درود و احترام
فایل پیوست 72312
Printable View
درود و احترام
فایل پیوست 72312
با سلام خدمت دوستان
فایل پیوست 72319
درود و احترام
فایل پیوست 72565
درود و احترام
فایل پیوست 72594
سلام
فایل پیوست 72618
فایل پیوست 72627
به امید خرید کامپیوتری که موقع استک کردن این همه قر و ادا در نیاره ....
فایل پیوست 72646
Canon eos 700D + lens 55-250mm stm
start to fly
درود دوستان
اون نور ستاره ای روی قطره طبیعی هست و از افکتی استفاده نشده، این و گفتم چون تو 500PX یک سری از دوستان خارجی سوال کردن که برای اون ستاره از چه افکتی استفاده کردم
فایل پیوست 72704
ژپتو
new butt
نتونستم بیشتر از این نویزگیری کنم:::blushing:::
فایل پیوست 72835
درود و احترام
فایل پیوست 72843
negah
درود و احترام فراوان
فایل پیوست 72895
سلام
فایل پیوست 72900
فایل پیوست 73127
Canon EOS Kiss X4-لنز کانن 55-250
ممنون از توجه شما
حقیقتا اطلاعات حشره شناسیم کامل نیست که بتوانم راهنماییتون کنم ولی با توجه به شکل ظاهری و مشخصات کلی ای که داشت بنظر نوعی زنبور بود تا نوعی حشره دیگر از خانواده مگسها، حالت سه رخ و نیم رخ این حشره بسیار زیباست برای همین سعی کردم با تمام زوایای خاص عکاسی کنم تا زیبایی بیشتری را به بیننده منتقل کنم، امیدوارم موفق بوده باشم.
حسین جان ثبت زیبایی است بخصوص ترکیب رنگ قرمز و زرد گل و سبز پس زمینه اما فکر کنم از نظر دسته بندی عکس شما کمتر به ژانر ماکروگرافی و بیشتر به عکس طبیعت نزدیک باشد البته نظر شخصی بنده این است و ممکن است درست نباشد.
موفق باشید.
فایل پیوست 73277
رنگ ها به کلی نسبت به قبل از اپلود تغییر کرده اند !
فایل پیوست 73404
گل رز در آخر پاییز
سلام
اول بخاطر کیفیت پایین عکس پوزش میخوام کراپ سنگینی داشته
ولی بادکنکی که این مگسه باد کرده برام خیلی جالب بود و موقع عکاسی متوجه شدم که از این طریق صدا ایجاد میکنه
فایل پیوست 73413
ارادت
درود بر شما
این عکس خیلی برام دلنشین هستش
جسارت بنده رو ببخشید اما:
کاش اون شاخه جلویی نبود تا.....
البته تو همچین شرایطی،تهیه تصویر ایده آل واقعا امکان پذیر نیستش(موجود زنده)
سایه ها چگونه ایجاد شده؟
علت سرعت بالای شاتر و iso بالا(برای این شرایط) چی هستش؟{پس زمینه به هر علتی...کمی نویزی هستش)
موفق باشید
ضمن عرض سلام ، سپاسگزارم از توجهتون
باید عرض کنم در این نوع عکاسی همانطور که خودتون اشاره کردید ثانیه ها اهمیت دارند و اینکه همه چیز باید به بهنرین شکل صورت بگیره باور کنید من این شاخه رو تا همین الان ندیده بودم با اینکه حتی با ابعاد 100*70 هم چاپ شده، این اتفاقات در عکاسی ماکرو زیاد پیش میاد که البته به عکس لطمه ای هم نمیزنه ولی در این شرایط عکاس سعی میکنه هدف اصلیش خود سوژه و کنترل نوردهی باشه، پروانه سفید از حشرات بسیار چالاک و پرتحرکی هست و به این راحتی ها اجازه عکاسی نمیده برای ثبت این تصویر تقریبا 15 دقیقه زیر درختان در تعقیب و گریز بودم ، این عکس برای من خیلی با ارزشه چون اون حس معنوی که همیشه توی عکسهام دنبالشم رو به من میده و اون پروانه باید دقیقا همون جایی بنشینه که اون حس عالی رو داره ( دقیقا زیر روزنه ای از نور )
درمورد سرعت باید بگم : در شرایط نامساعد محیطی غیر از تحرک سوژه حتی یک نسیم کوچک هم میتونه کل سوژه شما رو از فوکوس خارج کنه ، اونروز باد زیاد می وزید، کنتراست بسیار زیاد اون محیط و دیاف بسته که خود موجب افزایش کنتراست میشود، باعث افزایش ایزو شد تا کمی کنتراست تلطیف بشه، میشد کمی از نویز حاصله در ادیت کاست ولی ترجیح دادم دانه های حاصل از نویز به اون حس عکس کمک کنه، یکی از عیوب کنتراست زیاد از بین رفتن جزییات هست
تا یادم نرفته سایه های ایجاد شده هم بخاطر تابش مایل خورشید بعدالظهر می باشد
شاد و موفق باشید
سلام
جسارتاً به نظرم تنظيمات دوربين و نور براي ثبت اين عكس مناسب نبوده است.
با توجه به فاصله كانوني لنز، سرعت 1/200 ثانبه براي ثبت عكس بدون تاثير لرزش دست كافي بوده است و با توجه به اينكه پروانه در حال پرواز نيست، نيازي به سرعت 1/1600 ثانيه نبوده است. با توجه به اينكه عكس از نيم رخ پروانه با بالهاي بسته گرفته شده، به عمق ميدان زيادي نياز نبوده است و f/8 (يا حتي 5.6) مناسب تر از f/14 به نظر مي رسد. بدين ترتيب عمق ميدان كمتر مي شد و پس زمينه هم بهتر، يكدست تر و روشن تر ثبت مي شد و عناصر زائد هم از منطقه فوكوس خارج مي شدند. با سرعت شاتر 1/200 ثانيه و اپرچر 1/8 (يا حتي 1/5.6) نيازي به ISO 640 نبوده است و مي شد با ايزو 100 عكس را ثبت كرد.
ارادت
ممنون از توجه و راهنمایی شما جناب چگینی عزیز
پیرو فرمایش شما باید عرض کنم: با دیاف 5.6 یا حتی 8 بازهم ممکن بود پروانه کامل در فوکوس قرار نگیرد همینطور گلها ضمن اینکه همانطور که عرض کردم باد نیز در حال وزیدن بود و مجبور بودم برای عمق بیشتر، پس زمینه تیره تر، سرعت و دیاف را بالا ببرم، ناگفته نماند که پروانه به محض زدن شات پرواز کرد، برای لرزش دست هم سرعت بالای 100 و هم لرزشگیر قوی 105 ماکرو کفایت میکرد قربان
و اگر از دیاف بازتر استفاده می کردم مثلا 5.6 این شاخه جلویی هم پهن تر و هم محوتر بنظر میرسید و گمان کنم یک شی محو بزرگ جلوی تصویر خیلی مخاطب را اذیت می کرد ( البته ناگفته نماند که من اصلا این شاخه را ندیده بودم و هیچ تصمیمی برای این نگرفتم) اول ذهنم درگیر پروانه و روزنه نور بود.
شاد و موفق باشید
دوست عزیز وگرامی من درواقع نمی دانم شما دنبال چی هستید؟ بنظر میاد سوژه اصلی همون جایی باید باشه که هست ( نقطه طلایی بالا سمت چپ کادر)
اگر بخوام از عکاسی ماکرو براتون بگم : شاید به اندازه کل شاخه های عکاسی گسترده باشه و صرفا نباید یک حشره وسط کادر یه نقطه طلایی باشه تا شما اونو بعنوان سوژه اصلی قبولش کنید.
شلوغی یا خلوتی، تیرگی یا روشنی، کنتراست، رنگها، وایت بالانس، شفافیت ، عدم شفافیت، فوکوس بودن یا عدم فوکوس و ... کادر هم بسته به هدف و حس عکاس داره و یک امر کاملا شخصی هست، هدف این کادر نیز شاید داره یک زندگی زره بینی و پرتلاشو نشون میده و...
و توصیه من به شما و دیگر عزیزان اینکه هیچگاه ندانسته به تفصیر، توضیح و یا نقد یک اثر هنری اقدام نکنید، مگر اینکه اون شخص خودش از شما درخواست کنه که این کارو واسش انجام بدید یا جنبه آموزشی برای اون شخص داشته باشه
شاد و موفق باشید
حسین جان یعنی برای هر عکسی که شما در فروم قرار میدی ( ضمن تشکر از فعالیت ) اول دوستان اجازه بگیرن بعد نقد و تفسیر کنند؟ درست متوجه شدم؟
در بعضی از مواقع، شکستن قواعد و اصول خیلی خوبه، ولی به نظرم زمانی عکاس این قواعد میشکنه که خروجی قوی تری در انتظار بیننده باشه. بازم چون بنده اطلاعاتم ناقصه و احتمالا متوجه منظوز شما نشدم، جایی که نوشتی یک امر کاملا شخصیه، یعنی شما در لخظه ثبت عکس، به همه چی فکر میکنی جز بازخورد هنرتون در برابر بینندگان؟نقل قول:
شلوغی یا خلوتی، تیرگی یا روشنی، کنتراست، رنگها، وایت بالانس، شفافیت ، عدم شفافیت، فوکوس بودن یا عدم فوکوس و ... کادر هم بسته به هدف و حس عکاس داره و یک امر کاملا شخصی هست،
پ.ن: خدایی نکرده قصد بی احترامی و تخریب ندارم... بیشتر یاد میگیرم از دوستان گلم.