اگزیف دارد
سلام
سنجاقک
sx10is
امیدوارم دوستان نظرشون رو در مورد این کار اعلام کنن
ممنون
[QUOTE=madjidm;163423
امیدوارم دوستان نظرشون رو در مورد این کار اعلام کنن
ممنون[/QUOTE]
سلام بر شما و دیگر دوستان
با دیدن این تاپیک طی چند صفحه اخیر ، عکس های زیبایی رو شاهد بودم.
با توجه به اینکه خودم هم از دوستداران عکاسی ماکرو هستم و آخرین عکس های خودم هم به این مقوله اختصاص داره باید بگم که با دیدن این عکس ها به نظر اومده که دوستان با اس ال آر لایک هایی همچون دوربین های canon sx1is,sx10is,sx20is و قطعا تفکر و دید و توان عکاسی خودشون به راحتی از پس مقوله عکاسی ماکرو برآمده اند.
و هر روز شاهد عکس های زیباتری ازشون هستم.
نظر من اینه که این دوستان راحتی کار بیشتری نسبت به دوستان اس ال آر دارند.( منظورم اینه که عکاسی ماکرو برای کسانی مثل من که با دوربین دی 90 و لنز معکوس کار می کنم ) واقعا مشکله .
با توجه به اینکه در دوربین های نیکون ( البته کسانی که لنز ماکرو دارند که مشکلی ندارند و منظور من اون اشخاص نیستند.) برای مثال کسانی که از لنز کیت دوربینشون مثل من که از 18_105 استفاده می کنم برای ماکرو از اکستنشن تیوب یا روش لنز معکوس استفاده می کنند.و دوستان نیکونی حتی از ترفندی که کنونی ها برای کنترل میزان دیافراگم در روش معکوس استفاده می کنند بهره مند نیستند.واقعا فوکوس در این روش و کنترل دیافراگم بسیار سخته و شاید انبوهی عکس بایستی گرفت تا عکس قابل قبولی به دست آورد.
از توان اس ال آر لایک های نیکون چیزی در این تاپیک ندیدم امیدورام دوستان نیکونی هم عکس های ماکروشون رو بگذارن.
خودم به شخصه از اینکه دوستان کنونی اس ال آر لایک دار ماکروهایی به این زیبایی ثبت می کنند نسبت به کسانی مثل من که از روش معکوس اون وبا دوربین نیکون استفاده می کنند تا بعد از کاری واقعا مشکل ثبت خوبی داشته باشند حسودیم میشه:biggrin:
پایدار و موفق باشید و ان شاالله همیشه شاهد عکس های زیباتون با زوایای هر چه زیباتر باشیم.
عکاسی ، حقیقت است و سینما حقیقتی است 24 بار در ثانیه. (گدار)
www.monatehrani.co.cc
www.monatehrani.propicnet.com
با سلام مجدد
نمیدونم به چه علت بعضی اوقات عکسها دیده نمیشن
عکس سنجاقک رو دوباره آپ کردم
با عرض معذرت
sx10is
در مورد کارای خوب آقا مجید (madjidm) عزیز
یه نظر من کنتراست عکساتون رو خیلی میبرید بالا
مثلا تو همین پروانه آخر خوب بود که بدن پروانه بهتر دیده میشد کنتراست زیاد جزییات رو از بین برده خصوصا تو این سوژه که لطافت خیلی مهمه
همچنین تو بعضی از عکسهاتون هم ترکیب رنگی خوبی دیده نمیشه به عنوان مثال پست #1342 که به نظرم خیلی میتونست بهتر باشه
با آرزوی موفقیت