تقدیم به دوستان عزیزم
معکوس 28 میلیمتر حدود چندشات که در فتوشاپ استک شده بود(یادم نیست چند شات ولی احتمالا حدود 5 تا 8 شات بوده)
http://madjidm.persiangig.com/image/4.jpg
Printable View
تقدیم به دوستان عزیزم
معکوس 28 میلیمتر حدود چندشات که در فتوشاپ استک شده بود(یادم نیست چند شات ولی احتمالا حدود 5 تا 8 شات بوده)
http://madjidm.persiangig.com/image/4.jpg
نمی دانم چرا دوستان به قسمت لنز معکوس ارزش قائل نیستند. :think:;:think:;
جناب مومنی عزیز ...
حس می کنم عکس در نواحی فوکوس شده شفافیت لازم را ندارد یک هاله ای محو گونه ای در اطراف خطوط دیده می شود فکر میکنم یکی از دلایلش اپتیک لنز و خطای CA آن باشد. درفتوشاپ کنتراست میدتون ها را کمی افزایش دادم و شارپسازی با شعاع کم، فکر می کنم کمی بهتر شده باشد. نکته دیگر اینکه چند عکس اخیر شما کمی ته رنگ زرد داشته اند و گرم تر از حد معمول به نظر می رسیدند. جسارتا عکس با تنظیمات گفته شده برای مقایسه ارسال می شود.
جناب عبدل پناه دربیشتر عکسهایی که با لنز معکوس گرفته می شود این مشکل وجود دارد که بیشتر به سبب نورپردازی سوژه با یک منبع نور میباشد استفاده از منبع نور درزاویه بالای سوژه و نزدیکی بیش از اندازه منبع نور به سوژه و دلیل وجود هاله نفوذ نور بیش از اندازه و تا حدودی انعکاس نور ناخواسته به سمت داخل لنز و یکنواخت نبودن شدت نور عواملی هستند که تصویر و نتیجه به دست آمده چندان رضایت بخش نمیشه . (تقریبا یه چیزی مثل ضدنور )نقل قول:
حس می کنم عکس در نواحی فوکوس شده شفافیت لازم را ندارد یک هاله ای محو گونه ای در اطراف خطوط دیده می شود
اگر توجه کنید منبع نور در قسمت بالا سوژه قرار گرفته که فکر کنم از فلاش خود دوربین استفاده شده (Pop UP)
معلومه که هدف جناب مومن زاده به جز آزمایش دوخت نرم افزاری فتوشاپ چیزدیگه ای نبوده .
مورچه خانگی در حال پرسه زدن روی برگ گیاه نخل مرداب
فایل پیوست 23011
آقای خادمی تشکر بابت نظرتوننقل قول:
به نظرم رنگ بک کار مناسب سوژه نیست و اگه از یه زاویه ای عکس میگرفتی که کل سوژه تو فوکوس باشه بهتره بود
کاملاً موافق هستم در عکسهای بعدی سعی میکنم از رنگ بهتری برای پيش زمينه کار استفاده کنم
دوستان حتماً اگر نظر و پیشنهادی داشتید خوشحال میشم بفرمائید تا در عکسهای بعدی بهتر عمل کنم
بیشترین تلاش من کنترل رفله نور روی بدن براق مورچه بوده که نمیدونم تا چه حد موفق شدم
اندازه سوژه 5 میلیمتر
دیاف 16 ، ایزو 320 ، شاتر 200
فایل پیوست 23037
یکی از عکسهای قدیمی با اصلاحاتی در ویرایش قدیمی و یک ویرایش جدید
http://www.farsiup.com/images/dt46i72n9fe8ofkt1ipd.jpg
سلام
فایل پیوست 23084
سلام آقای خانی
سوژه خوبی پیش رو داشتید به نظرم ادیت خوب انجام نشده و با ادیت صحیح زیبایی این کار دوچندان میشه
احساس میکنم پشت کار در ادیت بلر شده درست میگم یا خیر؟
عکس در فوکال 55 ثبت شده آیا از لنز 18-105 استفاده کردید؟اگر از 18-105 استفاده شده بهتر بود از فوکال 105 استفاده میکردید و دیاف رو کمی میبستید 18-105 در فوکال 105 و دیاف 8 تا 16 برای ماکرو هایی مثل این عکس خیلی خوب عمل میکنه و نتیجه رضایت بخش خواهد بود
زیاده گویی من رو ببخشید ، خوشحالم که به ماکرو روی آوردید.
سلام خدمت دوست عزیزم آقای شهبازی
ما اماتورا از دست شما حرفه ایها باید سر به بیابان یا کویر بزنیم تا اونجا بتونیم 1نفس راحت بکشیمlol:::angry::: درست میفرمایید در فوتوشاپ کمی بلور شده در مورد لنز نه آقای شهبازی لنز55-18 یادش بخیر هستش در مورد دیاف هم اون زمان خیلی خیلی خیلی ناشی بودم (الانم هستم خیلی خیلی خیلی خیلییییی ):::whistling::: فکر میکردم بهترین دیاف برای ماکرو همین 5.6 هستش:::angry::: تا به بهترین بوکه یابه قول دوستان بلور یا هرچی که هستش برسم به همین خاطر با دیاف 5.6 عکس میگرفتم.توصیه هاتون رو هم درمورد دیاف حتما اطاعت امر میکنم و در شاتهای آینده استفاده میکنم تا سطح کیفی عکسام بالا بره تا مدیران عزیز از دست ما آماتورا زبونم لال سکته یا ......
ممنون که نظر دادین
ارادت دارم
در مورد دیافراگم که گفتید 5.6 باید عرض کنم که بله در لنز 18-55 باید از دیاف بازتری استفاده میکردید تا پس زمینه ای محو داشته باشید اما با وجود 18-105 در فوکال 105 حتی با دیاف 8 هم پس زمینه خوبی خواهید داشت ، البته بستگی به فاصله پشت کار تا سوژه هم داره
لنز 18-105 در دیاف 8 بهترین شارپنس رو داره برای همین پیشنهاد کردم که از این دیاف استفاده بشه مخصوصاً برای ماکرو اما خوب کنترل پس زمینه هم مهمه.
اول این سوال برام پیش اومد که الان توی این سرما این ملخ رو از کجا پیدا کردید :::confused2::: که فرمودید از عکسهای قدیمی هستش که با 18-55 ثبت شده.
در ضمن آقای خانی من هم کاملاً آماتور هستم :::blushing:::
فایل پیوست 23130
حاصل کار دیروز و بدون ادیت
گل کامل نبود فکر کنم بهتر میشد
صرفاً یک پیشنهاد برای کادر متفاوت! سیاه سفید کردم چشم بیشتر درگیر فرمش باشه تا رنگها
فایل پیوست 23148
اینم دوست داشتنیه؛ البته مقداری دقت بیشتر در ادیت بهنظرم بهترش میکرد.
عکسهای آقای خادمی
نویز ریداکشنی که روی عکسها اعمال شده ظاهراً خیلی سنگین بوده چون عکسها فاقد جزئیات هستند و به بلور نزدیک شده اند
کلاً کمی افزایش شارپنس برای این دو ثبت الزامیست.
نمیدونم این عکس ارزش گذاشتن در تاپیک رو داره یا خیر؟ از حالت قرارگیری این خرخاکی ها خوشم میاد.
لنز معکوس + فلاش پاپ آپ دوربین + دفیوز کننده دست ساز
دیاف : 16
فایل پیوست 23150
عکس آقای خادمی شاید به خاطر کراپ سنگین جزئیاتش مقداری از دست رفته.
سهیلخان در ادیت قسمت پایینی، رد ادیت (رد که چه عرض کنم، جای پوتینه) جالب نیست!
فایل پیوست 23151
این چطوره؟
شما به علت نداشتن سه پایه و استفاده از نور محیط مجبور به انتخاب دیاف باز و همچنین سرعت پایینتر(نور محیط معمولا کافی نیست برای دیاف بسته تر ضمن اینکه مجبور به حفظ ایزو پایین هستید) و عمق میدان خیلی کم هستید
پیشنهاد می کنم از دورتر عکس بگیرید تا عمق میدان بیشتر باشد و سپس کراپ کنید
با استفاده از فلاش که البته مشکلات خاص خود را هم دارد می توانید دیافهای بسته تر را هم امتحان کنید
اگر با فلاش کنار بیایید لذت خاصی از عکاسی ماکرو خواهید برد
موفق باشین
قرار نیست خیلی فاصله زیاد شود ، شارپنس کم نمیشود اما دیتیل و جزییات اندکی کم میشود که ارزشش را دارد چون سوژه به خوبی در فکوس کامل و زیبا قرار میگیرد
در مورد کنترل نور فلاش امید گلزار و سهیل شهبازی کمک های خوبی هستند
در ضمن استاد ماکروگرافی جناب بهین ناظم عزیز هستند که در سایت خود آموزشهای خیلی کاملی ارایه داده اند
استاد معکوس و استک هم که آقا امید گلزار هستند
از مدیران عزیز خواهشمندم حذف گردد
به علت افت شدید کیفیت
فایل پیوست 23155
nikon :D3100
lens: 18-55 vr
سلام خدمت آقای خادمی
برای کنترل نور و رفلکس نور میتونید از سطل ماست هم استفاده کنید من ورداشتم سطل ماست رو بریدم به 4قسمت در آوردم بعد اینهارو رو هم چسبوندمشون فلاش دوربین که میاد بالا میذارم جلوی فلاش بعد با 1 کش پول گیر میدم به جای فلاش سر خود دوربین در ضمن 1 پلاستیک کوچولو هستش در جای فلاش سرخود گذاشتن من اونو 1 کم میکشم بیرون تا کش به اون گیر کنه
تا نظر اساتید چی باشه:think:;
استفاده از بکگراند تیره تر نسبت به عکس مورچه قبلی جهت دیده شدن بدن پشمالوی مورچه
حشرات زیبایی هستند :::love2:::
استفاده از لنز معکوس + فلاش پاپ آپ دوربین + دفیوز دست ساز
دیافراگم 16
شاتر 1/200
ایزو 320
فایل پیوست 23182
تقدیم به دوستان عزیز بخصوص آقای مقدم و آقای گلزار که من رو بسیار همراهی میکنن.
فایل پیوست 23188
سهیل با این ارسال ها جان تازه ای به این تاپیک بخشیدی
خسته نباشی
پرتره استودیویی!
فایل پیوست 23190
توسط لنز exakta 28mm ولی نرمال به دوربین وصل کرده بودم.لنز فوق همه کاره هست هم 1به1 داره وهم تا 4x بزرگنمایی بدون افت کیفیت ایجاد می کنه
سهیل جان کار های آخرت جالب هستند مجبور می کنی سال آینده کارهام متفاوت تر بشوندlol
فایل پیوست 23196
حالا که ملخ بارونه!...
http://www.farsiup.com/images/3vmmsinaeqa3h4dhya.jpg
1/640sec
f/10
iso 400
این عکس مربوط به روزهای اولی میشه که لنز رو خریده بودم.قبلا گذاشته بودم ولی از روی سایت مرجع پاک شد و حالا که دیدم ملخ مد شده:;) من هم با ملخم اومدم!
این ملخ در منطقه ما فقط در مزارع گندم و جو دیده میشه.در فصل برداشت که گندمها هم زرد میشن به سختی از ساقه گندم قابل تشخیصه و این به دلیل رنگ بسیار هماهنگ و سازگار با محیط و البته فرم بدنی بسیار باریک و ظریف اون هست،در واقع به هیچ وجه از همون ساقه گندم درشت تر و محکمتر هم نیست!
برای ثبت این عکس به خاطر هماهنگی زیادش با محیط و اینکه قصدم نشون دادن فرم بدن سوژه و حالت خنده دار(اگر نگیم ابلهانه:::happy:::) صورت ملخ بود، اونرو روی کوله پشتی نانیو پروی وفادارم گذاشتم و این عکس رو ثبت کردم.فکر میکنم کلا همراه داشتن یک تکه پارچه سفید و همینطور مشکی در طبیعت برای ماکرو گرافی میتونه خیلی کار آمد باشه.
خدا را شکر این تاپیک جز تاپیک های بسیار بسیار خوب و با محتوا است( همین طور تاپیک لنز معکوس ) هم کاربران و هم ارسال ها بسیار شایسته و مناسب هستند.
فقط دوستان سعی کنند بیشتر اگزیف کارهایشان را بگویند ( شرایط عکاسی ، نوع لنز ، دوربین ، سرعت شاتر ، ایزو ، دیافراگم ، نوع نور ، نام آن موجود بخت برگشته و ... )
که هم کاربران تازه وارد بیشتر آشنا شوند و هم اینکه جنبه های فنی تاپیک بهتر شود.
باز هم ممنون بابت عکس های آخر شب که آدم تا صبح تمام بدن اش به خارش می افتد....
از همه دوستان بابت ثبت هاي زيبايي كه ارسال ميكنن تشكر ميكنم
آقا اميد هم به جمع اين تابيك ملحق شد
انشاالله در بهار شاهد رقابتي دوستانه به همراه بار علمي فراوان خواهيم بود ، اخيرا ارسالهاي اين قسمت بيشتر شده و اين موضوع رو خيلي دوست دارم
مورچه زرد خانگی _ اندازه سوژه 2 میلیمتر (مورچه ها روی تار مو در حال پرسه زدن هستند)
Nikon D90 + konica 28mm Reverse + Flash
Iso : 320
F : 16
shutter : 1/200
فایل پیوست 23206
حشرات زمستانی من :::whistling:::
با لنز معکوس +دیاف 5.6+ایزو100+سرعت شاتر 1/80 و66شات
فایل پیوست 23237
سلام دوستانی که برای نور پردازی در ماکرو گرافی مشکل دارند.این سافت باکس که آموزش ساختش در سایت هست کمکشون میکنه ...ابعاد رو من 30*20 گرفتم.
http://www.up.98ia.com/images/2y3dd6...rk4g_thumb.jpg
اندازه سوژه 2 میلیمتر
این عکس به نسبت عکسهای قبلی از شارپنس کمتری برخوردار هستش اما به خاطر حالت زیبای سوژه جز عکسهای محبوب من قرار میگیره
در این ثبت مورچه در حال افتادن از روی تار مو هستش که بعد از چکاندن شاتر مورچه به پایین افتاد
Nikon D90 + konica 28mm Reverse + Flash
Iso : 320
F : 16
shutter : 1/200
انشاالله از دیدن مورچه ها خسته نشید چون در برنامه ای که برای خودم طراحی کردم فعلاً در حال ثبت حالات مختلف مورچه ها هستم و به نوعی در حال جمع کردن آرشیوی از عکسهای مورچه هستم و برای اینکه عکسها متفاوت باشن فقط و فقط دنبال ثبت لحظه هایی هستم که شاید کمتر در میان مورچه ها اتفاق میوفته
فایل پیوست 23248
اولین تجربه من در عکاسی به روش استک کردن ( متشکل از 40 شات)
کراپ نسبتاً سنگینی روی عکس اجرا شده
میدونم که پر از ایراده از دوستان با تجربه (آقای امید گلزار) تقاضای پیشنهاد برای بهبود کارم دارم.
استفاده از فلاش پاپ آپ
ایزو : 320
شاتر : 1/200
دیافراگم : 8
فایل پیوست 23253
سلام
اااا شما چه قدر حرفه ای هستید دست ما رو هم بگیرید
هر چند می دونم هیچ حدفی برای گفتن ندارم یکی از عکس هامو می ذارم dsc h-20
http://up4.iranblog.com/images/76590876130343490991.jpg
منو از نظرات و راهنمایی هاتون بی نصیب نذارید
یا علی
خسته نباشی سهیل
تنها کاری که زیبایی کار را چند برابر می کند منتشر کننده نور هست که وقت زیادی را صرف کنی تا بهترین نور را داشته باشی و این کار تنها با فلاش اکسترنال امکان پذیر هست با فلاش سر خود کار جالبی در نمیاد ولی اگر بتونی راهی پیدا کنی که نور را دور حشره ان هم با فلاش سر خود برسونی کار هات جالب تر می شود یعنی جزئیات بیشر نمایان می شود.
فایل پیوست 23270
فایل پیوست 23271
آقای گلزار بینهایت سپاسگزارم
تجربه دوم من در استک کردن (متشکل از 16 شات)
دیافراگم : 8
فایل پیوست 23282
Camera Model Canon EOS 40D
Tv( Shutter Speed ) 1/250
Av( Aperture Value ) 14
ISO Speed 100
لنز 100 سری ال کنون
نورپردازی با فلاش نیسین 866
بک پارچه آبی رنگ در 40 سانتی متری
http://aks.akkasee.com/files/gallery/IMG_9941.JPG
یکی از خانواده های مهم با لتوریی Chreysopidae می باشد و دارای گونه های فراوانی است که گونه Chrysoperla carnea به دلیل قدرت شکارگری بالایی که دارد در تولید انبوه در انسکتاریوم مورد استفاده قرار می گیرد. این حشرات در مرحله لاروی از حشرات آفت تغذیه می کنند . رژیم غذایی آنها به گونه ای است که از خون ( همولنف ) میزبان تغذیه می کنند.
canon 50D
lense exakta 28mm(reversed)
f 5.6
s 1/80
iso 100
teleconverter 2x
flash osram
z 10x
فایل پیوست 23287
اصولا این جناب گلزار یکی از هنرمند ترین عکاسان فروم در ژآنر خودشان هستند و لطف ویژه ای به فروم و کاربران دارند.بنده یک بار درخواست کرده بودم که اگزیف همراه عکس باشد ایشان فورا در تمام ارسال هایشان ای مورد را اعمال کردند.باز هم ممنون دوست و کاربر گرامی...
کیفیت کار به علت استفاده از تله کانورتو خیلی پائین است که در دفعه ی بعد از شئی های میکروسکوپ استفاده می کنم تا این مشکل پیش نیاد در ضمن از اکستنشن 10 سانتی متری هم استفاده کرده بودم.:eek:
مورچه زرد خانگی در حال پرسه زدن روی تار مو ، قطره ای که در ثبت مشاهده میشه عسل هستش و مورچه در حال خوردن عسل بود.
لنز معکوس
دیاف : 16
ایزو : 320
استفاده از فلاش پاپ آپ دوربین به همراه دفیوزر پلاستیکی دست ساز
http://aks.akkasee.com/files/gallery/7118821.jpg
دوست عزیزم سهیل
با اجازه شما
پیشنهاد من جهت چرخش و بستن کادر و کمی افزایش کنتراست
احساس میکنم نمای بهتر و بزرگتر از مورچه خواهیم داشت
فایل پیوست 23302
البته چون شما فایل اصلی رو دارید به تصویر خوب و با جزییات بالایی خواهید رسید
سپاس فراوان از آقا مجید گل بابت ادیت و پیشنهادشون
لنز معکوس متشکل از 17 شات
منبع نور : فلاش پاپ آپ
دیاف : 11
ایزو : 200
فایل پیوست 23319
لنز 105 ماکرو .
عکس jpg و خروجی دوربین.بدون ادیت.
فایل پیوست 23446
پست آقای خادمی
دوست عزیز ادیت در عکاسی دیجیتال جزو قسمتهای جدا نشدنی هستش اینقدر مهم هست که میتونم بگم با داشتن بهترین تجهیزات هم نمیتوان بدون ادیت (صحیح) به خروجی خوب رسید. در نتیجه روی ادیت عکسها خیلی خیلی تمرین و کار کنید.
عکسها رو روی مد راو ثبت کنید و به نوعی خروجی مستقیم دوربین با فرمت JPEG رو فراموش کنید من در یک سالی که دوربین جدیدم رو دارم کمتر از 100 عکس JPEG ثبت کردم !!!!!!!!!
چرا ترش کردی اخوی؟!!!!!
من همه کارام رو راو میگیرم و ادیت میکنم دوست من.
این یکی رو اینجوری گذاشتم چون همینجوری ازش خوشم اومد.
راستی 90 درصد شارپنس عکس موقع آپلود کردن از بین رفت!
کیفیت بهتر عکس رو میتونید اینجا ببینید:
http://topol-khan.persiangig.com/image/malakh10.jpg
لنز 105 نیکون. بدون اکستنشن.
فقط کراپ.
فایل پیوست 23452
فایل پیوست 23454
Camera Model Canon EOS 450D
Tv( Shutter Speed ) 1/200
Av( Aperture Value ) 13.0
ISO Speed 100
Lens EF100mm f/2.8L Macro IS USM
Focal Length 100.0mm
دوستان به فرم ها و کادربندی هم بیشتر توجه کنند، استفاده از فرم ها جنبه هنری کار را بیشتر تقویت می کند و هنرمندان که قاعدتا چندششان می شود به حشرات نگاه کنند مدت بیشتری می توانند عکس را ببینند و شاید هم مورد پسندشان واقع شود.
اگر شاخه زیباتری دیدی گناه نیست که حشره را کمی جابجا کنید و سپس عکاسی کنید(اگر امکانش بود)
همراه داشتن یکی دو پارچه با رنگ یکنواخت برای ایجاد بکگراند در محیطهایی که خیلی شلوغ هستند مفید است.