Canon EOS Kiss X4-لنز کانن 55-250
Canon EOS Kiss X4-لنز کانن 55-250
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
عکاسی می تواند وسیله ای برای بیان آیات خداوند باشد، این آیات می تواند در چشم زنبور عسل و یا نمایش کل جهان هستی به مخاطب باشد.
عکاسی می تواند وسیله ای برای بیان آیات خداوند باشد، این آیات می تواند در چشم زنبور عسل و یا نمایش کل جهان هستی به مخاطب باشد.
ممنون از توجه شما
حقیقتا اطلاعات حشره شناسیم کامل نیست که بتوانم راهنماییتون کنم ولی با توجه به شکل ظاهری و مشخصات کلی ای که داشت بنظر نوعی زنبور بود تا نوعی حشره دیگر از خانواده مگسها، حالت سه رخ و نیم رخ این حشره بسیار زیباست برای همین سعی کردم با تمام زوایای خاص عکاسی کنم تا زیبایی بیشتری را به بیننده منتقل کنم، امیدوارم موفق بوده باشم.
حسین جان ثبت زیبایی است بخصوص ترکیب رنگ قرمز و زرد گل و سبز پس زمینه اما فکر کنم از نظر دسته بندی عکس شما کمتر به ژانر ماکروگرافی و بیشتر به عکس طبیعت نزدیک باشد البته نظر شخصی بنده این است و ممکن است درست نباشد.
موفق باشید.
Fujifilm X-E3, 18-55mm F2.8-4