بیشترین تلاش من کنترل رفله نور روی بدن براق مورچه بوده که نمیدونم تا چه حد موفق شدم
اندازه سوژه 5 میلیمتر
دیاف 16 ، ایزو 320 ، شاتر 200
یکی از عکسهای قدیمی با اصلاحاتی در ویرایش قدیمی و یک ویرایش جدید
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
سلام آقای خانی
سوژه خوبی پیش رو داشتید به نظرم ادیت خوب انجام نشده و با ادیت صحیح زیبایی این کار دوچندان میشه
احساس میکنم پشت کار در ادیت بلر شده درست میگم یا خیر؟
عکس در فوکال 55 ثبت شده آیا از لنز 18-105 استفاده کردید؟اگر از 18-105 استفاده شده بهتر بود از فوکال 105 استفاده میکردید و دیاف رو کمی میبستید 18-105 در فوکال 105 و دیاف 8 تا 16 برای ماکرو هایی مثل این عکس خیلی خوب عمل میکنه و نتیجه رضایت بخش خواهد بود
زیاده گویی من رو ببخشید ، خوشحالم که به ماکرو روی آوردید.
سلام خدمت دوست عزیزم آقای شهبازی
ما اماتورا از دست شما حرفه ایها باید سر به بیابان یا کویر بزنیم تا اونجا بتونیم 1نفس راحت بکشیم درست میفرمایید در فوتوشاپ کمی بلور شده در مورد لنز نه آقای شهبازی لنز55-18 یادش بخیر هستش در مورد دیاف هم اون زمان خیلی خیلی خیلی ناشی بودم (الانم هستم خیلی خیلی خیلی خیلییییی ) فکر میکردم بهترین دیاف برای ماکرو همین 5.6 هستش تا به بهترین بوکه یابه قول دوستان بلور یا هرچی که هستش برسم به همین خاطر با دیاف 5.6 عکس میگرفتم.توصیه هاتون رو هم درمورد دیاف حتما اطاعت امر میکنم و در شاتهای آینده استفاده میکنم تا سطح کیفی عکسام بالا بره تا مدیران عزیز از دست ما آماتورا زبونم لال سکته یا ......
ممنون که نظر دادین
شهرام خانی
ارادت دارم
در مورد دیافراگم که گفتید 5.6 باید عرض کنم که بله در لنز 18-55 باید از دیاف بازتری استفاده میکردید تا پس زمینه ای محو داشته باشید اما با وجود 18-105 در فوکال 105 حتی با دیاف 8 هم پس زمینه خوبی خواهید داشت ، البته بستگی به فاصله پشت کار تا سوژه هم داره
لنز 18-105 در دیاف 8 بهترین شارپنس رو داره برای همین پیشنهاد کردم که از این دیاف استفاده بشه مخصوصاً برای ماکرو اما خوب کنترل پس زمینه هم مهمه.
اول این سوال برام پیش اومد که الان توی این سرما این ملخ رو از کجا پیدا کردید که فرمودید از عکسهای قدیمی هستش که با 18-55 ثبت شده.
در ضمن آقای خانی من هم کاملاً آماتور هستم
حاصل کار دیروز و بدون ادیت
پشت این پنجره جز هیچ بزرگ ، هیچ نیست!
canon Eos 6D +canon ef 17-40 f4 L+ canon ef 50 f1.8 stm+canon ef 100mm f2.8 L macro+ avanar 135 f2.8+ zenitar 50mm f2
پشت این پنجره جز هیچ بزرگ ، هیچ نیست!
canon Eos 6D +canon ef 17-40 f4 L+ canon ef 50 f1.8 stm+canon ef 100mm f2.8 L macro+ avanar 135 f2.8+ zenitar 50mm f2