محمد فخار
Canon EOS 400D
Canon EF 70-300mm F4-5.6 IS USM l Canon EF 50mm f1.8 II l Canon EF-s 18-55 F/3.5 5.6
Sigma 17-70mm F2.8-4.5 DC MACRO l Flash Sigma EF-500 DG SUPER l Sony Cybershot P73 l Tripod SLIK Pro 400DX
LowePro Off Trail 1 l Hamma Backpack
محمد جان
اول از همه باید بگم ببخشید که از آقا سعید نظر خواستی و من پریدم وسط.
راستش مفهوم عکست خیلی قشنگه و به نظر من هم حسرت اسم مناسبیه. با نظر آقا سعید هم موافقم چون خودمم هم هیچ وقت از تقارن و یا از وسط قرار دادن سوژه خوشم نمی یاد و این شد که بدون اجازه یه تغییر کوچولو روی عکستون انجام دادم.(اگر دقت بفرمایید معبد و جت را تقریباً روی نقاط طلایی قرار دادم.)
![]()
سجاد حیدرزاده
---------------------------------------------------------------
من نور نیستم. من شبم. اما شعله ای به جانم افتاده و می سوزاندم. من شبی آکنده از روشناییم. (نیکوس کازانتزاکیس)
Canon EOS 30D
Canon PowerShot A620
Canon 28-135 f3.5-5.6 EF IS USM
Canon 18-55mm f/3.5-5.6
Filter Sigma 72mm UV Multi-coated
Filter Sigma 72mm EX multi-coated Circular Polarizer
خيلي ممنون سجاد جان
از وقتي كه واسه اين كار گذاشتي . متشكرم . من هدفم كه از تجربيات دوستان استفاده كنم حالا چه شما چه سعيد چه بقيه دوستان
من از اين صحنه 2 تا عكس گرفتم و اين عكس دومه
فكر كنم اين بد نباشه ؟!؟! رنگ آسمونم يك كم تغيير دادم . بهتر شد ؟
[IMG]http://i10.*******.com/44bxeoo.jpg[/IMG]
محمد فخار
Canon EOS 400D
Canon EF 70-300mm F4-5.6 IS USM l Canon EF 50mm f1.8 II l Canon EF-s 18-55 F/3.5 5.6
Sigma 17-70mm F2.8-4.5 DC MACRO l Flash Sigma EF-500 DG SUPER l Sony Cybershot P73 l Tripod SLIK Pro 400DX
محمد جان
این خیلی عکس خوبیه. هم کادر بندی خوبی داره و هم رنگ آسمون خیلی خوب و زنده شده.
کراپی که من انجام دادم نسبت 4:3 رو حفظ کردم ولی کراپی که شما انجام دادید این نسبت حفظ نشده ولی عکس قشنگتری بدست اومده.
خیلی ممنون
همیشه بیشترین چیزی رو که دوست داری اینقدر دوست داشت باش که بتونی توی 30 ثانیه ولش کنی (رابرت دنیرو تو فیلم Heat)-(می دونم جای این حرفا اینجا نیست ولی چون بهت دسترسی ندارم همین جا میگم: دومین فیلمی که دنیرو کارگردانی کرده - چوپان خوب - تا دو هفته دیگه اکران می شه. امیدوارم مثل فیلم هایی که این اواخر بازی کرده نباشه)
سجاد حیدرزاده
---------------------------------------------------------------
من نور نیستم. من شبم. اما شعله ای به جانم افتاده و می سوزاندم. من شبی آکنده از روشناییم. (نیکوس کازانتزاکیس)
Canon EOS 30D
Canon PowerShot A620
Canon 28-135 f3.5-5.6 EF IS USM
Canon 18-55mm f/3.5-5.6
Filter Sigma 72mm UV Multi-coated
Filter Sigma 72mm EX multi-coated Circular Polarizer
سلام...
محمد جان عکس دوم به نظر من خیلی بهتر از اولی شده ، نمیگم اولی بد بود ، این بهتره.بعد اینکه تو این عکس آسمان حس بهتری داره و لی عکس اول مقداری بی روح بود.درباره ی خط سیر هواپیما یه سوال دارم آیا دو تا هواپیما رد شد.چون خط سیر اولی و دومی یک کم با هم فرق داره.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
سلام
كاوه جان عكس اول, توي اين صفحه عكسي كه جناب حيدرزاده جهت هواپيما رو عوض كردن .البته فكر كنم با فتوشاپ
و در مورد بي روحي عكس اول كاملا باشما موافقم .
عكسو با فرمت raw و Daylight گرفتم و بعد روي Tungesten گذاشتم كه رنگش خيلي باز شد.
محمد فخار
Canon EOS 400D
محمد جان عكس دومت بهتره ، اون احساس بي انرژي بودن رو نداره، خودت بالاخره خيلي چيزها رو توي كار دستت مياد.
سعید نقشبندی
محمد این عکس دوم تو من رو به یاد خاطره زیبایی میندازه که با یک دوست خوب به این مکان رفته بودم....
اما عجب شهاب باحالی توی عکست ثبت شده!!!!!!
البته این عکس مربوط به این تاپیک نمیشه....
راستی سعید این بازه عجب حکایتی داشته.....
مسعود قدیری
سعيد جان اولا خريد تبر رو بهت تبريك ميگم. حتما زير امضات بزارش .
دوما مرسي بابت نظر . كاملا موافقم.
اما مسعود عزيز
عكست بسيار زيباست . يا به عبارت ديگه واقعا لذت بردم .
فقط لطف كن مشخصات عكسو حتما بگو . و اينكه نوري كه روي كوه هست چه جوري ايجاد شده ؟ نور موجود بود يا خودت ايجاد كردي ؟؟
جاي 3پايه ات هموار بود ؟ زمان نورد هي؟ نوع لنز؟
آره شهابش خيلي جالب شده فقط نميدونم چرا اينهمه دود از موتورش خارج ميشد ؟!؟! فكر كنم روغن ريخته بود تو باكش ؟ نه....
محمد فخار
Canon EOS 400D
محمد جان ممنونم...لطف دارید...باور کن برای تعریف کردن اینجا نگذاشتم...
اما به هر حال....
نور روی کوه..همان نور نطنز هست....
محمد...یادت هست که با هم به اینجا رفته بودیم...آخه پسر خوب چطوری میشه روی کوه به این دوری نور انداخت...
اصلا با چی میشه....
جای سه پایه مهم نیست....
زمان نوردهی 3 دقیقه و با ایزوی 400 بوده...
لنز هم 300 م م اف 4.....
چون دامنه لنز بالا بود...نیاز به نوردهی طولانی مدت نیست.....
در مورد شهاب هم....راست میگی....باید از کارخانه اش شکایت کنیم...موجب آلوده شدن محیط زیست میشه...
مسعود قدیری