CANON60D&TAMRON180MM&55-250IS
زنبور زرد
متشکل از 9 شات در دیافراگم 11 ، ایزو 200 ، شاتر 1/160
استفاده از فلاش پاپ آپ و دفیوزر دست ساز
کنترل نور روی این سوژه بسیار سخت انجام شد و رفله های بدی بوجود می آمد مخصوصاً اینکه از فلاش پاپ آپ استفاده شده.
سلام
آقای سهیل شهبازی عزیز ؛ به سهم خودم و به عنوان یکی از کاربران فوروم که دورادور شاهد تلاشهای مداوم شما بودم ؛ بابت پیشرفت های اخیرتان در عکاسی ماکرو بهتون تبریک میگم و امیدوارم هر روز بیشتر از قبل در کارتان موفق باشید و شاهد ایده های بهتر و متفاوت تر و اجراهای کاملتری هم در ژانر محبوبتان از شما باشیم .
موفق باشید
عرض سلام و ادبسلام
آقای سهیل شهبازی عزیز ؛ به سهم خودم و به عنوان یکی از کاربران فوروم که دورادور شاهد تلاشهای مداوم شما بودم ؛ بابت پیشرفت های اخیرتان در عکاسی ماکرو بهتون تبریک میگم و امیدوارم هر روز بیشتر از قبل در کارتان موفق باشید و شاهد ایده های بهتر و متفاوت تر و اجراهای کاملتری هم در ژانر محبوبتان از شما باشیم .
موفق باشید
بینهایت بخاطر توجه شما سپاسگزارم
اگر همین انرژِی دادن ها از طرف دوستان نبود قطعاً این عکسها هم نبود.
آرزوی بهترین ها برای شما
[
CANON60D&TAMRON180MM&55-250IS
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
دوست عزیزم سلام
چند مورد را در مورد ارسالهای ماکرو پیشنهاد میکنم امید که بتواند کمک کند
1- هرچه تصویر سوژه بزرگتر و با جزییات بیشتر باشد
2- شارپنس کافی
3- نکته ضروری برای موارد فوق فوکوس کافی و دقیق است
4- بکگراند خلوت و یکنواخت تاثیر خوبی دارد
5- سوژه هایی جدید و غیر تکراری
6- سوژه های ماکرو غیر حشرات هم گزینه های خوبی هستند
7- هرچه به نسبت یک:یک نزدیک باشیم بهتر است(مثل عکسهای علی خندان) و حتی بزرگتر(مثل عکسهای سهیل شهبازی)
8- کنترل نور و ویرایش مناسب رنگ
سپاس از لطف شما در ارسال عکس
در تکمیل فرمایشات جناب مومنی گرامی
از اینکه عکستون تائید نشده دلگیر نشید بنده هم در اوایل چند عکسم تائید نشده و دلیلش رو ندونستم. اما سایت رو بیشتر گشتم و زیر و رو کردم. عکسهایی بیشتری دیدم. نظرات بیشتری رو خوندم و بعد از اون مجددا عکسهای تائید نشده خودم رو بررسی کردم. و فهمیدم عکسم چه ایراداتی داشته که قبلا به چشمم نمیمودند.
مهم نیست که اینجا عکس نمایش داده بشه یا خیر ؟
مهم اینه که من نوعی اینقدر عکس ببینم و تجربه کنم که بدونم عکسی که میخوام اینجا قرار بدم عکس خوبی هستش یا خیر ؟ و ملاکهایی که باید در عکسم وجود داشته باشه رو بشناسم.
موفقیت شما و دوستان گل دیگه آرزوی بنده س
همینکه اینجا بدون هیچ چشم داشتی دور هم جمع شدیم و تبادل اطلاعات میکنیم خودش کلی ارزش داره. لااقل من تازه کار کلی به داشته هام افزوده شده که مدیون دوستان خوبم در فوروم هستم.
NIKON D810- FUJI X-A1 nikon 14-24 + fotodiox wonder pana66 filters - nikon 24-70 nikon 70-200 f2.8 vrII-nikon 50 mm f 1.8- - - cokin z GND kit
http://www.omidmohebbi.com/