سلام دوستان متاسفانه امید pinar همه حشرات رو برده و من فقط شته گرافی برام مونده!
طول این شته یک میلیمتر
امروز بعد از جابجا کردن یک تن تخته سنگ!!! موفق به شکار چند مارمولک و هزار پا و چند عنکبوت شدیم که البته در این مورد آخر وقتی به منزل رسیدیم متوجه شدیم یکی از اونها بقیه رو نوش جان کرده!!! در نهایت بعد از چند ساعت بیابان نوردی در روز گل الود بعد از باران چند شاتی زدیم که این دوست جدیدم رو به شما معرفی کنم!...
پ.ن:با عرض معذرت از مدیران...لینکهای قبلی کار نمیکردن.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
این مارمولک زندس ؟
چه جوری میشه فیکسش کرد که ازش عکس گرفت ؟؟؟
مرتضی باقری
D7100+Nikkor 18-105mm f3.5-5.6+Nikkor 50mm f1.8 D+Sigma 105mm f2.8 macro+Tokina 11-16 II f2.8 + SB800+Vangard Alta 233AP
درباره من
یک نکته جالبی که درباره حشرات و حیوانات متوجه شدم اینه که اگر با ملاطفت با اونها برخورد بشه هر کاری که از اونها بخواید رو متوجه میشن!!!.دقیقترش اینه که وقتی به شما اعتماد کنن که قرار نیست به اونها آزار برسونید دیگه کار کردن باهاشون راحته.چند باری که از توی جعبه منعکس کننده فرار کرد و آروم گذاشتم سر جاش اعتماد کرد و دیگه فرار نکرد.تا اونجا که با یه سوهان ناخن خیلی آروم سر و دستهاشون رو به اون حالتی که میخواستیم تغییر میدایدم و اونها هم ممانعتی نمیکردن.این موضوع حتی درباره عقرب و هزار پا هم صادق بود.همش بر میگرده به اینکه به اونها بفهمونید تهدید نیستید...
عقیل احمدی
بله زندست.این مارمولک زندس ؟
چه جوری میشه فیکسش کرد که ازش عکس گرفت ؟؟؟
سرما باعث می شه بی حرکت بمونن.
امین حق شناس
زاویه ای دیگر از شاتهای قدیمی
در ادامه مارمولک گرافی...
خودم عکس اول رو خیلی دوست دارم.نزدیک به ده سال پیش(شایدم بیشتر) مستند زیبایی از شبکه 2 جمعه ها پخش میشد به اسم شاهد عینی(به شدت مورد علاقم بود).اینو که میبینم یاد اون میافتم...
عقیل احمدی