تقدیم به دوستان عزیزم
معکوس 28 میلیمتر حدود چندشات که در فتوشاپ استک شده بود(یادم نیست چند شات ولی احتمالا حدود 5 تا 8 شات بوده)
تقدیم به دوستان عزیزم
معکوس 28 میلیمتر حدود چندشات که در فتوشاپ استک شده بود(یادم نیست چند شات ولی احتمالا حدود 5 تا 8 شات بوده)
نمی دانم چرا دوستان به قسمت لنز معکوس ارزش قائل نیستند.
اگر یک حرفه را 100سال دنبال کنید در آن موفق خواهید شد.
bugs a rainforest adventure
omid golzar
جناب مومنی عزیز ...
حس می کنم عکس در نواحی فوکوس شده شفافیت لازم را ندارد یک هاله ای محو گونه ای در اطراف خطوط دیده می شود فکر میکنم یکی از دلایلش اپتیک لنز و خطای CA آن باشد. درفتوشاپ کنتراست میدتون ها را کمی افزایش دادم و شارپسازی با شعاع کم، فکر می کنم کمی بهتر شده باشد. نکته دیگر اینکه چند عکس اخیر شما کمی ته رنگ زرد داشته اند و گرم تر از حد معمول به نظر می رسیدند. جسارتا عکس با تنظیمات گفته شده برای مقایسه ارسال می شود.
جناب عبدل پناه دربیشتر عکسهایی که با لنز معکوس گرفته می شود این مشکل وجود دارد که بیشتر به سبب نورپردازی سوژه با یک منبع نور میباشد استفاده از منبع نور درزاویه بالای سوژه و نزدیکی بیش از اندازه منبع نور به سوژه و دلیل وجود هاله نفوذ نور بیش از اندازه و تا حدودی انعکاس نور ناخواسته به سمت داخل لنز و یکنواخت نبودن شدت نور عواملی هستند که تصویر و نتیجه به دست آمده چندان رضایت بخش نمیشه . (تقریبا یه چیزی مثل ضدنور )حس می کنم عکس در نواحی فوکوس شده شفافیت لازم را ندارد یک هاله ای محو گونه ای در اطراف خطوط دیده می شود
اگر توجه کنید منبع نور در قسمت بالا سوژه قرار گرفته که فکر کنم از فلاش خود دوربین استفاده شده (Pop UP)
معلومه که هدف جناب مومن زاده به جز آزمایش دوخت نرم افزاری فتوشاپ چیزدیگه ای نبوده .
Nikon D600
CANON60D&TAMRON180MM&55-250IS
مورچه خانگی در حال پرسه زدن روی برگ گیاه نخل مرداب
ویرایش توسط morteza khademy : Tuesday 21 February 2012 در ساعت 13:23
پشت این پنجره جز هیچ بزرگ ، هیچ نیست!
canon Eos 6D +canon ef 17-40 f4 L+ canon ef 50 f1.8 stm+canon ef 100mm f2.8 L macro+ avanar 135 f2.8+ zenitar 50mm f2
آقای خادمی تشکر بابت نظرتونبه نظرم رنگ بک کار مناسب سوژه نیست و اگه از یه زاویه ای عکس میگرفتی که کل سوژه تو فوکوس باشه بهتره بود
کاملاً موافق هستم در عکسهای بعدی سعی میکنم از رنگ بهتری برای پيش زمينه کار استفاده کنم
دوستان حتماً اگر نظر و پیشنهادی داشتید خوشحال میشم بفرمائید تا در عکسهای بعدی بهتر عمل کنم
ویرایش توسط farhad44 : Wednesday 22 February 2012 در ساعت 11:05