CANON60D&TAMRON180MM&55-250IS
درباره عکس جناب آقای خندان :
با اینکه از سرعت شاتر نسبتاً بالایی استفاده کرده اید اما شاخک مورچه ها خوب فریز نشده
پس زمینه کار دو رنگ شده و بازتاب رنگ پس زمینه را میتوان روی سوژه ها دید.
شاد باشید و سربلند
CANON60D&TAMRON180MM&55-250IS
با سلام.
دیروز رفته بودیم در دامان طبیعت کمی سوژه شکار کنیم و ببریم جلوی لنز معکوس.
این دو ملخ نظرم رو جلب کردن و با لنز ماکرو که همرام بود این عکس رو ثبت کردم.
خوشحال میشم دوستان نظر بدن و راهنمایی بفرمایند.
nikon d7000
sigma 150 OS
f4/5
150mm
1/100
iso 100
NIKON D810- FUJI X-A1 nikon 14-24 + fotodiox wonder pana66 filters - nikon 24-70 nikon 70-200 f2.8 vrII-nikon 50 mm f 1.8- - - cokin z GND kit
http://www.omidmohebbi.com/
عرض ادب
صورت زنبور عسل
لنز معکوس
متشکل از 12 شات در دیافراگم 16 ، ایزو 200 و سرعت شاتر 1/100
فلاش پاپ آپ و دفیوزر دست ساز
سلام
با اجازه اساتید ...
عكس داراي اگزيف ميباشد ...
If you want to find your prince , you will have to kiss a lot of frogs
درباره عکس آقای مهرآبادی :
به قول خودمون خیلی هم خوب
تلاش خیلی خوبی انجام دادی همونجا وقتی دیدم افتادی به جون عنکبوتها گفتم ایمان میخواد حقش رو بگیره
در کل چون اولین باری هستش که از حشرات عکس گرفتی نتیجه خوبه
استفاده از فلاش رو فراموش نکن........
سلام
عکس پست 2317 :
از لحاظ تکنیکال بسیار خوب عمل شده و واقعا کادر بندی و بزرگنمایی و جزییات و فوکوس ... در این عکس جای تقدیر دارد.
ولی نمیدونم چرا از روزی که یک سری مقالات از Erez Marom در رابطه با ماکرو گرافی در سایت Dpreview خوندم که در اون مقالات سه شرط رو به عنوان اصول شخصی ماکروگرافی از حشرات در نظر گرفته بود دیگه از دیدن عکسهایی مثل نمونه ای که در پست 2317 آقای شهبازی هست لذت نمیبرم.
اون اصول اینها بود:
1.alive (unless being eaten by another creature)
2.absolutely free and unharmed
3.in their natural surroundings
به این مضمون که سوژه بایستی :
1- زنده باشه ( یا اگر مرده است توسط جانوری دیگر شکار شده باشه )
2- کاملا آزاد باشه
3- در محیط طبیعی خودش باشه
به نظر من اصول ( یا شاید هم اصول اخلاقی ) جالبی رو در بحث ماکروگرافی از حشرات مطرح میکنه.
منظور من بیشتر بند 1 است که در عکس پست 2317 اونو نمیبینیم. حقیقتا دیدن زنبور عسل نازنینی که مرده و زبانش از دهان بیرون آمده برای من کمی آزار دهنده است و دید آدم رو نسبت به عکس عوض میکنه.
حالا سوال اینه که آیا اصولا چنین شاتهایی جز آنکه ارزش آموزشی ( حالا آموزش ماکرو گرافی یا حشره شناسی یا ... ) داشته باشه میتونه در وادی هنر ماکروگرافی ارزشگذاری بشه یا خیر ؟ من خودم به شخصه رعایت اصول فوق را می پسندم.
سایت erez marom :
نمونه ای از Erez Marom :کد:www.erezmarom.com
تمام مطالب فوق را بر اساس مرده بودن زنبور پست 2317 نوشتم.
ارادت داریم جناب احسانی
به شخصه خیلی استفاده کردم از مطالبتون.و ممنونم بابت این موضوع
اما یه چیز دیگه اینجا هستش که کمی فکر رو درگیر میکنه.
اون هم اینه که من شنیدم ( البته فقط شنیدم ) که برخی شرکتها تولید کننده لوازم جانبی برای عکاسان ماکرو اسپری هایی رو ساختن که حشره رو برای مدتی بی حس میکنه. و عکاس میتونه در اون زمان کارش رو انجام بده.
نظر شما در این مورد چیه ؟ به نظر شما این کار نقص این قانون نیست ؟ و آیا اون ثبت ارزشی داره ؟
ببخشید برام سئوال بود گفتم بپرسم.
خیلی مخلصیم
NIKON D810- FUJI X-A1 nikon 14-24 + fotodiox wonder pana66 filters - nikon 24-70 nikon 70-200 f2.8 vrII-nikon 50 mm f 1.8- - - cokin z GND kit
http://www.omidmohebbi.com/