیچ حد و مرزی در کادر بندی نوع نگاه ، نوع نشستن و ... نیست حتی در پرتره های بیان شخصیتی شما میتونید پرتره سوژه رو از پشت بگیرید ، یعنی از پشت سر سوژه عکس بگیرید تا بتونید نهایت حس درونگرائی و مرموز بودن و هنجار گریز بودن ( معنی های زیادی برای این موضوع بیان شده ) سوژرو نشون بدین .
پس این حد و مرز دست من و شمای پرتره نگاره تا بتونیم اثر مون رو هرچه زیباتر ثبت کنیم.
سلام
منظور دوستان ژست است
محمد دردانیNikon D7100 + Nikon AF-S DX NIKKOR 18-140mm F/3.5-5.6G ED VR Lens +tripod fancier و دیگر هیچ
اتفاقا ميشه مرز گذشت .ولی بعد از تعيين مرز ميشه آزادانه اعمال کرد .در اينجا از اون به body language يا زبان نمايش بدن ياد ميشه که در بانوان متفاوت هست . به طور مثال در عکس شما ران مدل طوری نمايش داده شده که معمولا برای نمايش شلوارهای جين بانوان از اين تکنيک استفاده ميشه .يعنی نمايش پشت ران و ناحيه پشت .ولی برای نمايش جين در آقايان معمولا از پز های ايستاده استفاده ميشه و نحوی که بيشتر قد جين به چشم بياد تا قسمتی از جيين .
درست هست که عکاسی پرتره و مد تا حدی دست رو باز ميزاره ولی مرز هايی برای جدا سازی هست .
حتی سبک عکاسی برای افراد با رنج سنی 10 تا 18 سال و 18 تا 30 سال با هم متفات هست .که در modeling به 3 دسته :teenagre ,young و plus 30 تقسيم ميشه .
به هر حال قصد من اعمال سليقه نيست .شما در گرفتن هر گونه عکس که ميخواييد مختار هستيد.
Karl Lagerfeld: 'What i like about photographs is that they capture a moment that's gone forever
aryan جان
من به اين موضوع كه شما اشاره داشتيد علاقه مند شدم آيا منبع و سورسي براي معرفي سراغ داريد ؟ فارسي و يا لاتين فرقي ندارد هدف خواندن و درك مطلب است .درست هست که عکاسی پرتره و مد تا حدی دست رو باز ميزاره ولی مرز هايی برای جدا سازی هست .
حتی سبک عکاسی برای افراد با رنج سنی 10 تا 18 سال و 18 تا 30 سال با هم متفات هست .که در modeling به 3 دسته :teenagre ,young و plus 30 تقسيم ميشه .
==========
علي چاوشي
سبک عکاسی برای رنج سنی ؟
شاید منظور شما استفاده از پزهای متفاوت مرتبط با سن سوژست که من هم قبول دارم ولی نمی تونید بگید این مال این اون مال اون یکی
شما بخاطر زیبا شدن عکستون ترجیه میدین مه از چه پزی برای چه سنی استفاده کنید
مثلاً از یک پیر مرد هیچج وقت عکسی نمی گیرید که از یک جوان 20 ساله میگیرین (منظورم پز)
بنظر من هر چیزی که به جلوه بصری عکس کمک کنه بشرطی که لطمه ای به اصل موضوع نزنه مشکلی نداره و نمیشه براش حدو مرزی تعیین کرد
در مورد اون حدی هم که شما گفتید ، خود شما هستید که برای عکستون حدو مرز میذارین و باز هم میگم که در کادر بندی ، نوع قرار گیری سوژه و نور و کامپوزیشن و ... هیچ حدو مرزی نیست
فکر کنم دیگه داره از حوصله دوستان خارج میشه
حالا نظراتشونو دوستان در مورد عکس بفرمایند خوشحال میشم.
پست 1841
عکس خوبه اما با رتوش زیاد
1- رنگ پوست به قرمز شدن رفته
2- چشم چپ سوژه کدر شده
3-کراپ خیلی بدی شده
1- مو از بین رفته
2- دست راست که می تونست به پز سوژه کمک کنه از بین رفته
3- خمیدگی بی مورد سوژه به جلو کامل مشهود شده
همیشه به جلو ، هیچ گاه برنگرد هیچ گاه فرارنکن پس آنگه که پیروز شدی به گذشته بنگر و عزمت پیروزی را در یاب
http://www.atik-cameras.com http://www.atik.cc http://www.atik-instruments.com