اسد خان عجب hair light خوبی داره این عكس!:biggrin:
اسد خان عجب hair light خوبی داره این عكس!:biggrin:
سعید نقشبندی
سلام
سال نو بر همه مبارک .این آخرین عکس منه در سال 86 . گرچه قرار نبود هنوز این عکس را بگذارم .انشاالله اگه فردا بلیط گیرم بیاد دو روز دیگه از اصفهان مزاحمتون خواهم شد .
اسدالله مداح
[IMG]http://i30.*******.com/24c71pv.jpg[/IMG]
سال خوبی رو برای دوستان عزيز آرزو ميکنم .اينم آخرين عکس من در سال 1386
Karl Lagerfeld: 'What i like about photographs is that they capture a moment that's gone forever
سلام
اسد جان عكس حاج آقا خیلی خوب شده. ایشون همیشه اینقدر اتو كشیده است یا یرای انتخابات نونوار كرده بود ؟ :biggrin:
هر چند گفتی اینو واسه دلت گرفتی ولی نكته ای كه به نظرم اومد این بود كه این تیره بودن بك گراند و عدم كنتراست با لباس و عمامه ی كولیس كشیده ی حاج آقا هر چند افتراق خیلی ماهرانه و زیبایی داره ولی برای عكس های تبلیغاتی مناسب نیست
فرهاد حسيني
مادر
تنها تو را ستودمت
که بدانند مردمان
معشوق من بسان خدایان ستودنیست
[IMG]http://i29.*******.com/33oscns.jpg[/IMG]
یاسرجان، اصلاً طاقت نیاوردم چیزی نگم، این عکست بدجوری احساس بنده رو به جوشش درآورد. بسیار عاشقانه بود و سمبولیک.
دلباز جان به نظرم روی صورت حسابی کار کردی و چین و چروکها رو گرفتی (یا اشتباه میکنم؟) مخصوصا که از دستها مشخصه مادر در سنین میانسالی یا بیشتره، دستکم 40 ساله به نظر میرسه. و البته دستها و صورت با هم همخونی نداره...
...
به عنوان نظر و سلیقه شخصی؛ چهره مادر رو با چین و چروکها بیشتر دوست دارم...
ممنون.
جناب دلباز،
دستت درد نکنه ،
قدر بدانید،از دست که رفت ،تازه آدم میفهمه که چه گوهر یکدانه ایست مادر.
دست سمت راست، رنگ سبز سر ریز شده، تاریکش کرده،
سپاسگزارم.
یاسین محمدی
Nikon D700 / 70-200 vr / 24-70 N / 85 f 1.8D / 14-24 N / ٍSB 800 /Manfrotto 190MF4 / CompuRover AW /MC-36 Remote
ممنون جناب آقای محبی . نظر لطف شماست . خودم هم خیلی این کار رو دوست دارم . ولی باور بفرمائید که عکس چاپ شده اش خیلی خیلی زیبا تر شده
احمد رضا جان . خوشبختانه صورت چین و چروکی نداشت . که اگر هم داشت تا جایی که حس عکس از بین نمیرفت حتما برطرفش میکردم. چون فکر میکنم این عکس با پرتره هایی که برای نمایش گذر زمان روی صورت گرفته میشه فرق داره. من هدفم چیز دیگه ای بود. اتفاقا من تو مد سیاه سفید این عکس از کانال رنگ قرمز استفاده کردم که صورت کاملا روشن و بدون هیچ اثری حتی دانه های ریز پوسته
اما در مورد تاریک شدن میگم نه . تیره بودن قسمتهایی از عکس اتفاقا به سه بعدی نشون دادن کار خیلی کمک کرده . منتها مطمئن باشید هیچ قسمتی از عکس که نور اجازه ورود داشته Under Expose نشده و اگه عکس رو روشنتر کنید همه نقاط غیر از چند نقطه ( که دیگه چاره ای نبوده ) کاملا واضح و معلوم خواهد بود . حتی کف دست راست رو که میگید , اگه عکس رو روشنتر کنید تمام خطوط کف دست واضح و روشنه
عکس رو با فرمت raw و با رعایت قانون دست راست هیستوگرام گرفتم و ازش خروجی 13 مگا پیکسلی 16 بیت گرفتم