جناب دکتر مومنی
ممنون از راهنماییتون ولی من الان دو هفته است که از همین روش استفاده می کنم .....مشکل کار من اینه که سوژه هام یه جا بند نمیشن ، یعنی باید دنبالشون برم تا ازشون عکس بگیرم ، مثلا همین زنبور که فقط برای 5 ثانیه میومد روی شیر و آب می خورد و می رفت ..... حالا شما بگید اگه جای من بودید از چه تجهیزاتی استفاده می کردید و چطوری ازش عکس می گرفتید
البته من هم جای شما هستم و کلی مشکل هم دارم
تجهیزات آقای مطهری در چند پست قبل مثال خوبیه
1- میشه از فاصله دورتر عکس گرفت تا حشره فرار نکنه
2- میشه از سرعت بالاتر با کیفیت بهتر بهره برد تا فلو نشه
3- میشه بهتر بازه عمق میدان رو تنظیم کرد تا مشکل فوکوس حل بشه
البته از آقای مطهری هم تقاضا میکنم اگر ممکنه چنتا کار حشره مثلا زنبور آپ کنن تا در تصمیم گیری ما کمکی باشه
سپاس
لنز 105 وکرو سیگما هستش البته به تنهایی استفاده نشده در این عکس از اکستنشن تیوب و رینگ فلاش ماکرو استفاده شده.در مورد زنده بودن این مگس گل هم باید بگویم در سلامت کامل هستش . .من تمایلی به کشتن حشرات ندارم در غیر اینصورت عکاس ماکرو و طبیعت نیستم و عکاسی از حشرات مرده را نمیپسندم.
بله وقتی قطرات اب روی حشرات از جمله مگسها ریخته میشه اگه شانس داشته باشیم و اون حشره نپره ولی با این حال خیلی سریع شروع به پاک کردن قطرات از روی چشم مرکبش میکنه که در اینجا باید عکسل العمل شما سریعتر از اون حشره باشه و قبل از اینکه فرصتاون حشره فرصت پیدا کنه قطرات رو از روی چشمانش پاک کنه شما عکس رو گرفته باشین.
[IMG][/IMG]
این سندی بر زنده بودن این مگس .فرم و حالت حشره و فرو بالها و شاخکها زنده بودن این مگس گل رو تائید میکنه.
سلام
فرمايش شما به تنهايي كافي بود و نيازي به ارائه ي سند نبود
فرهاد حسيني
کد:http://www.picestoon.com/out.php/i106850_DSC1418.jpg
نوک سوزن سرنگ.لنز 60 ماکرو سری دی نیکون و 160 م م اکستنشن تیوب و رینگ فلاش کلوز اپ سیگما
ویرایش توسط Nader Kohansal : Thursday 13 May 2010 در ساعت 15:38 دلیل: حجم عکس تا 300 کیلوبایت لطفاً
سلام:
یک سوال.. البته ممکنه این سوال من یکم خنده دار باشه :)
میگم این حشره ها رو چجوری گیر میارین که اینقدر تمیز هستن؟
دروغ نگم مدتی پیش روی این حالت تمرین میکردم هر کاری میکردم حشره ها تمیز نمیشدن و تو این بزرگنمایی یا خاک روشون بود یا ذرات ریز دیگه. اونقدر بود که اگر میخواستم این ذرات رو نرم افزاری حذف کنم باید کل حشره رو یکجا حذف میکردم:)
البته چند بار هم حمام اجباری بردمشون که متاسفانه مردن؟
نمیدونم شما با این حالت روبرو نشدید؟ یا کلا چجور یک تمیزش رو گیر میارین
عذر خواهی از شما که یکم خودمونی گفنم
ممنون