CANON60D&TAMRON180MM&55-250IS
ویرایش توسط A.Khandan : Tuesday 15 December 2015 در ساعت 13:19 دلیل: آپلود دوباره
عکاسی می تواند وسیله ای برای بیان آیات خداوند باشد، این آیات می تواند در چشم زنبور عسل و یا نمایش کل جهان هستی به مخاطب باشد.
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
عکاسی می تواند وسیله ای برای بیان آیات خداوند باشد، این آیات می تواند در چشم زنبور عسل و یا نمایش کل جهان هستی به مخاطب باشد.
درود بر شما
این عکس خیلی برام دلنشین هستش
جسارت بنده رو ببخشید اما:
کاش اون شاخه جلویی نبود تا.....
البته تو همچین شرایطی،تهیه تصویر ایده آل واقعا امکان پذیر نیستش(موجود زنده)
سایه ها چگونه ایجاد شده؟
علت سرعت بالای شاتر و iso بالا(برای این شرایط) چی هستش؟{پس زمینه به هر علتی...کمی نویزی هستش)
موفق باشید
Canon 6D + 19-35 + 50 F/1.8 + 150 F/2.8 macroInstagram
ضمن عرض سلام ، سپاسگزارم از توجهتون
باید عرض کنم در این نوع عکاسی همانطور که خودتون اشاره کردید ثانیه ها اهمیت دارند و اینکه همه چیز باید به بهنرین شکل صورت بگیره باور کنید من این شاخه رو تا همین الان ندیده بودم با اینکه حتی با ابعاد 100*70 هم چاپ شده، این اتفاقات در عکاسی ماکرو زیاد پیش میاد که البته به عکس لطمه ای هم نمیزنه ولی در این شرایط عکاس سعی میکنه هدف اصلیش خود سوژه و کنترل نوردهی باشه، پروانه سفید از حشرات بسیار چالاک و پرتحرکی هست و به این راحتی ها اجازه عکاسی نمیده برای ثبت این تصویر تقریبا 15 دقیقه زیر درختان در تعقیب و گریز بودم ، این عکس برای من خیلی با ارزشه چون اون حس معنوی که همیشه توی عکسهام دنبالشم رو به من میده و اون پروانه باید دقیقا همون جایی بنشینه که اون حس عالی رو داره ( دقیقا زیر روزنه ای از نور )
درمورد سرعت باید بگم : در شرایط نامساعد محیطی غیر از تحرک سوژه حتی یک نسیم کوچک هم میتونه کل سوژه شما رو از فوکوس خارج کنه ، اونروز باد زیاد می وزید، کنتراست بسیار زیاد اون محیط و دیاف بسته که خود موجب افزایش کنتراست میشود، باعث افزایش ایزو شد تا کمی کنتراست تلطیف بشه، میشد کمی از نویز حاصله در ادیت کاست ولی ترجیح دادم دانه های حاصل از نویز به اون حس عکس کمک کنه، یکی از عیوب کنتراست زیاد از بین رفتن جزییات هست
تا یادم نرفته سایه های ایجاد شده هم بخاطر تابش مایل خورشید بعدالظهر می باشد
شاد و موفق باشید
سلام
جسارتاً به نظرم تنظيمات دوربين و نور براي ثبت اين عكس مناسب نبوده است.
با توجه به فاصله كانوني لنز، سرعت 1/200 ثانبه براي ثبت عكس بدون تاثير لرزش دست كافي بوده است و با توجه به اينكه پروانه در حال پرواز نيست، نيازي به سرعت 1/1600 ثانيه نبوده است. با توجه به اينكه عكس از نيم رخ پروانه با بالهاي بسته گرفته شده، به عمق ميدان زيادي نياز نبوده است و f/8 (يا حتي 5.6) مناسب تر از f/14 به نظر مي رسد. بدين ترتيب عمق ميدان كمتر مي شد و پس زمينه هم بهتر، يكدست تر و روشن تر ثبت مي شد و عناصر زائد هم از منطقه فوكوس خارج مي شدند. با سرعت شاتر 1/200 ثانيه و اپرچر 1/8 (يا حتي 1/5.6) نيازي به ISO 640 نبوده است و مي شد با ايزو 100 عكس را ثبت كرد.
ارادت
ویرایش توسط Dariush Chegini : Tuesday 22 December 2015 در ساعت 11:33