به نظر حقیر
عکس ادیت نامناسبی داره.
زاویه سوژه مناسب نیست
گیاه فوکوس صحیحی نداره
Printable View
درود و احترام
فایل پیوست 70984
سلام
فایل پیوست 70998
سلام
ماکرو گرافی با 55-250
امیدوارم کاستی ها را گوشزد بفرمایید
فایل پیوست 71017
f14
درود بر دوستان
فایل پیوست 71052
درود فراوان
فایل پیوست 71053
فایل پیوست 710922525hyat
سوال: چرا نوشته اید f/14 ؟ اگزیف عکس که عدد 6.3 را نشان میدهد؟؟
به نظر می آید از فیلتر گاشن بلار فتوشاپ برای محو سازی پس زمینه استفاده شده و در مرز بین بالهای حشره این مسئله نمود بیشتری دارد. ضمن اینکه لکه های قرمز رنگ بسیاری در تصویر بخصوص زیر گیاه دیده میشود که جدا بر روی عکس تاثیر منفی میگذارد. همچنین، سوژه نیز اندکی تاریک است و به نظر فکوس دقیق روی آن نیست و روی قسمت میانی گیاه است. فکر میکنم با کمی اغماض عکس پذیرفته شده است
با سلام، از بابت راهنماییهاتون تشکر و قدردانی میکنم، ولی باید یک نکته رو عرض کنم هدف از پذیرفته شده عکس احتمالا خود منحصر بودن سوژه بوده و نامگذاری ان بر پایه هواپیما و آیرودینامیک بودن ان میباشد و من شخصا خوشحالم
در مورد خود عکس بله کیفیت لازم را ندارد و من دوست داشتم اشکالات را دریابم انشاءالله امشب حتما عکس بهتری از این حشره که نامش را نمیدانم خواهم گذاشت، بازم ممنون
سلام
فایل پیوست 71109
درود و احترام
فایل پیوست 71119
mantis multicolor
سلام
فایل پیوست 71129
درود
عکس کراپ سنگینی داره.دلیل ارسال عکس حرکات عجیبی است که این مورچه و کرم با هم داشتن...یه چیزی شبیه معاشقه بود :-)
فایل پیوست 71130
red beed
با سلام
جناب farsan کیفیت عکس های ارسالی شما کمی پایین است. فکر میکنم از روش مناسبی برای ادیت و ریسایز استفاده نمیکنید. همچنین به نظر میرس که کراپ های سنگینی رو عکسها صورت گرفته است که در افت کیفیت موثر است
کفشهاش شبیه کفش رقاصه های باله اند
فایل پیوست 71171
spider freeze
بله این عکسهای آرشیو بود و با لنز 250-55 گرفته شده و عکسهای جدید با کمتریت کراپ بزوذی آپ میکنم
با تشکر از توجه شما،بنظر شخصی من، یکی از ارکان عکاسی از طبیعت وفادار بودن به طبیعت هست، بنحوی که باید عینا همان شرایط موجود ثبت شود، حتی نقاشان امپرسیونیست این اصل را بدرستی در آثارشان حفظ می کنند، عکسهای ثبت شده توسط بنده تماما از سوژه های زنده و در محل زندگی واقعی آنها به ثبت رسیده بدون هیچ دخل و تصرفی، باید به عرض تان برسانم در تصویر فوق بدلیل ثبت هنگام غروب و نور گرم غروب سعی کردم وایت بالانس عینا همان باشد که در حال اتفاق افتادن بود، در حالی که میتوانستم حین شات و یا در مرحله ادیت با فشار یک دکمه کاملا متعادل سازی را انجام دهم و آن گرمی حاصل را حذف نمایم، اما متعادل سازی به چه قیمتی؟ گیاهی که حشره سِن روی اون هست گیاه خاکشیر هست، اکه بخوام از سرایط ثبت واستون بگم : حشره در حال حرکت و باد در حال وزیدن بود.
sleepy
دوست عزیزم، صحبت شما بر دیده منت، فقط عرض بنده دلیل بر برهم زدن شرایط موجود نبود. رفع ته رنگ نه تنها از بار فنی عکس نمیکاهد، بلکه باعث زیبایی و جلوه بیشتر نیز میشود.
بنظر حقیر ته رنگ زرد با تن گرم ( کلوین بالا ) دو مقوله کاملاً جدا از هم هستند.
بالاخره عکس است و عکاسش.
امیدوارم از جسارت بنده رنجیده خاطر نباشید.
سلام
فایل پیوست 71327
درود و احترام
فایل پیوست 71347
بسیار عالی. لطف کن اگزیف عکس رو هم بده بیاد :::blushing:::نقل قول:
از پسزمینه های پارچه ای استفاده شده که معمولا چند رنگ همراه خودم دارم.
سلام
فایل پیوست 71415
baran
paravna
درود و احترام
فایل پیوست 71556
small nail
chahrdast2
پستوانه
حشره زنده است.
لنز 58mm هلیوس و اکستینشن تیوب.
فایل پیوست 71644
فایل پیوست 71654
canon 700d +18-55mm stm
به صورت معکوس .عکاسی بدین صورت واقعا دشواری ها خودش رو دارد اما با پایانی شیرین همراه است.
black fly
111
درود و احترام
فایل پیوست 71812
mantis walk
CANON 1200D
LENS CANON 55-250 STM
دزود
فایل پیوست 71887
درود و احترام
فایل پیوست 72235