من هم با شما موافقم چون کار کردن با 150 واسم خیلی سخته ونور پردازیم با این لنز بدتر
من هم با شما موافقم چون کار کردن با 150 واسم خیلی سخته ونور پردازیم با این لنز بدتر
اگر یک حرفه را 100سال دنبال کنید در آن موفق خواهید شد.
bugs a rainforest adventure
omid golzar
باسلام.
d90+sigma 150 macro
f/7.1-i/400s-iso320
موفق باشید .
[
QUOTE=faryadprs;221153][/QUOTE]
سلام
کمی کراپ رو لازم میدونم و ادیت میتوانست بهتر و بیشتر باشه
مسعود بیرامی
Jhowan photography
پست 1914# آقای اسدی :
هدف از ثبت این عکس چه میتوانسته باشد ؟ ثبت زیبایی چشم یک زیبا رو ! شاید :biggrin: ولی به چند دلیل این اتفاق نیفتاده
- نور : از نور محیط آنهم آفتاب در بدترین ساعات ممکن احتمالا ً استفاده شده , بدون هیچ دیفیوز و کنترلی ؛ که باعث اوور شدن قسمتهایی از عکس هم شده
زاویه تابش نور از بالا منجر به افتادن سایه پلک و مژه ها روی مردمک نیز شده
- کادر بندی : این قسمت هم چیزی برای گفتن ندارد , یک کادر ساده و مستقیم از روبرو که دو طرف پلکها به طور ناقص در عکس افتاده اند
- و در آخر دستکاری ناجوری که گوشه چشم و احتمالا ً برای محو کردن مویرگهای چشم صورت گرفته
.......
....
حتی عکسهای زیر هم که دوستی در تاپیک "بهترین عکسهایی که در طول روز ..." به اشتراک گذاشته بودند خالی از اشکال نیستند (مثلا ً انعکاس منبع نور را میتوانید در چشم ببینید) اما حداقل بافت زیبای ماهیچه های ریز مردمک چشم را به خوبی میتواند نشان دهد که البته نیاز به یک لنز ماکرو با فاصله کانونی مناسب و نورپردازی هم حتما ً هست ؛ البته منظور از نورپردازی یک سافت باکس بزرگ نیست ...
مطمئنا ً با دیدن عکسهای بیشتر و تمرین و مطالعه میتوانید با همین امکانات موجود ؛ به عکسهای بسیار بهتری برسید .
موفق باشید.
ویرایش توسط Mashhadi Vahid : Friday 8 July 2011 در ساعت 18:30
جناب قديري بنده هم با ديدن همين عكس هايي كه به عنوان نمونه مطرح كرديد قصد شبيه شازي داشتم ولي كاري است بس مشكل. چيزي رو كه من تجربه كردم اين جا بيان مي كنم تا شايد با كمك دوستان بشه راه حلي براش پيدا كرد و عكس هايي خوب از اين شاهكار آفرينش گرفت:
1- براي جلوگيري از افتادن كچ لايت روي مردمك و عنبيه كه سوژه اصلي ما هستند بايد حتما نور از كنار بتابه و فقط هم از طرف گوش چون دماغ سايه ايجاد مي كنه و به اين ترتيب جز يك نور هم نمي شه استفاده كرد
2- در صورت استفاده از نور فلاش(من با نور طبيعي امتحان نكردم) چون نياز به عكس هاي زياد خواهد بود براي اين كه چشم سوژه اذيت نشه بايد از قدرت هاي پايين استفاده كرد و و از F هاي 2.8 و 4 هم به علت عمق ميدان خيلي كم نميشه استفاده كرد ISO هاي بالا اجتناب ناپذير خواهد بود كه نويز بوجود آمده خودش مشكل زا هست.
3- نياز مبرم به نزديك شدن هست كه بنده با 100 ماكرو و MFD سي سانتي متر به نتايج خوبي نرسيدم. نمي دونم Extension tube براي نزديك شدن به مقدار لازم كافي خواهد بود يا خير. لنز معكوس، لنز هاي Micro و دوربين فول فريم براي نويز كم تر و نزديك تر شدن بيشتر راه حل هاي ديگه اي بود كه در ذهن داشتم. انشا.. بحث ادامه پيدا كنه تا همگي استفاده كنيم و راه حل خوبي پيدا كنيم.
ارادت مند
آن کس که نداند و بداند که نداند/لنگان خرک خویش به منزل برساندآن کس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند
Canon EOS 500D - Sigma 150mm MACRO + Sigma 2x TC - f/16 - 1.6 sec - iso 100 - tripod
سایز بزرگتر
سلام
instagram.com/amirali.hgni