سلام
جناب زند نگار هرچند عكس اگزيف دارد ولي ممكنه راجع به لنز و فلاش مورد استفاده توضيحي بدهيد ؟ مكرو 105 نيكور است ؟ حشره مرده است ؟
سلام
جناب زند نگار هرچند عكس اگزيف دارد ولي ممكنه راجع به لنز و فلاش مورد استفاده توضيحي بدهيد ؟ مكرو 105 نيكور است ؟ حشره مرده است ؟
فرهاد حسيني
سلام
علي آقا. تقريبا تمام مكرو هايي كه مي گيريد Out of Focus است. اين يكي را تاييد كردم كه دليل تاييد نشدن بقيه را هم بدانيد.
با تشكر
فرهاد حسيني
سلام علی جان من پیشنهاد میکنم دوربین در حالت M باشه سپس گزینه تعداد عکس رو از یکی به چند عکس در هر شات تغییر بدین سپس حالت فوکوس دستی رو فعال کنید در ضمن اگر از منوپود استفاده کنین لرزش دست هم کمتر میشه بعدش با حرکت عقب و جلو دوربین بهترین فوکوس رو میبینین و شات
خوب حالا بجای یک عکس چند عکس از هر سوژه گرفته میشه و شانس موفقیت بیشتر میشه
دو مورد اخیر که مشاهده میفرمایید توسط این روش گرفته شده
البته من چند روزیه این کار رو انجام میدم و نتیجه بدک نیست و دفعه بعد گزینه فوکوس اتوماتیک رو در حالت چند عکس امتحان میکنم
البته در مورد این عکس اخیر شما با کمی شارپنس نرم افزاری میشه تا حدی خروج از فوکوس رو جبران کرد
با توجه به علاقه شما اطمینان دارم به زودی عکسهای خوبی آپ میکنی
در ضمن باید اضافه کنم کلا باید به فکر دوربین و لنز مخصوص ماکروگرافی باشیم من هم معمولا تعداد زیادی از شاتهام خارج از فوکوس میشه و حذفشون میکنم
موفق باشی
سلام
البته مجيد عزيز همانطور كه جناب قشقايي هم يك بار تذكر دادند اين كار جاي فوكوس رو نمي گيره و اغلب عكسهاي شما هم فوكس دقيق و كامل رو نداره (از زير شارپنس نرم افزاري اغراق آميز هم پيداست) كه فكر مي كنم با توجه به SLR Like بودن دوربين شما و آقاي علي؛ با وجودي كه هنوز مي شه انتظار عكسهاي خيلي فوكوس تري داشت ولي نمي شه انتظار شق القمر هم ازشون داشت.
با تشكر
فرهاد حسيني
ممنون دقیقا درست می فرمایید آقای حسینی عزیز
این دوربینها برای آموزش بسیار عالی هستند ولی من احساس میکنم سنسور کوچک این دوربینها و عدم کیفیت مناسب در ایزوی بالا دو عاملی هستند که اونها رو برای ماکروگرافی سطح بالاتر ناکارآمد میکنه اینه که باید به فکر بود و دوربین و لنز حرفه ای تهیه کرد در واقع همونطور که اشاره فرمودین شارپ نرم افزاری کمی این مسئله رو رفع میکنه ولی همزمان اثر مخربی هم روی کیفیت عکس خواهد داشت
به عنوان مثال عکس زیر یکی از اونهایی بود که باعث میشه من از نداشتن لوازم حرفه ای رنج ببرم یعنی به نظر خودم یکی از بهترین شاتهای من بود ولی متاسفانه کیفیت و شارپنس و فوکوس و وضوح مناسب رو نداره
سپاس
ویرایش توسط Madjidm : Thursday 13 May 2010 در ساعت 12:21