Printable View
سلام
نکاتی که تیتر وار بنظرم میرسه:
- بک لایت واجب بوده (با اینکه بنظر میرسه بصورت Kick Lighting اعمال شده، تا حدی کار بک لایت رو انجام داده)
- دو المان شیشه ای رنگی کمکی به عکس نکرده (باعث Distraction شده و سنخیتی با ساعت نداره)
- انتخاب سطح شیشه ای مشکی خوب بوده و به عکس کمک کرده
- انتخاب زاویه لنز قابل قبول بوده
- جهت قرار گیری ساعت بصورت خوابیده به پهلو خوب نیست ... اگر ایستاده باشه، دینامیک بهتری رو القاء میکنه
- صفحه ساعت دچار فقر نورپردازی است.
- نحوه قرار گیری عقربه ها مناسب نیست ... تقارن دو عقربه اصلی حول محور قایم (خط واصل ساعت ۶ و ۱۲) پسندیده است
- کادر بندی جای کار خیلی بیشتری داره (ایستاده بودن ساعت، کادر عمودی رو دیکته خواهد کرد)
موفق باشید.
کاش یکم نزدیک تر بود و همینطور کاش استند معلوم نبود
من صلاحیت نظر دادن ندارم چون به قولی اینکاره نیستم ولی احساس میکنم توی عکاسی از جواهرات این جزئیات هست که اهمیت بالایی داره ولی این عکس به خاطر دور بودن از سوژه چندان جزئیاتی داخلش نیست مگر اینکه در سایز اصلی و با زوم کردن جزئیات رو بشه دید.
میدونم مشکلات ممیزی داره ولی به نظرم اگر قرار بود کل کار روی یک شات ثبت بشه بهتر بود گردن مدل باشه تا روی استند
مرسی که اجازه دادید که کارتون رو ببینیم و ببخشید که جسارت کردم
سلام امین جان ، خیلی از لطف شما ممنونم. دقیقا فرمایش شما درست هست منتها من فکر کردم باید ابتدا بتونم در این شاخه در زمینه کادربندی و گرفتن عکس های استاندارد تسلط نسبی پیدا کنم و بعد به طور جدی وارد بشوم.
فایل پیوست 77895
سلام.
اقای شهبازی اسم این صفحه سیاه زیر سوژه چیه که انعکاس مناسبی از تصویر هم روش افتاده؟
من به نظرم اومد باید صفحه high glass mdf که در ساخت کابینت استفاده میشه بتونم استفاده کنم اما خواستم ببینم شما از چی استفاده کردید؟
اگر سایر دوستان هم اطلاعی در این زمینه دارند ممنون میشم راهنمایی کنند.
متشکر.
بله درسته ولی اینجا که قرار نیست عکس فاینال باشه بهتر نیست نظر خودتون رو راجب عکس بفرمایید تا این مساله؟
این مسئله خودش بخشی از عکس هست، قسمتی از موجودیت عکس پاسپارتو عکس هست و قرارگیری آن در جای نامناسب به اثر ضربه می زند، ضمنا اگر فقط نظرگرفتن در مورد عکس برای شما موضوعیت دارد به تاپیک لطفا نظر دهید مراجعه بفرمایید.
فایل پیوست 79787
عکاسی خودرو جیلی کرمان موتور که داخل سایتشون هم هست
فایل پیوست 80681
Canon 5D + Tamron 90 Macro + 430 EXII Speedlite
عرض سلام و وقت بخیر خدمت اساتید عزیز
از بزرگواران کسی در زمینه عکاسی تبلیغات و صنعتی فعالیت خرفه ای داشته ؟
یکی از دوستان بنده سوالاتی از من کردن که بنده اینجا مطرح میکنم
بازار و درآمد این شاخه به شکل هست و استودیوهایی که در حال حاضر مشغول هستن درآمد دارند یا خیر
و اینکه به چه شکل بازار یابی میکنند و مثلا با کارخانه ها و تولیدی ها قرارداد میبندند
آیا شروع چنین کاری توجیه اقتصادی دارد
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
ممنون میشم دوستان نظرشون رو بگن....
فایل پیوست 81498
سلام
روزتون به خیر
با دیدن این عکس چند مورد به نظرم رسید که خدمت شما عرض میکنم.
1. در عکاسی ساعت یکی از قواعد اصلی تنظیم عقربه ها روی ساعت 10:10 دقیقه هست. که البته توی نوشته های قبلی شما خوندم که به دلیل زمان کم گاهی توجه به این مورد از دست شما خارج میشه که البته برای بیننده یک عکس این مورد توجیه پذیر نیست. چون همه ما که عکاسی میکنیم میدونیم چقدر سخت هست با زمان کم عکس ایده آلی رو تحویل دادن ولی مشتری و بیننده فقط و فقط نتیجه کار رو میبینه و اصلا کاری به شرایط و دلایل من عکاس نداره:::angry:::.
2. خود عکس و ترکیب رنگ پس زمین خیلی خوبه اما ایرادی که به نظر من داره نوع نورپزدازی هست، یعنی نورپردازی خود ساعت کمی تخت شده و این حالت باعث شده کار شما بیشتر شبیه یک طراحی گرافیکی به نظر بیاد تا یک عکس.( که البته اگر این کار عمدی باشه اصلا ایراد محسوب نمیشه و خیلی هم موفقیت آمیز بوده):-)
چون من خودم در وهله اول فکر کردم این عکس یک طراحی نرم افزاری هست و نه یک کار عکاسی شده.
در واقع بهتر بگم سطح قاب و شیشه صفحه ساعت خیلی نورپردازی صحیحی نداره و عکس تخت به نظر میرسه.
3. یک مورد دیگه هم فقط عرض میکنم که صد درصد نظر شخصی و سلیقه ای هست و با دیدن عکس به نظرم رسید. معمولا عکسهای ساعت هایی که در این زوایا دیدم طوری نورپردازی و عکاسی میشه که قسمت بند پشت ساعت توجه کمتری رو جلب میکنه و هم به لحاظ فکوس بودن و هم کنتراست و ادیت از قسمت رویی ساعت کمتر مشخص هست. ولی مشکی بودن و کنتراست زیاد بند پشتی هم باعث شده توجه من بیننده معطوف به قسمت اصلی ساعت نباشه.
(باز هم میگم این مورد آخر فقط چون به چشمم اومد و توجه من رو جلب کرد خدمتتون گفتم و اصلا دلیل بر درستی یا غلط بودن صحبت من نیست)
در کل چون شاید خانم ها توی نگاه کردن به عکسهای اینچنین خیلی ریزبینانه تر باشند خیلی نکات ریز تری هم به نظرشون بیاد که من هم صرفا برای همین این موارد رو مطرح کردم.
ولی چون کلیت عکس برام جالب و قابل ارزش بود اینهمه طولانی نظر دادم.
ممنون از ارسال این عکس و موفق باشید:-)
درتایید صحبتهای خانم Zaeimiراستش من فکرمیکنم اگه تعمدی در اینگونه نمایش دادن بند ساعت نداشته اید, جزییات یک محصول وبه خصوص درمورد ساعت که بندازاجزای مهم ان به شمار میاد, باید به خوبی وبانورپردازی مناسب نمایش داده بشه .
خیلی ممنونم از توجه دو دوست عزیز.....
در رابطه با تخت بودن صفحه باید عرض کنم که ساعت از نوع هوشمند و صفحه LCD هست و صفحه رو بر روی ساعت مونتاژ کردم و این دلیل بر بعد نداشتن صفحه است.
در رابطه با بند هم....صرفا هدفم این بود که عکسی که میگیرم عینا مشابه عکس نمونه اصلی بر روی جعبه باشه....برای همین همون زاویه رو انتخاب کردم و بند رو هم وارد کار کردم
کلا عکاسی برای سایتی که روزانه در حال آپلود کردن عکس هست از جهات مختلف باید مسایلی رو مد نظرم داشته باشم (از جمله اینکه آقای رییس اون مدلی میپسنده پس باید اون مدلی کار کرد!)
بازم ممنون از نظراتتون... :redface:
فایل پیوست 82412
فایل پیوست 82413فایل پیوست 82414
سلام
من چند صباحی است که این فروم رو به صورت مهمان دنبال میکنم . تجربه های دوستان خیلی وقتها به کارم اومده . با اون دست از دوستان هم که فرموده بودن محدودیت زمانی آفت کار شون شده کاملا هم دردم ! متاسفانه جوری شده صبح یک خروار کالای ریز و درشت میارن میریزن جلوت میگن تا شب تحویل بده !
دوتا از آخرین کارهای انجام شده ، اولی و سومی سفارش و دومی نمونه کار
http://uupload.ir/files/6qvc_shil002_thumb.jpg
http://uupload.ir/files/fx5q_apo_8028-edit_thumb.jpg
http://uupload.ir/files/rme_saat003.jpg
عکاسی صنعتی از خط تولید شرکت نان اکسین (اهواز)
http://uupload.ir/files/7p6r_apo_0037.jpg
عکس تبلیغاتی از محصول جدید نور افکن شرکت کوشا فرآیند جنوب
http://uupload.ir/files/2m4v_apo_6478-edit.jpg
عکس تبلیغاتی از محصول ریباک جهت چاپ و بهره برداری توی فورشگاه لوازم ورزشی (اهواز)
http://uupload.ir/files/z8dy_apo_0006.jpg
در عکس کتونی اوراکسپوز کمکی به عکس نکرده از اون طرف در قسمت جلوی کتونی یک تکه هم تاریکه! این عدم تعادل بی دلیل به نظر میاد
نخست اینکه در پست 875 بعد از مدتها در این زمینه عکسهایی را دیدیم که معلوماست برای این کار پلان و آرایش نوری حسابشده انجامشده و برای کار زحمتکشیدهشدهاست.
همین یک نکتهی بسیار مثبت محسوب میشود.
اما ذکر دو نکته را لازم میدانم:
در عکس کارخانهی نان، آرایش نوری که به صورت متقاطع و کیکرز صورت گرفته، ایجاد بافت سایهروشن خوبی کردهاست. هرچند که به شخصه احساس میکنم باید کنتراست کمتر از اینی که هست میبود و نیاز به نور پرکنندهای در سمت دوربین بود تا کمی از کنتراست کنونی کاسته میشود. و این را به دلیل تبلیغاتی بودن کار و نیاز به حسی کیلایت و روشن میگویم که حسی از طراوت و شادابی و تازگی لازماست.
اما در عکس دوم کتانی، به نظرم اینکه نور اصلی از پشت بتابد، اشکالی ندارد با توجه به اینکه باعث مشخصتر شدن بافت محصول میشود ولی باز نیاز به نور پرکنندهی از سمت جلو بود تا احساس تاریکی ایجاد نکند و رنگ کتانی بیشتر خود را از جلو نشاندهد.
در کل اینکه در فضاهای تبلیغاتی باید کنتراست کیلایت و فیللایت حداکثر یک به دو باشد تا فضای شاداب و باطراوت و پرانرژیای ایجادشود.
در کل برای شما آرزوی موفقیت و پیروزی هرچهبیشتر دارم .
ahmad_sh عزیز ممنونم از لطف شما . در مورد نورافکن سه منبع نوری است که یک اسپید لایت sb 800 نور بکگراند رو ایجاد کرده نور سمت چپ با زاویه ۴۵ درجه عمق شیارها رو در آورده و نور سوم عمود بر سمت راست نور افکن لبه و پشت کار رو از بکگراند جدا کرده .
کوروش جان بسیار ممنونم از دو نکته زیبایی که فرمودید حتما فرمایشتون رو به کار میگیرم . عکس کارخانه بنظر خودم حداقل سه منبع نوری دیگه میخواست که متاسفانه در ان بازه زمانی موجود نبود اینکار با دو منبع نوری گرفته شده و قطعا فرمایش شما صحیح بجا و حساب شده است . باز هم تشکر میکنم.
سلام
من مدتیه از آثار تاریخی و کاشی کاری عکاسی میکنم . امروز تعدادی از عکسهام دیده شدند و پیشنهاد خرید چند عکس جهت تولید لباس بهم داده شد.
بنظرتون برای این منظور چه قیمتی روی عکسها میشه گذاشت؟
ببخشید اگر جای مناسبی برای پرسش نیست بنظرم مرتبط ترین تاپیک اینجا بود توی سرفصلها ، لطفا راهنمایی کنید.
از وقتی که تمرین برای یک رویا پرداز حرفه ای رو شروع کردم همیشه دوست داشتم از اسباب بازی ها عکاسی کنم . به طرز خنده داری این اولین تجربه ام برای عکاسی دکوراتیو از اسباب بازی ها است .
http://uupload.ir/files/1356_apo_8249.jpg
فایل پیوست 82847
جهت خالی نبودن عریضه
سلام دوستان
نظرتون چیه
فایل پیوست 82992
سلام پشت عکس چگونه به این صورت در آمده؟ممنون
سلام دوست عزیز
این پس زمینه به خاطر نور پشتی که به این شی تابانده شده به این شکل درآمده. این یک نوع از نرپردازی برای عکاسی از شیشه و بلور هست که نور غالب همان نور پشت هست که از یک دیفیوزر( اینجا کاغذ کالک) عبور داده شده و یک نور هم تقریبا با 1/2 قدرت نور اصلی از روبرو تابانده شده است.
سلام و درود؛ دوستات امکانش هست کتاب برای آموزش عکاسی صنعتی و تبلیغاتی معرفی کنید؟
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
سلام
دوستان من از ساعت عینک عکس میگیرم برای استفاده فیلتر پلاریزه بگیرم یا یو وی کدام بهتره برای کار من؟
البته پلارایز:
اینجا توضیحات مختصر و مفیدی در مورد این فیلتر و کاربردش داره.
https://learn.zoner.com/wp-content/u...07/hodinky.jpg
فایل پیوست 84519
Canon EOS 5D
1 second
F/10.0
ISO 100
90 mm