استفاده از بکگراند تیره تر نسبت به عکس مورچه قبلی جهت دیده شدن بدن پشمالوی مورچه
حشرات زیبایی هستند
استفاده از لنز معکوس + فلاش پاپ آپ دوربین + دفیوز دست ساز
دیافراگم 16
شاتر 1/200
ایزو 320
استفاده از بکگراند تیره تر نسبت به عکس مورچه قبلی جهت دیده شدن بدن پشمالوی مورچه
حشرات زیبایی هستند
استفاده از لنز معکوس + فلاش پاپ آپ دوربین + دفیوز دست ساز
دیافراگم 16
شاتر 1/200
ایزو 320
تقدیم به دوستان عزیز بخصوص آقای مقدم و آقای گلزار که من رو بسیار همراهی میکنن.
سهیل با این ارسال ها جان تازه ای به این تاپیک بخشیدی
خسته نباشی
پرتره استودیویی!
توسط لنز exakta 28mm ولی نرمال به دوربین وصل کرده بودم.لنز فوق همه کاره هست هم 1به1 داره وهم تا 4x بزرگنمایی بدون افت کیفیت ایجاد می کنه
سهیل جان کار های آخرت جالب هستند مجبور می کنی سال آینده کارهام متفاوت تر بشوند
ویرایش توسط pinar : Monday 27 February 2012 در ساعت 01:25
اگر یک حرفه را 100سال دنبال کنید در آن موفق خواهید شد.
bugs a rainforest adventure
omid golzar
حالا که ملخ بارونه!...
1/640sec
f/10
iso 400
این عکس مربوط به روزهای اولی میشه که لنز رو خریده بودم.قبلا گذاشته بودم ولی از روی سایت مرجع پاک شد و حالا که دیدم ملخ مد شده من هم با ملخم اومدم!
این ملخ در منطقه ما فقط در مزارع گندم و جو دیده میشه.در فصل برداشت که گندمها هم زرد میشن به سختی از ساقه گندم قابل تشخیصه و این به دلیل رنگ بسیار هماهنگ و سازگار با محیط و البته فرم بدنی بسیار باریک و ظریف اون هست،در واقع به هیچ وجه از همون ساقه گندم درشت تر و محکمتر هم نیست!
برای ثبت این عکس به خاطر هماهنگی زیادش با محیط و اینکه قصدم نشون دادن فرم بدن سوژه و حالت خنده دار(اگر نگیم ابلهانه) صورت ملخ بود، اونرو روی کوله پشتی نانیو پروی وفادارم گذاشتم و این عکس رو ثبت کردم.فکر میکنم کلا همراه داشتن یک تکه پارچه سفید و همینطور مشکی در طبیعت برای ماکرو گرافی میتونه خیلی کار آمد باشه.
ویرایش توسط lamagra : Monday 27 February 2012 در ساعت 01:45 دلیل: توصیه جناب قبادی در پستهای بعد
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
خدا را شکر این تاپیک جز تاپیک های بسیار بسیار خوب و با محتوا است( همین طور تاپیک لنز معکوس ) هم کاربران و هم ارسال ها بسیار شایسته و مناسب هستند.
فقط دوستان سعی کنند بیشتر اگزیف کارهایشان را بگویند ( شرایط عکاسی ، نوع لنز ، دوربین ، سرعت شاتر ، ایزو ، دیافراگم ، نوع نور ، نام آن موجود بخت برگشته و ... )
که هم کاربران تازه وارد بیشتر آشنا شوند و هم اینکه جنبه های فنی تاپیک بهتر شود.
باز هم ممنون بابت عکس های آخر شب که آدم تا صبح تمام بدن اش به خارش می افتد....
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
از همه دوستان بابت ثبت هاي زيبايي كه ارسال ميكنن تشكر ميكنم
آقا اميد هم به جمع اين تابيك ملحق شد
انشاالله در بهار شاهد رقابتي دوستانه به همراه بار علمي فراوان خواهيم بود ، اخيرا ارسالهاي اين قسمت بيشتر شده و اين موضوع رو خيلي دوست دارم
مورچه زرد خانگی _ اندازه سوژه 2 میلیمتر (مورچه ها روی تار مو در حال پرسه زدن هستند)
Nikon D90 + konica 28mm Reverse + Flash
Iso : 320
F : 16
shutter : 1/200