عقیل جان
عکس با پس زمینه سیاه به نظرم خیلی بهتر از بقیه است. ( عکس آخر هم دیگه خیلی قوس و قزح دار شده ! نمیدانم عمدا اینگونه طراحی کردی یا مشکل مانیتور بوده که ندیده ای)
دیشب عکس ها قابل دیدن نبود که ظاهرا مشکل حل شده است.
Printable View
عقیل جان
عکس با پس زمینه سیاه به نظرم خیلی بهتر از بقیه است. ( عکس آخر هم دیگه خیلی قوس و قزح دار شده ! نمیدانم عمدا اینگونه طراحی کردی یا مشکل مانیتور بوده که ندیده ای)
دیشب عکس ها قابل دیدن نبود که ظاهرا مشکل حل شده است.
قوس و قزح عمدی بود نوید جان.خواستم با هاله نورش بخونه:::whistling:::
به همه دوستان خزنده دوست و کسانی که مناطق خارج از شهر رفت و آمد میکنن توصیه میکنم این سایت رو ببینن و با مارهای ایران و انواع اون آشنا بشن.معرفی هر مار در این سایت به همراه عکس و مشخصات کامل هست.
دست کم سمی ها رو بشناسید
http://www.irandeserts.com/content/د...ايران.htm
دیروز ثبت شده در آهار
فایل پیوست 20955
آهار - زمستان90
فایل پیوست 21171
با اجازه
Nikon D90 _ Nikon AF-S DX 55-300mm F/4.5-5.6 G ED VRII
فایل پیوست 21538
گویی دوستان ماکروکارمون قصد بارگزاری عکس ندارن.
فایل پیوست 21849
آقای ملکزاده لنز سیگماست؟ کمی ته رنگش مثل لنزهای سیگماست
3 ماه دیگه دوباره تاپیک رونق میگیره
فعلا باید همینطور زنده نگاهش داشت
ممنون
باسلام
جامپر
d90+sigma 150 mmf/2.8 macro +68mm extension tube
f/14-1/200s-iso100
http://shenasi.persiangig.com/image/000000028.jpg
موفق باشید .
منتظر نقد و نظر و ... هستیم
فایل پیوست 21873
آقاي ملك زاده مطمئنيد اين عكس تو دسته ماكرو قرار ميگيره؟ (پست 21126)
فكر ميكنم تو Category كردن ثبتتون دچار اشتباه شديد. به تصاوير ديگه نگاه كنيد ببينيد آيا تصويري غير از تصاوير ارسالي از خود شما به اين تصوير شباهت دارند؟
البته از پست 2122 اتون لذت بردم بخاطر تركيب بندي خوب و رنگ زيباش
درود بر شمانقل قول:
منتظر نقد و نظر و ... هستیم
این کادر اصلی است؟
به نظرم جوهره عکاسی شما خوب است اما تغییرات پس از عکاسی را هم بایستی در نظر گرفت
در این عکس کراپ الزامیست
همچنین اندکی ادیت نور و رنگ کار را زیباتر خواهد کرد
ممنون
رنگ بال پروانه به نظرم Wash out شده، و هنوز نیاز به کار داره، بازم ممنون میشم دوستان کمک کنند البته اگر یه کم دقیقتر بگن چه باید کرد تاثیرش هم برای من هم برای سایر دوستان علاقمند بهتر خواهد بود. فکر کنم کاربرد نقدهای کلی تاثیرش زیاد نخواهد بود بلکه نقد با پیشنهاد عملی و البته کوتاه با توجه به وقتتون
فایل پیوست 21884
درمورد اشباع رنگ میتونستید بهترازاین عمل کنید .
مثلا
http://www.up.98ia.com/images/rbb63luxheog315b7igz.jpg
اول دوباره اشاره کنم شما جوهره خوبی در ماکروگرافی داریننقل قول:
رنگ بال پروانه به نظرم Wash out شده، و هنوز نیاز به کار داره، بازم ممنون میشم دوستان کمک کنند البته اگر یه کم دقیقتر بگن چه باید کرد تاثیرش هم برای من هم برای سایر دوستان علاقمند بهتر خواهد بود. فکر کنم کاربرد نقدهای کلی تاثیرش زیاد نخواهد بود بلکه نقد با پیشنهاد عملی و البته کوتاه با توجه به وقتتون
دوم اینکه بطور کلی نورآفتاب به علت تند بودن بافت سوژه را کمرنگ میکند و علاوه بر آن سایه های تند هم داریم
کادر بندی خیلی بهتر از کار قبلیست و همچنین بکگراند خوب و یکدست شده
مورد دیگر مربوط به سوال دوستمان است
من اینطور فکر نمیکنم چراکه ماکروگرافی سطوح مختلفی دارد و گرچه تعریف یک به یک همیشه ذکر میشود ولی یک بازه از 1/5 تا چند ده برابر هم میتواند شامل ماکرو باشد حتی روی خود لنزهای ماکرو یک به یک هم گاها بزرگنماییهای کوچکتر نمایش داده می شودنقل قول:
فكر ميكنم تو Category كردن ثبتتون دچار اشتباه شديد.
اما معمول ترین حالتها یک به یک و 1/2 و در مورد معکوس ها بیشتر از یک در نظر گرفته می شود
در مورد عکس جناب ملکزاده فعلا تاپیک دیگری را بطور قوی نمیتوان مشخص کرد
اما در نهایت هرچه دیتیل بیشتری از سوژه موجود باشد بهتر و زیباتر خواهد بود
با اين جملتون موافقم، احتمالا بنده اشتباه كردم و نتونستم بين يه كلوزآپ با لنز معملي تله و ماكروگرافي تميز قائل بشم
ولي از اونجا كه به شخصه از عمق ميدان پايين و زيباي تصاوير ماكرو لذت ميبرم برداشتم از تصوير جناب ملكزاده بيشتر به يه كلوزآپ نزديك بود، اگه ديتل پروانه بيشتر بود (مثلا با كراپ ساده) شايد بهتر بود
به هر حال سوالم برطرف شد، تشكر
نمیدونم در کدم دسته جای میگیره، ماکرو، قطره یا ابستره.
فایل پیوست 22139
شاید هیچ کدوم ، قطعاً ماکرو نیست :-)نقل قول:
نمیدونم در کدم دسته جای میگیره، ماکرو، قطره یا ابستره.
اندازه سوژه تقریبا با ابعاد بزرگتر از 1 به 1 است. یک قطره شبنم صبحگاهی کوچولو روی یک برگ ساقه برنج. با استفاده از لنز 200-55 و اکستنشن تیوب 20 میلی متر گرفته شده است. بنابراین بر اساس تعریف اندازه ماکرو خواهد بود.
از عکسهای قدیمی ثبت شده با Canon powershot SX20IS
فاصله تا سوژه حدود یک و نیم سانتی متر و استفاده از پخش کننده نور دست ساز روی فلاش پاپ آپ دوربین و پخش کننده ای دیگر دور تا دور لنز.
فایل پیوست 22235
لنز 105 ماکرو نیکون با 12 میلی متر اکستنشن.
فایل پیوست 22236
این زنبور کوچک معروف به زنبور زوروا ZOrava به صورت وحشی به شاخه درختان کوچک آویزان میشود و لانه آنها ممکن است با کمترین تکانی به هم بریزد. عسل خاصی تولید می کند که کیلویی حدود 70000 در منطقه بفروش میرسد
فایل پیوست 22443
ممنون آقای ملک زاده اطلاعات خوبیست عجب عسلی باید باشد
فکر کنم رنگها می توانند گرمتر شوند
فکر نکنم کیلویی 70 تومن گیر بیا دکتر جان!!!!!
حدود 150 تومن باید باشه.
فایل پیوست 22445
اینم برای اینکه آف نباشه
فایل پیوست 22446
دوستان بابت آف تاپیک عذر خواهی میکنمنقل قول:
پست آقای خندان
آقای خندان بسیار عالی
خوشحالم که اینجا هم عکسهای شمارو میبینم انشاالله فعالیت بیشتری در این تاپیک از شما ببینیم
موفق باشید
آقای خانی آفرین ، میبینم که در ماکرو گرافی هم فعالیت میکنید و پیشرفت در کارتان کاملاً مشخصه (به دنیای حشرات خوش آمدید)نقل قول:
پست آقای خانی
منتظر کارهای بعدی شما هستم
شاد باشید
ممنون آقای خادمینقل قول:
حدود 150 تومن باید باشه
زاویه و کادر خوبست اما کیفیت کلی عکسها به نوعی یا افت دارد و یا از اول خوب نبوده است
دوستان خوشحالم در این زمستان سرد شما عکس حشرات آپلود میکنید
از اولین عکسهای ماکرویی بود که ثبت کردم و خیلی این عکس رو دوست داشتم که متاسفانه فایل اصلی پاک شد و همین عکس کوچک ازش باقی موند:::angry:::
http://aks.akkasee.com/files/gallery/6640812.jpg
سلام
عکس های آقای گلزار که در خبرگزاری مهر با عنوان سفر یک عکاس ایرانی به جهان مرموز حشرات منتشر شده اند.
http://www.mehrnews.com/mehr_media/i...56073_orig.jpg
از صمیم قلب برای ایشون آرزوی موفقیت دارم.
پ ن : اگر جای پست مناسب نیست ، شرمندگی من می ماند برای مدیران عزیز !
سلام آقای خندان
بسیار عالی لذت بردم مخصوصاً عکس جامپر خیلی دیدنی و خوشرنگ هستش
ای کاش درباره روند عکاسی ماکرو خودتون و نوع تجهیزاتتون اطلاعاتی به من و دوستان بدید.
متشکرم
ممنونم دوست من تجهیزات ویک بیو گرافی از خودم در قسمت امضای من موجود هست . اما حالا که شما دوست عزیز خواستید چشم .من عکاسی ماکرو رو با یک پاور شات اس 5 شروع کردم بعد از حدود ششماه یک 500 دی خریدم که عکسهایی که با این دوربین و لنز 18-55 گرفتم در گالری بنده موجود ه بعد از اون هم لنز 55-250 گرفتم با اون لنز هم کارهای زیادی دارم چند وقتی هم هست که یک لنز تامرون 90 م م خریدم که کارهای جدیدم با اون لنز هست.
لطفا حذف شود
ممنون دوست عزیز بابت این خبر پنهانی!!!!!!!!!!
این هم اصل خبر که ..........
http://www.dailymail.co.uk/sciencete...s-spiders.html
چند روزه که زندگی مورچه های خانگی رو بررسی میکنم و عکسهایی هم ثبت میکنم که این یکی از این عکسهاست انشاالله بزودی عکسهای بیشتر و متفاوت تری ارسال میکنم.
اندازه سوژه فقط 2 میلیمتر
http://up5.iranblog.com/images/74645549894733591648.jpg
این هم عکس یه خر البته از نوع خاکیش :::whistling:::
اندازه سوژه 3 میلیمتر ، محل ثبت گلدان :oops: ، دیاف 16 ، شاتر 1/200 ، ایزو 200
فایل پیوست 22844
تقدیم به دوستان عزیز مخصوصاً آقای مقدم و آقای گلزار.
مورچه خانگی اندازه سوژه 2 میلیمتر.
فایل پیوست 22860
با سلام
فایل پیوست 22890
سهیل خان قبلا هم گفته بودم شما ماکروگراف هستید و این عکس آخر نقطه عطف کارهای شماست
مشتاق فرارسیدن بهار هستم مسلما شاهد فصل جدیدی از کارهای شما خواهیم بود
امید جان تسلیم شدم :::blushing::: از این به بعد عکسهای معکوس رو در تاپیک معکوس ارسال میکنم.
درباره دفیوز نور : کلاً کار سختی نیست یک تکه پلاستیک سفید از جنس لیوانهای یکبار مصرف رو برداشتم و به صورت نیم دایره برش زدم که این پلاستیک رو بالای لنز میچسبونم طوری که نور فلاش مستقیماً به این پلاستیک زده میشه و تمام........
کنترل نور هم به مرور دستم اومده و میتونم تشخیص بدم که در فلان موقعیت از چه قدرت فلاشی و از چه دیافراگم و ایزویی استفاده کنم ( به همین راحتی ).
سلام.آقا سهیل یه کم بیشتر در مورد سه تا عکس اخرتون توضیح میدید؟ از چه نوع لنز معکوسی استفاده کردید؟ دوربین رو سه پایه بوده؟ تک شات هستن یا ترکیبیه؟ آخه من با لنز معکوس حتی در عکاسی از اجسام بیجان هم نمیتونم به یه همچین شارپنس و عمق میدانی برسم چه برسه به حشرات متحرک. ما رو بی نصیب نذارید. مرسی
بله حتماً
از لنز معکوس 28 میلیمتری استفاده شده است و دوربین روی دست بوده و عکسها حاصل یک شات هستن و حشرات کاملاً زنده و سر حال هستن و خبری از فریز و ..... نیست.
بسته به نوع لنزتون عمق میدان هم متفاوت هست این عکسها با دیاف 16 لنز گرفته شده و تا 22 هم قابل بسته شدن است در نتیجه عمق بیشتری هم به من میده
توجه داشته باشید که هرچه لنزتون وایدتر باشه بزرگنمایی بیشتری دارید اما عمق میدان هم کمتر میشه و برعکس این موضوع هم وجود داره در نتیجه باید از لنزی استفاده کنید که میانگین بزرگنمایی و عمق میدان رو به شما بده.
نکته ای که اخیراً متوجه اون شدم اینه که لنزهایی که دهانه جلوی اونا تنگ هستش برای معکوس عمق بهتری دارن برای مثال لنزی که عدسی جلوی اون 2 سانتی متره از لنزی که عدسی جلوی اون 3 سانتی متره عمق بهتری داره ( البته در دیاف برابر و فوکال برابر )
مدیران محترم در صورت تمایل پستها و عکس اخیر رو به تاپیک لنز معکوس انتقال دهید چون سوالاتی که مطرح میشه کاملاً درباره لنز معکوس هستش.