فایل پیوست 40938
Printable View
ایمان جان، درود
مواردی که در نگاه اول به نظر میرسه:
1) بافت صیقلی بند ساعت، نمودی پیدا نکرده ... علت: نورپردازی نامناسب ... چاره: نورپردازی توسط سافتباکس، به نوعی که بازتاب آن در قسمتهائی از بند، به لنز برسد.
2) استفاده از پس زمینه ی بسیار شلوغ و عدم کنتراست رنگی آن با سوژه ی اصلی ... در این شرایط، حتی Blurred شدن پس زمینه هم نتوانسته به کنده شدن (جدا شدن سوژه) از پس زمینه کمکی بکند ... (پس زمینه، بنظر یک چفیه ی مشکی با خطوط شطرنجی سفید به نظر میاید)
3) عدم نمایش سطح صیقلی اعداد ساعت ... علت: عدم بازتاب نور مناسب به سمت لنز
4) وجود سایه ای نامناسب که نور BackLight بواسطه ی اختلاف سطح قاب کادر، روی صفحه ی کف ساعت انداخته است.
5) استفاده از نور نقطه ای صورت BackLight ... که جایگزین شدنش با سافتباکس، نتیجه ی بهتری را در پی خواهد داشت.
6)
در کل، چیدمان فوق از فقر و ضعف نور و نورپردازی رنج میبرد. اما کادربندی اش بد نیست.
و مشکل همیشگی عکاسی از ساعتی که بواسطه ی داشتن باتری سالم، در حال کار کردن است و پس از تنظیم عقربه ها روی 10:10 و گرفتن چند شات (گذر زمان) از روی 10:10 رد میشود و ثبتها دیگر روی 10:10 نخواهد بود و ما هم متوجه نمیشویم :-) این بلا سر خودم هم آمده که بعد از جمع کردن چیدمان و در مقطع پایان ویرایش، دیده ام که ای دل غافل :-) ساعت نشانداده شده مثلاً شده 10:40 دقیقه است و ...
برای عکاسی تبلیغتی-صنعتی از محصول، قبل از چیدمان باید پاسخی برای سوالات زیر یافت:
1) جنس غالب سطح محصول ما چیست ؟ (زبر است ؟ صاف و صیقلی است؟ ... )
2) چه نوع نورپردازی (کدام Light Modifier ای) میتواند در نمود پیداکردن آن بافت در ثبت به ما کمک کند ؟
3) این LightModifier را از چه جهتی به سوژه بتابانیم که بیشترین تاثیر و نمود بصری را از سطح مورد نظر بوجود بیاورد ؟
4) رنگ غالب محصول ما چیست ؟ (با توجه به آن، پس زمینه را انتخاب نمائیم)
5) در ویرایش، چه مواردی (ضعف های ساخت محصول، اثرات جانبی غیر قابل اجتناب ناشی از نورپردازی، ... ) باید تقویت و کدام آنها باید تضعیف و یا حذف شوند ؟
6) آیا Layout (نوشته های مرتبط با محصول که در ثبت اضافه میشوند) برای این عکس، به آن کمک میکند و یا خیر ؟ اگر میکند، به چه اندازه باشد؟ کجای ثبت باشد؟ چه فونتی استفاده شود ؟ (در عکس شما، داشتن لیآوت به عکس کمک میکند؛ حتی اگر نام برند را به تنهائی لیآوت کنید هم کفایت میکند)
از موارد زیر برای عکسهای تبلیغاتی غافل نشوید:
1) نورپردازی «جنسیت پرداز»
2) ویرایشهای مناسب
دوستان و همفرومی های عزیز در مورد عکاسی تبلیغاتی تحت سمت یک "عکاس" وظیفه ما ارائه "عکس" خوب با ویژگی های مورد نظر خودمان یا (اغلب) کار فرما است.
اخیراً میبینم که دوستان عکس ها رو همراه با متن انگلیسی ارائه می کنند. محصول را از سمت لیبل انگلیسی عکاسی می کنند. و متاسفانه این جریان توسط یکی دوتا از عکاسان تقریباً با سابقه و بنام در کلاس هایشان تبلیغ و به هنرجویان آموزش و به آنها تاکید می شود که Layout حتماً انگلیسی باشد. بگذریم که اساساً بحث Layout به این شکلی که تدریس می شود صحیح نیست. اینکه عکس الزاماً به نحوی کادربندی شود که جا برای نوشته باشد در همه موارد صحیح نیست و بستگی به تعریف کار دارد.
عکسی که با تکیه بر ترکیب بندی نوشته ها چشمگیر باشد عکس موفقی نیست و اطمینان داشته باشید اساتید فوق الذکر نیز این را می دانند. همچنین میدانند که برای گرفتن مجوز ارشاد برای چاپ و نشر تبلیغات چه مراحلی باید طی شود. و باز هم بر Layout انگلیسی تاکید می کنند.
اما اینکه بعد از این همه سال الان و در شرایط بد اقتصادی که بیشتر شرکت ها هزینه ای برای عکاسی مجدد صرف نمی کنند و کسب و کار عکاسی تبلیغاتی افت شدیدی نموده است به فکر تربیت سریع 10 -20 جلسه ای عکاس تبلیغاتی به صورت دوره ای و پشت سر هم افتاده اند جای تفکر دارد.
محمد رضا جان، خیلی در این مورد باهات موافق نیستم. چون تا به حال هیچ عکس تبلیغاتی در یک مجله، روزنامه یا حتی بیلبورد تبلیغاتی/محیطی از یک تیوب خمیر دندان که از پشتش عکاسی شده باشه که اسم برندش معلوم نباشه، یا عکسی از یک بطری آب معدنی یا نوشابه ای که از سمت لیبل پشت بطری عکاسی شده باشه، یک بطری شامپو که از سمت پشت اش عکاسی شده باشد، یا یک کتاب یا مجله که از پشت جلدش عکس گرفته شده باشه ... ندیدم.نقل قول:
اخیراً میبینم که دوستان عکس ها رو همراه با متن انگلیسی ارائه می کنند. محصول را از سمت لیبل انگلیسی عکاسی می کنند. و متاسفانه این جریان توسط یکی دوتا از عکاسان تقریباً با سابقه و بنام در کلاس هایشان تبلیغ و به هنرجویان آموزش و به آنها تاکید می شود که Layout حتماً انگلیسی باشد.
دلیلشم روشن است: کارفرما تمایل دارد که نام برندش حتماً بر روی محصول دیده شود ! وگرنه تبلیغ محصول بی نام و برند، چه دردی از کارفرما دوا میکند ؟
حتی اگر در شرایطی نام برند یا لوگوی محصول در عکس روئیت نشود، تمایل اکید کارفرما بر این است که نام برندش، بصورت لیآوت در گوشه ای از عکس تبلیغاتی توسط گرافیست، آورده شود. و از همه جالب تر اینکه برخی شرکتها مثل SONY فقط از همین لوگوی خودشان برای تبلیغ استفاده میکنند ... قدیمتر ها را بیاد دارم که زیر کمله ی SONY ، عبارت Like no other هم مینوشت :-) صفحه ای از یک مجله را متصور شوید که عکس یک سماور را که بخوبی عکاسی شده چاپ کرده و نامی از برند آن نبرده و فقط تلفن و آدرس نمایندگیهای فروشش را داده باشد ... اولین سوالی که برای مخاطب این عکس تبلیغاتی بوجود میاید اینست که خب ؟ حالا مارک این سماور چیست ؟ چرا از ذکر مارکش خودداری شده ؟ ... یا تبلیغ یک فست فود در مجله، به نحوی که عکسهای خوبی از چند قلم غذایش را چاپ کرده و نام و برند رستوران را در آن برگ، نمیبینیم ...
مقوله ی لیآوت کردن، ذاتاً خارج از حوزه ی مسئولیتهای عکاس تبلیغاتی است و مسئولیتش مستقیم بر دوش گرافیست پروژه است. اینجا تنها وظیفه ی عکاس تبلیغاتی، پیش بینی مناطقی از کادر عکس ( که جای آنهم اغلب توسط مشاور گرافیک، یا خود کارفرما تعیین میشود) است که برای لیآوت شدن توسط گرافیست مورد استفاده قرار خواهد گرفت. حتی اگر چنین چیزی از قبل از عکاس خواسته نشود، وی باز باید این پیش بینی را بکند تا بواسطه ویرایشهائی که بمنظور جاباز کردن برای درج لیآوت، بعداً توسط گرافیست انجام خواهد شد، عکس و کادر بندی و سایر مشخصاتش را بصورت منفی تحت شعاع قرار ندهد ! (فی الواقع از این حملات ویرایشی، مصونش بدارد) بنابراین، لیآوت کردن عکسها بعنوان تمرین (و بیشتر بمنظور پیش بینی منطقه ی حیاتی فوق الذکر)، کاری است که بهتر است از همان اول به آن اهمیت داده شود. بنظر بیننده ای ممکن است جالب بنظر برسد، و منتقدی ممکن است بار بصری زیادی را متوجه ی لیآوت بداند و عکس را موفق نپندارد ... اما باید توجه داشت که یک عکس ناموفق از لحاظ فنی و معنائی را هیچوقت نمیتوان با یک لیآوت خیلی حرفه ای به کارفرما خوراند :-) موفقیت هر کدام، مقوله ای سوای هم اند، و در صورت موفقیت هر دو، میتوانند اثر ترکیبی روی هم داشته باشند. برعکسش هم هست: عکسی بسیار موفق از لحاظ فنی و معنائی با لیآوتی نامناسب؛ که نامناسب بودن آن لیآوت، هیچگاه از ارزش آن عکس موفق نخواهد کاست (فقط ممکن است کارکرد ترکیبی شان را تحت تاثیر قرار دهد)نقل قول:
بگذریم که اساساً بحث Layout به این شکلی که تدریس می شود صحیح نیست. اینکه عکس الزاماً به نحوی کادربندی شود که جا برای نوشته باشد در همه موارد صحیح نیست و بستگی به تعریف کار دارد.
در کل، محصولی که وطنی نیست، با لوگوی خودش و به همان زبان اصلی اش، تاثیرگذارتر از لوگوی ترجمه شده اش است ... حتی چشم مخاطب، با دیدن نام انگلیسی برند و لوگوی یک محصول، زود تر واکنش نشان میدهد تا ترجمه ی فارسی آن. فرض کنید یک عکس تبلیغاتی از یک شیشه عطر Dolce & Gabana را بزبان فارسی لیآوت کنند ... طبعاً لاتین اش بصورت کامل و حتی بصورت خلاصه (D&G) تاثیر بیشتری دارد.
تبلیغ یک شرکت چینی ایرانی
بنده عرض کردم چرا از سمت لیبل انگلیسی عکاسی می شود؟ در یک روزنامه و مجله ایرانی کدام چاپ میشود؟ خیمر دندان مثلا نسیم از سمت فارسی یا nasim ؟؟نقل قول:
دلیلشم روشن است: کارفرما تمایل دارد که نام برندش حتماً بر روی محصول دیده شود !
همان طور که فرمدید توسط "گرافیست" بله و نه عکاس . مگر اینکه عکاس بعد از عکاسی گرافیستِ کار هم خودش باشد. که این هم به ندرت در جایی جز ایران رواج دارد. در شرکت های موفق ایرانی هم گروه گرافیک وجود دارد و اصولا عکاس اجازه ندارد روی عکس ها نوشته بیاورد و با این کار فقط خودش را سبک می کند.نقل قول:
تمایل اکید کارفرما بر این است که نام برندش، بصورت لیآوت در گوشه ای از عکس تبلیغاتی توسط گرافیست، آورده شود.
قسمت دوم صحبت شما صحیح است . اما همه پروژه های واقعی تعریف دارند و کرفرما می داند چه میخواهد یا بر عهده گرافیست می گذارد و یا گرافیست و عکاس یک نفر هستند که خوب باز هم اول پروژه تعریف می شود و بعد عکاسی می شود. هیچ وقت بر اساس حد و گمان و اینکه حالا خودم بیام جا بگذارم که اگر خواستن چیزی بنویسن جا بشه نمی شود کار کرد.
به نظر من بهتر است برای تمرین هم دوستان پروژه های واقعی تری را تمرین کنند و از فونت فارسی فراری نباشند. چون در واقعیت فونت انگلیسی وجود نخواهد داشت که به کمک عادت چشم مخاطب شما بیاید.
برندهایی که مثال زدید اغلب در ایران عکاسی نمی شوند. منطقی هم نیست که بشوند چون قبلا انجام شده و کافیه فایل عکس رو بگیرن و هر کاری نیازه باهاش انجام بدن.
بنده اصلا در حد اساتيد عزيز اين تاپيك و خود شما دوست عزيز نيستم كه بخوام عكستون رو نقد كنم اما يه نكته بود كه دلم ميخواد بگم :
بنظر بنده دوربين زاويه خوبي نسبت به سوژه نداره ، سمت راست بشقاب در جاي نامناسبي خارج شده از كادر ، اما نكته اصلي كه زياد تو چشمه كپي رايت تون هست. بنظر من بهتر بود بجاي گذاشتن كادر مشكي بزرگ در دور عكس يك تگ كوچك در گوشه اي از عكس ميذاشتيد. اينجوري ماهيت عكس هم بهتر حفظ ميشه :)
جسارت بنده رو ببخشيد.
با تشكر
فایل پیوست 43664
سلام دوستان. این اولین عکسی هست که من تو این سایت میگذارم. دوست دارم نظرتون رو بدونم
سلام
ترکیب بندی ، کادر بندی و دمای رنگ کار شما را بسیار زیبا کرده!
دو مورد هست که بهتر شدن عکس بعدی کمک میکنه!
1-عمق میدان بیشتر:حالت حلقه مانندی که در عکس شما توسط آب ایجاد شده بسیار زیباست و مشکلش فقط عمق میدان کم هست و سوای این مورد بسیار خوب ثبت شده!
2-تغییر دادن جهت نورپردازی:لبه ی پایینی لیوان حالت برق افتادگی ناشی از نور فلاش رو داره -همچنین روی توت فرنگی سمت راستی- که با تغییر دادن جهت نور میشه کمک شایانی کرد!
و در آخر اینکه بسته به اینکه تبلیغ چه محصولی هست نوع نور پردازی ، چینش و تمرکز رو باید تغییر بدید!
یا حق!
سلام. ممنون از نکاتی که اشاره کردید. مورد اول رو کاملا قبول دارم. و خودم بهش فکر کردم. دومی رو هم که گفتید باز هم به جا بود و درست. :-)
انتخاب سرعت شاتر، مناسب بوده و تونسته قطرات آب رو بطور قابل قبولی فریز کنه.
نور لکه ای که به بک تابونده شده، بجا و اندازه است.
کجی کادر، به اندازه است و کادر رو پویا کرده.
شدت نور تابیده شده به توت فرنگی ها به نظر کم است، خصوصاً فقر نور از سمت چپ کادر مشهوده (سمت چپ توت چپی، تاریک است)
به نظر از کاسه (یا اسپیدلایت) برای نور جلو استفاده شده ... اگر سافتباکس استفاده میشد، احتمالاً نتیجه ی بهتری حاصل میشد (اگر هم با سافتباکس است، یا خیلی کوچک است، یا خیلی نسبت به سوژه دور است.)
در مجموع، سوای بحث نور، شات موفقی بوده.
این شات هم شات موفقی است از لحاظ اجرای فیزیکی ...
این گونه عکسها را باید چندین و چند بار تکرار نمود تا یکی از آنها، بهترین بشود و به اصطلاح، «در بیاید» :-) و این شات، در آمده است. پوزیشن در بطری و همینطور فیگور آبی که سر بالا میرود، نیز خوب است.
نور لکه ای بک، بخوبی کارکرد دارد.
انتخاب رنگ بک با جنس محصول مورد نظر، تطابق دارد (هر دو سردی را القا میکنند)
انتخاب زاویه و ارتفاع دوربین، بجا و مناسب است.
کجی کادر، اندکی زیاد است. (شاید دو-سوم آن کافی میبود ... با توجه به اینکه بطری در لحظه ی برخورد با کف، عمود به آن نبوده)
پیشنهاد میکنم که در ویرایش، روی لیبل و لوگوی محصول، بیشتر کار کنید (Dodge/Burn)، تا جلوه ی لازم را پیدا کند :-)
پیروز باشید.
درود
دو تا سافت باکس بوده، یکی از جلو سمت چپ (75x75)، یکی از بالا (45x65) ... به اضافه ی دو رفلکتور کاغذی کوچک ( حدود سایز A6 ) و یک گوبوی کوچک کاغذی (حدوداً 5 در 30 سانت) که روی پارچه شمعی سافتباکس بالا با دست نگاهداشته شده (برای از بین بردن تندی رفلکت بوجود آمده روی شیشه ی ساعت)
عمق میدان کوتاه تر و همین طور جای مناسب تر عقربه های ساعت ( 2 و 10 ) می توانست کار را بهتر کند.
فایل پیوست 43916
به نظرم در قسمتی که مشخص کردم انعکاس نامناسبی وجود دارد که گرچه تعدیل شده ولی باعث افت کنتراست شده. درست روی عقربه ها کاهش کنتراست آزار دهنده است که میشه با ادیت کمی بهترش کرد.
با سلام.
تمرینات واحد عکاسی در دانشگاه بهانه ای شد تا این نوع عکاسی رو تقریبا برای اولین بار تجربه کنم، خوشحال میشم نظر دوستان رو راجع به ایرادات این 2 عکس بدونم:
کارتون زیباست. اما بنظرم عدم وجود انعکاس جام روی سطح، کمی محل قرار گیری جام رو غیر طبیعی کرده گویی جام رو با فتوشاپ به این بگ گراند چسبوندید. بک مشکی هم زیباتر شده.
درود
به درخواست یکی از آشنایان از نمونه کارهای ایشون برای تولید بیسکویتهای فانتزی تعدای عکس گرفتم، دوستان اگر راهمایی کنند و ایرادهای اون رو بفرمایند خوشحال خواهم شد.
فایل پیوست 47075
فایل پیوست 47076
پاینده باشید
درود و ممنون از به اشتراک گذاری
عکس اول:
- بیسکوئیتی که انتخاب کرده اید، از لحاظ ظاهری وضعیت مطلوبی ندارد. میتوانستید (و میبایست) بیسکوئیت سالمتری را برای اینکار انتخاب کنید (اشاره به کرم یا آن خمیر زرد رنگ که در گوشه ی پائین و چپ، مخدوش شده است؛ و نیز پرداخت غیر یکنواخت همان خمیر زرد در جناح چپ لُپ باب اسفنجی) ... در عکس تبلیغاتی، اکیداً باید بهترین نمونه برای عکاسی انتخاب شود. خصوصاً در مورد مواد غذائی، شاید بهتر باشد که توصیه موکد به آشپز مربوطه بشود که بهترین و سالمترین نمونه را اختصاصاً برای عکاسی تهیه و به عکاس بدهد.
- نوری که به بیسکوئیت داده اید، بنظر، دیفیوز شده و کاملاً از بالاست و بهمین خاطر در بازیابی بافت سطحی محصول، کاملاً ناموفق بوده است. Key Light یا همان نور اصلی برای مواد غذائی در اغلب موارد بصورت Back Lighting نمود خوبی خواهد داشت.
- انتخاب پس زمینه ی صورتی و ارتباطش با محصول را متوجه نشدم. شاید بسته بندی محصول باشد. در هر حال برای بیننده ی عکس، به نظر میاید که یافتن این ارتباط مقدور نیست.
- زاویه ی دوربین نیز نسبت به محصول، همان مسئله ی نورپردازی انجام شده را دارد.
عکس دوم:
- تکرار همان نورپردازی نادرستی که در بالا اشاره رفت.
- استفاده از عمق میدان بعنوان بعد خلاق این ثبت.
- استفاده از یک محصول مخدوش مانند مورد قبلی، بعنوان نماینده ی اول صف بیسکوئیتها
- تکلیف نامشخص دو صف بیسکوئیت از دو نوع دیگر در جناحین کادر، بعلت کراپ کردن (یا کادر بندی به همین صورت) که به سرعت بیننده را به خود جذب و سردرگم نگاه میدارد.
- زاویه ی دوربین نسبت به مورد اول، بهتر است؛ ولی چیدمان نامناسب، باعث بیرنگ شدن اثرش شده.
پیشنهاد:
- انتخاب المانهای کمکی، و قراردادن آن در کامپوزیشن. با توجه به فانتزی بودن محصول، میتوان از یک بشقاب کوچک فانتزی، یا موارد مشابه دیگر، که در عین تناسب حضورش با محصول، تبدیل به نقطه توجه اصلی عکس نشوند، استفاده نمود.
- استفاده ی حتمی نور غیر دیفیوز شده از پشت ... بهمراه یک فیل دیفیوز شده از یکی از جناحین ( و نه از جلو ! )
- استفاده از المان انسانی (اینجا: یک کودک خندان) مثلاً در یکی از چندین ثبتی که به مشتری خواهید داد، میتواند به کل قضیه کمک کند.
عذر خواهی بابت صراحت نقد و آرزوی موفقیت برای شما :-)
درود
سپاس از راهنماییهای مفیدتون و بیپرده گویی شما مایه تباه نشدن وقت دوستان و من هستش :::happy:::
در مورد عکس اول:
1- این نمای کج و کوله! بدلیل خونگی بودن این خوراکیهاست و یک جورایی از ویژگیهای محصول هستش.
2- کمان شما درست هستش، نور تابیده شده به سقف بود و ساب فلاش هم روی 1/64 بود. چند نمونه با نورپردازی که پیشنهاد دادید گرفتم که در ادامه میذارم.
3- خوب فکر کردم رنگ صورتی مکمل رنگ زرد هستش! بنظر خودم که زیاد بد نبود:;).
4- زاویه دید هم فکر کدم هرچی عمودیتر باشه طرح بیسکویت بهتر دیده میشه. با این همه چند ترکیب دیگه در ادامه زدم امید وارم خوب شده باشه.
دیگر موارد رو روی عکسهای تازه انجام دادم، نمیدونم چقدر پیروزمندانه بود ولی زاویه های جورواجور رو آزمایش کردم ولی خودم همیشه به مدل پروانه ای خو گرفته بودم نورپردازی از پشت کمی چالشی بود بویژه میزان نورها، در این سری عکسها دو عدد فلاش یکی با -1.5EV از زاویه پشت تا نزدیک چپ (ساعت 1 تا 9) بدون اصلاح کننده و یک فلاش با قدرت 1/8 تا 1/64 داخل یک سافت باکس کوچک A4 از سمت چپ تا پایین (ساعت 9 تا 7).
3-
فایل پیوست 47101
4-
فایل پیوست 47102
5-
فایل پیوست 47103
6-
فایل پیوست 47104
چشم براه نقدهای بی پرده و آموزنده شما دوستان هستم.
پاینده باشید.
سلام به نظرم شما باانتخاب پس زمينه مات ( مثل پارچه مخمل ،به هررنگي يا چوب مات و...) و همچنين نورپردازي مناسب بايد سايه ها را براي اين نوع عكاسي حذف كنيد. چندان خوشايندنيست. نورفلاش هم ، هم روي ميز وهم روي دكور منعكس شده كه ان هم خوشايندنيست. دركناره هاي فنجان چاي هم كمي كف هستش كه ان هم براي اين نوع عكاسي خوشايندنيست،هرچندكم.
وبه نظرمن انتخاب زاويه هم مناسب نيست.
زير بشقابي هم مناسب اين شرايط نيست ازنوع چوبي مات يا پارچه رنگي اگرميبود بهتر بود شايد.
جسارت و زياده نويسي بنده را مورد مهر خود وعفو قراردهيد. ممنون
درود
امید وارم این خوب شده باشه!؟
فایل پیوست 47782
یک چتر نیمه باز در ساعت 2 و فلاش با قدرت 1/16 درون سافت باکس در ساعت 8.
پاینده باشید.
سلام
متاسفانه خیر!! اگر میزان سخت گیری این تاپیک مثل تاپیک های دیگر بود که عکس قابل تایید هم نبود!!
عکس هیچ نکته مثبتی نداره. چه از نظر شکل و تزئینات سوژه و چه از نظر کادربندی و نورپردازی و بکگراند.
البته فرض میکنیم سوژه به شما به عنوان عکاس مرتبط نیست و شما مجبورید از این کیک به بهترین شکل ممکن عکس بگیرید. انتخاب یک بکگراند مناسب و خوب و در صورت امکان محیط طبیعی کار عکاس هست. اگر هم بنا بر عکاسی بر زمینه سفید است، این چجور زمینه سفیدیست؟!!! چرا چروک داره؟! این بخش قضیه به نظرم غیر حرفه ای ترین کاری بوده که برای این عکس انجام شده!!
مسئله بعد انتخاب ظرف مناسب هست که متاسفانه رعایت نشده. دلیلی نداره که کیک رو بر روی ظرف پلاستیکی خودش عکس بگیرید.
مورد بعدی و خیلی مهم کادربندی هست. در مورد عکاسی از مواد غذایی که در ظروف گرد قرار داره بهتره که تمام ظرف رو در کادر قرار ندین چون نتیجه کار غیرقابل تحمل میشه!! معمولا مواد غذایی شکل ثابت و تکرار شده ای دارند که با کراپ شدن قسمت هایی از اونها هیچ مشکلی جهت مشخص شدن شکل برای بیننده وجود نداره.
نورپردازی هم خیلی جای کار داره. معمولا چتر برای عکاسی از محصولات خوب نیست و بهتره از سافت باکس های بزرگ استفاده کنید. ولی در هر صورت فاصله نورها نسبت به سوژه باید کم باشه که انعکاس ها و نورهای یکنواختی داشته باشید. روشنایی های موضعی این عکس خوب نیست.
و در آخر اینکه به نظرم میشد از زاویه پایینتری عکاسی بشه.
موفق باشید
پست 651
کاش در مورد نورپردازیتون و بکگراندتون توضیح میدادید
این هم پلان نورپردازی این دو عکس، امیدوارم مفید واقع بشه...
درود
یکی از اولین تجربه های من در این ژانر
لطفا" مشکلاتش رو بهم بگید.با تشکر
فایل پیوست 48104
به نظرم مشکل اینه که من به عنوان بیننده درگیر کدوم شیء بشم؟ نمی دونم تبلیغ چی هست؟! یه مقدار باید سوژه اصلی رو درشت ترکنیدبه نحوی.یا باتعدد یابا کادربندی وزاویه ای که سوژه را نزدیک به چشم کند یا...
بعداین که تصویراینه اشیا, اگر بدون مزاحمت ومتقارن نشان داده میشدزیباتربود. این البته سلیقه منه وایرادشما نیست.
ویه چیزه سلیقه ایه دیگه اینکه دود هم اگر کمترو موزون تر نمایش داده میشد ...
واون بیلچه پیپ(توشهر ما بش میگن بیلچه ی پیپ!:::happy:::) هم همچی ..هم م .. چی , به دردتبلیغ نمیخوره.یا اگه همچین چیزی رو میخواستید در عکس داشته باشید, یه مدل غیرعادی تر انتخاب میشد بهتربود. همینطور اون بشقاب, که به این چیدمان ورنگ کمتر میچسبه.
ودیگه ببخشیدازاین همه ایراد, راستشو بخوایدخودم عکس تبلیغاتی به این شکل تجربه نکردم. ولی خوب همه ما عکس تبلیغاتی زیاد دیدیم و به عنوان بیننده هرکسی میتونه برداشت شخصیش رو از عکس تبلیغاتی, عنوان کنه. لا به لای این نظرات همیشه مواردی هست که تاثیرموجه و موثر در کاربخصوص شما داشته باشه.
ممنون
ممنون از نظرتون کیاوش جان
خوشبختانه حق با شماست و چیدمان شلوغ رو خودم هم بهش باور دارم.من میخواستم فضا کمی آرامش بخش باشه و برای همین اون لیوان (که باید باور کنید فقط توش لیمونات هست نه #$^$ و سر همین بارها به بقیه توضیح دادم :::angry::: ) و اون بشقاب میوه برای همین بوده.
وجود بیلچه (که بهش میل فنت هم میگن) به نظرم برای عکسی که مربوط به پیپ هست حدودا" الزامیه.و همین طور مقداری توتون که درست نمایش داده نشده.منتها فکر میکنم در جای مناسبی قرارش ندادم
کمی محدودیت بود به هر حال.هر چند دلیل قانع کننده ای نیست.مثلا" اندازه ی شیشه کوچیک بود و من نمیتونستم کادر بزرگتری رو انتخاب کنم.یا در مورد پیپ و دودش حتما" میدونید اگر 2 ثانیه به حال خودش بذاری اصلا" دودی ازش بلند نمیشه.برای همین مجبور بودم که دوربین رو روی سه پایه با تامی بذارم و تا آخرین لحظه پک بزنم که دود تو تصویر باشه lol و این همه دود بیشترش مربوط به خودم هست تا پیپ تنها.
در هر حال من کاملا" با شما موافقم.و سعی میکنم در کارهای بعدی تا جایی که بتونم این مشکلات رو حل کنم
جناب حسین، من هنوز هم که هنوزه نمی فهمم عکس صنعتی که قطعا نیست، پس تبلیغاتی است. تبلیغ دقیقا چه چیزی است؟!
لیوان مناسبی انتخاب نکردید که از محتویاتش سوال نشه خوب! :-D
البته من هم حضور بیلچه رو اصلا درک نمی کنم و به نظرم حضور نداشتنش بهتر بود. توتون رو هم جای مناسبی نذاشتید. اصلا معلوم نیست که چی هست.
امیر حسین جان تبلیغ دخانیات است دیگر :::whistling::: در اصل استفاده از اون عناصر به خاطر حس آرامشی بود که میخواستم حاصل بشه و انگار حاصل نشد.هر چند جماعت پیپ کش مثل خودم از دیدن این عکس منظورم رو متوجه شدند اما در هر حال قبول دارم که کارم اشتباهاتی هم داشته.و کاستی هایی.که خوب نسبت به اولین تجربه ها برای خودم بد نبوده..
بیلچه و فندک معمولا" در عکس های تبلیغی پیپ هست.هر چند نه در همه ی اون ها ولی خوب یک نقش کوچیکی داره اکثرا".بیشتر به خاطر کامل بودن وسایل هست.
در مورد توتون هم چون میخواستم سطح شیشه نوری به خودش نگیره و ارتفاع توتون کم بوده.و همین طور مثل بقیه ی عناصر نمیتونسته بازتابی داشته باشه.این طور شده.اگر کسی راه حلی داره ممنون میشم در اختیارم بذاره (نور از بالا باعث از بین رفتن رنگ مشکی بک گراند و کف شد.البته من اسنوت نداشتم و فکر کنم با اسنوت بهتر میشد )
در هر صورت بهانه های من فایده ای نداره و اگر منطقی حساب کنم حرف ها و مشکلات بیان شده کاملا" درسته
اگر تکرار گفته های دوستان نباشه بنده نیز نظر مشابهی با کیاوش خان دارم ، شلوغی و تعدد اجناس امکان دقیق شدن بر روی سوژه رو از منه بیننده میگیره
و اگر از هرکدام جدا میگرفتید بهتر بود ، البته من دقیقاً ربط المانهای استفاده شده رو نمیدونم ، شاید مربوط باشند
مثلا اون تنباکوی سوخته ؟ اگر تبلیغ تنباکو مد نظر شماست این سوختگی یک حس بدی بهم داد و اون شربت آبلیمو و ظرف میوه ؟
البته اگر همون قسمت پررنگ و مرکزی دود بود خیلی بهتر میشد ، درکل عکس زیبایی شده و بعنوان تبلیغ بجز موارد منفی فضای زیبایی بوجود آوردید
ببخشید اگر بیربط گفتم
ممنون از این که وقت گذاشتی و نظر دادی پیمان جان
اون تنباکو سوخته نیست lol.درسته نور بهش نرسیده ولی رنگ خودش هم قهوه ای تیره است.به این آمریکن میکستور میگن که ترکیبی هست از ویرجینا و یک مدل دیگه است.
پ.ن: به خاطر نیکوتین کمی بالای بعضی از توتون ها.به همراه پیپ شکلات/کاکائو یا چیزهای شیرین میل میکنند.بعضی اوقات و بعضی توتون های نایاب اگر بدون میل کردن چیزی مصرف بشه.باعث سردرد و همین طور غش میشه
جناب حسین عزیز،
دودی که خود توتون به صورت طبیعی تولید می کند، با دودی که مصرف شده ( :-D ) رنگ متفاوتی دارد. اگر اجازه می دادید دود کم اما غلیظ خود توتون توی عکس باشه بهتر بود.
گوشۀ پاکت توتون کمی خم شده که به نظرم جالب نیست، نوشتۀ روی بستۀ توتون کامل مشخص نیست به خاطر دود.
سایه های روی ظرف میوه رو کاش میشد از بین ببرید، و البته از ظرف زیباتری استفاده می کردید...! :)
نور منعکس شده از روی لیوان که روی شیشه می افته رو احتمالا با زنبوری میشه برطرف کرد، یه حداقل کمرنگ ترش کرد.
عکستون هم به نظر میاد یا تراز نیست یا بستۀ توتون رو کج گذاشتید.
یه اسنوت اگه میشد بندازید روی توتونی که روی شیشه ریختید شاید میشد تشخیصش داد و بهتر بود! :)
در مورد بیلچه که فرمودید هست، اما در حالت مناسبی و جهت مناسبی نذاشتیدش. به نظرم اگه یه بیلچۀ قشنگ تری هم تهیه می کردید بهتر بود... (نمی دونم جز این هست آیا یا نه! چون اونهای که من دیده بودم هم همین شکلی بودن!)
و اینکه صحنه رو خیلی شلوغ و تنگاتنگ (!) چیدید. کمی اگه میشد خلوت تر باشه بهتر بود. مثلا اون ظرف گرد سمت راست چیه؟ حضورش به خاطر فرم گردش به نظرم نگاه رو معطوف می کنه به خودش...
ببخشید اگه زیاد حرف زدم...
به عنوان اولین عکس
ممنون خواهم شد از نقد و نظر
فایل پیوست 48229
به عنوان کار دوم.
کماکان منتظر نقد و نظر دوستان هستم...
فایل پیوست 48347
ببخشید اما در مورد عکس سمت راستی بجای خوشامد گویی که دوبار هم انجام شده بهتر بود از جملاتی که مربوط به نوشیدن و لذت بردن
و یا حتی حس جوانی استفاده می شد ، و اینکه دستی که قوطی رو نگه داشته کمی ضمخت و مردانه هست و بهتر بود دست خانم با لاکی
که به رنگ فضای عکس نزدیک قوطی رو نگه میداشت و یا اگر دست مرد بود کمی جمع و جور تر بود
درمورد عکس عکس سمت چپ هم بهتر بود آبی که بر روی قوطی پاشیده شده ، رو سطح وجود نداشت
اگر اشتباه گفتم عذر خواهی میکنم.
خوشامد گویی دوبار انجام نشده است دوست من، جمله دوم (پایین) در واقع تکمیل جمله اول و نوعی حالت تاکیدی در ارتباط بین طعم خوش ماءالشعیر :;) و عنوان تجاری بالتیکا هست. - این نوع نگارش مربوط به مفاهیم انگلیسی رو میتونید سرچ کنید تا اطلاع کامل تری حاصل شود. (به خاطر همین ارتباط فونت و رنگ دو عبارت هم کاملا یکی است.)
در مورد دست که کمی بهتر میتوانست باشد موافق هستم ولی در مورد دست خانم به هیچ عنوان! مخاطب تبلیغ این محصول عموما دسته مردان هستند و با قرار دادن دست یک خانم به نوعی ان جذبه و حس مردانه آبجو از بین میرود و به یک نوشیدنی معمولی وصرفا لوکس تبدیل میشود، مضاف بر اینکه عموما به نظر من، برخلاف آنچه که اکنون مد شده، نیازی نیست برای تبلیغ هر محصولی حتما یک خانمی هم در تبلیغ حضور داشته باشد!
در مورد قطرات اب نظر خاصی ندارم.
از توجه شما و زمانی که برای نقد گذاشتید بسیار سپاسگذارم.
سلام
عدم توجه به نورپردازي يكنواخت نام محصول بزرگترين مشكلي است كه در اين عكس ديدم(حرف I و A در اول و آخر كلمه ي ITALIANA). برش "عكس روي محصول" توسط نور بازتابي نيز يك نقطه ضعف محسوب مي گردد. به طور كلي عدم تقارن نورپردازي در عكسي كه همه چيز در آن متقارن است عجيب به نظر مي آيد.
به نظر من دو عكس بعدي شما(اسپري و آبجو) بهتر از اين كار شما هستند و من نمره ي بالاتري به هر دوي آنها مي دهم. البته در هر دو مورد تاريكي قسمت رو به دوربين محصول و در پي آن عدم يكنواختي در نورپردازي لوگو و نام محصول ديده مي شوند.
يك سوال خدمتتون داشتم. زمينه ي عكس اسپري با چه چيزي ساخته شده است؟؟
موفق باشيد
پیمان جان فقط در مورد این قسمت پستت نظرم باهات زیاد موافق نیست. فکر میکنم وجود قطرات آب برای این جور مصارف تبلیغاتی صنعتی خیلی کار قشنگتر میکنه. البته این جور وقتا بیشتر چیزی شبیه سینما گراف که یکی از قطره ها در حرکت باشه باز به نظرم کار قشنگتر هم میکنه ولی خوب بازم از بقیه دوستان و اساتید درخواست دارم بنده حقیر از اشتباهات احتمالی آگاه کنن.
ارادت قلبی من به پیمان و تمامی شما دوستان
امیر کمیلی
یا حق
دوست عزیز اشتباه از بنده بود و مقصودم رو بخوبی منتقل نکردم ، منظورم قطراتی است که بر روی سطح زیرین قوطی هست نه خودش ، حس
خیس شدن بدلیل سرمای قوطی رو منتقل نمیکنه ، بیشتر به آب پاشیدن میمونه ، و کاملا موافق هستم با اینکه قطرات روی قوطی حس خوبی میده!
خوب ادبیات انگلیسی را محدود میدانم اما کلاً نظرم این بود که از خوش آمد گویی استفاده نمیشد ، دوست عزیز این تبلیغ اگر در داخل انجام شده
و برای استفاده داخلی هست که خوب بیننده های تبلیغ ایرانی هستند و با دیدن دوکلمه خوش آمد گویی مثل بنده حس دوگانگی بهشون دست میده
چون مخاطبان شما اساتید زبان که نیستند ؟
من فضایی رو که ایجاد کردید رو دوست دارم اما عکس سمت راست رو بیشتر دوست دارم و عکس سمت چپ رو بیشتر که نگاه کردم میزان کف روی
محتوای لیوان کم است ، شاید بهتر بود ابتدا کمی ار بالا میریختید که کف کند و بعد قوطی را پائین می آوردید که در کادر دلخواه جای داده بشه !
بازهم میگم قطرات روی قوطی بسیار زیباست و حس خنکی محصول و حس نوشیدن اون در هوای گرم رو منتقل میکنه !
اما در مورد دست ، خوب آبجو نوشیدنی است با مخاطبانی بیشتر مرد اما درنظر بگیریم که خانم ها جذاب هستند در تبلیغ مخصوصاً اگر مصرف کننده ها
عموماً مردها باشند ، اما مانعی که ممکنه پیش بیاد محدودیت باشه واسه استفاده از چنین تبلیغاتی است .
درکل ممنون از عکس و اشتراکش و امید وارم از بنده مبتدی رنجیده خاطر نشده باشید !
توضیح : کلی خندیدم وقتی دیدم در ارسال اولی چپ و راست رو اشتباه گفته بودم ، از همه دوستان و اساتید عذر خواهی میکنم !
در مورد مقدار کف موافق هستم. البته عکس حاصل ترکیب سه عکس هست، لیوان و کف داخلش یک عکس، نوشیدنی در حال ریختن یک عکس و خود قوطی و دست یک عکس.
در مورد دست خانم کماکان خیر... حتی اگر محدودیت های استفاده از تصاویر خانم هارو هم در نظر نگیریم استفاده از دست یک خانم در اینجا به نظرم بی معنی است. چراکه این محصول عموما توسط آقایان مصرف میشود و نه خانم ها و آن حس خاص (نمیدونم چی نامیده میشود، مردانه بودن!؟ ) محصول با حضور یک عنصر زنانه بنظرم کم میشود.
در مورد قطرات اب بر روی سطح هم فرمایش شما کاملا صحیح است البته چون بسیار تیره بود و کمتر دیده میشدند بهشون دقت نکردم که بی توجهی بوده است.
دوست عزیز نه نتها ناراحت نشدم بلکه بسیار از نقد صحیح و دید قویتان سپاسگذار هم هستم. باز هم تشکر
درود
فایل پیوست 49695
سلام
پرژه عکسبرداری از کشنده دو محور
عکسها در نور روز حدود ساعت 3 الی 4 عصر در بهمن ماه عکسبرداری شده اند.
چون شرایط نوری ایدآل و استودیو تخصصی وجود نداشت برای همین از دوستان اهل فن که نکات کلیدی در عکسبرداری های اینچنینی با نور طبیعی به خصوص در مورد سوژه های بزرگ رو ذکر کنند ممنون میشم.
درضمن کشنده قرمز رنگ مصیبتی بود ادیتش چون رفله های خیلی زیادی در بدنه انعکاس پیدا کرده بود..
فایل پیوست 50618فایل پیوست 50619فایل پیوست 50620
از حضور اساتید سوالی داشتم درباره عکاسی از بطری های سرم.
به صورت فوری، عکاسی از چند بطری سرم به بنده محول شده. با توجه به بی تجربگی بنده در زمینه عکاسی تبلیغاتی، صرفا با توجه به مطالب و عکس های ارائه شده در این تاپیک ،و نبود امکانات، سعی در فراهم آوردن مواردی هرچند اندک نظیر پس زمینه و محیط تاریک و مشکی کرده ام. حال سوال و درخواستم این است که در عکاسی از بطری های پلاستیکی نسبتا شفاف و محلول بیرنگ، چه مواردی را مد نظر قرار دهم.
تاپیکی مخصوص عکاسی از اجسام شفاف داریم که دوستان تجربیاتشون رو نوشتن:
http://forum.akkasee.com/f90/t3952.html
تاپیک فوق رو مطالعه کنید. و بعد با توجه به نکاتی که در این تاپیک و تاپیک فوق ذکر شده عکاسی کنید و نتیجه کار رو اینجا قرار بدین تا اگر مشکلاتی باشه دوستان بتونند بهتر راهنماییتون کنند.
عکس قبل از ادیت برای دوستی که خواسته بودند یکی از عکس ها را قبل از ادیت ببینند.فایل پیوست 52078
ضمن تشکر از جناب غفاریان عزیز، بعد از خواندن تاپیک فوق، یک جعبه به شیوه ای که در یکی از پست ها آموزش داده بود و جناب حمزه ای زحمت لینک آن را کشیده بودند، ساختم و چندین بار اقدام به عکاسی کردم. با بک سفید و مشکی و همچنین جابجایی دو منبع نوری در دسترس. متاسفانه کنترل نور های محیطی دیگر کمی مشکل است و حتی با تاریک کردن کامل اتاق، باز هم رفله ایجاد شده حاصل از منبع های نور نیز مشکلاتی ایجاد میکرد. به هر حال پس از چند بار تلاش، به نتیجه فعلی رسیدم که امیدوارم بزرگواران بنده را راهنمایی نمایند.
کیفیت نامناسب کار را به تازه کار بودن بنده و نبود امکانات ببخشایید.
فایل پیوست 53205
بطری سرم درون یک باکس که دیواره های بالا و دو طرف آن جدا شده و به جایشان کاغذ سفید چسبانده شده بود، قرار داشته و نور یک چراغ مطالعه از بالا و یک لامپ مهتابی مربعی شکل به ابعاد 20*25 از سمت راست به باکس تابانده شده.
سوالی داشتم از حضور اساتید که آیا ادیت اعمال شده بر روی بطری که رفله های ایجاد شده را کاملا محو کرده ام، پراسس صحیحی است؟
سلام
کلا در اجسام براق رفله های نور هستند که میزان براق یا مات بودن جسم رو نشون میدن. اگر قرار باشه جنس و براق بودن جسم نشون داده بشه چاره ای جز نشون دادن رفله های نور نیست ولی حتما باید از سافت باکس استفاده بشه و نور ها طوری تنظیم بشن که رفله های خوبی داشته باشیم. اگر خط ایجاد شده در قسمت بالای قوطی بر اثر ویرایش هست که اصلا ویرایش خوبی نیست ولی اگر از اون قسمت به پایین قوطی مات تر بوده که خوبه. و فقط نقطه هایی در دوربری کناره های قوطی دیده میشه.
با عرض معذرت که دیر پاسخ میدهم.
بله همانطور که جناب نجاری عزیز فرمودند، آن خط، سطح محلول درون بطری است که اتفاقا از سوی تولید کننده، تاًکید ویژه ای بر متمایز و نمایان بودن آن است. نقاط کناری نیز دقیقا همان نشانگر های سطح محلول در بطری هستند. جناب غفاریان خط سطح محلول غیر طبیعی است که به آن اشاره فرمودید؟
جنس بطری از پلی پروپیلن میباشد و شفافیت آن از سایر محصولاتی که تا بحال در کشور موجود بوده، بالاتر است (آن طرف بطری نمایان است) اما نه به شفافیت بطری های آب معدنی و نوشابه. نمایاندن شفافیت بطری چندان مهم نیست چرا که محلول درون آن نیز کاملا بیرنگ است و عملا تاثیری نمیتواند داشته باشد. تاکید بیشتر بر روی لیبل بطری میباشد که سعی شده روشنتر به نظر آید که البته نمیدانم چقدر در این امر موفق بوده ام و نیازمند نظر عزیزان هستم. موردی که کمی با آن مشکل دارم ، این است که بطری سرم حالت تخت و یکنواختی به خود گرفته . چکار کنم که سوژه حالت سه بعدی خود را از دست ندهد؟
من نظرم اینه که اگر نمایش شفافیت بطری و محصول براشون مهم نیست در کل عکس خوب و قابل ارائهای هست. قسمت بالای عکس از نظر نشون دادن حجم مشکلی نداره. اگر سطح مایع داخل هم کمی دیده میشد بهتر بود و حجم بیشتری ایجاد میکرد. برای من قسمت پایین عکس کمی تخت به نظر میرسه که فکر میکنم به خاطر شکل رفله های نور هست.
برای نمایش سطح محلول فکر میکنم کمی زاویه عکاسی را تغییر داده و دوربین را بالاتر از بطری بیاورم ، بهتر باشد. برای مورد تخت شدن هم احتمالا با جابجا کردن منبع های نوری رفع شود. اما اگر شفافیت مطرح باشد، بایستی پس زمینه ای در نظر گرفته شود که کاملا متمایز بوده و از درون بطری پیدا باشد. مثلا یک روزنامه یا یک عکس یا نوشته.
سعی میکنم در شاتهای دیگر و از محصولات دیگر این موارد را رعایت کنم. بسیار متشکر از شما جناب غفاریان و باز هم منتظر راهنمایی های شما و دیگر عزیزان هستم.
سلام
ممنون میشم اگر نظرتون رو بگید مخصوصا در مورد ایرادات و پیشنهادهایی برای بهتر شدن
فایل پیوست 54100
فایل پیوست 54101
فایل پیوست 54102
ايمان عزيز،
مهمترين مطالبي ميبايست براي عكسهاي شما رعايت ميشد رو به اختصار خدمتت معروض ميشم:
اولي اينكه اون "تاش" ها يا همون انعكاسهاي خطي، كه به روي لبه هاي پيرامون چپ و راست بطري نشسته، نبايد قطع ميشد (با استفاده از دو سافت باكس، در ساعتهاي بين مثلاً ١٠ الي ١١ براي جناح چپ و بين ١ تا ٢ براي توليد بازتابهاي نرم و نواري در سمت راست بطري ميتونيد اين مسئله رو مرتفع كنيد)
ديگه اينكه استفاده از نوري كه به بك تابونديد، كار بجايي بوده ولي نحوه ي تابانيدنش به كار، كمك زيادي نكرده، خصوصاً اينكه نيمهء پاييني بطري رو نه اين نور بك، و نه نورهاي پيراموني، در نياورده و بعضاً در بك، گُم مانده
و نهايتاً اينكه يك نور هارش (غير نرم) از ساعت حدود ١ و ٢ به بطري تابونده شده كه عليرغم نمود پيدا كردن رنگ شيشه و يا محتويات اون، لكه هاي سبزرنگي رو درست كرده كه فاقد زيبايي بصري است. براي حل اين معضل، ميتونيد نور وسيعتري رو به بك بتابونيد كه اون مناطق سبز رنگ رو دچار بهبود كنه
در نورپردازي درب بطري هم مضايقه شده
تنها ليبل محصوله كه به نسبت نور خوبي رو گرفته (شايد هم محصول قابل قبولي از داج و برن باشه، كه هيچ اشكالي هم نداره اگه باشه)
نوري هم كه به كف تابيده شده، جاي كار بيشتري داره
حتماً در چيدمان هاي بعدي به نتايج بهتري خواهيد رسيد :-)
با آرزوي موفقيت و پيشرفت شما
سعی کردم نکاتی رو که گفتین رعایت کنم
برای زمینه چه متریالی مناسب هست که استفاده کنم ؟
فایل پیوست 54124
فایل پیوست 54125
فایل پیوست 54126
عکاسی از فورد موستانگ
زیر نور خورشید 9 صبح
به ترتیب قبل و بعد از ویرایش
فایل پیوست 54133فایل پیوست 54134
نورپردازی های پهلوی بطری، موفق بوده.
برای کف، بسته به سلیقه تان، هم میتونید از شیشه تیره و هم از PlexiGlass تیره استفاده کنید.
دو تا هلال تیره، یکی مقعر و یکی محدب، در منطقه سبز رنگ بطری است که بهتره تو ویرایش حذف بشن :-)
پی نویس: عکس وسطی رو بیشتر میپسندم. بنظر میاد که بطری، یه لیبل دیگه هم در پشت داره که اثرش رو میبایست در ادیت، از بین برد.
در مجموع، ثبت های موفق تری بودند.
عکس نهایی
با تشکر از راهنماییها
فایل پیوست 54816
درود
فایل پیوست 55179
منتظر نظر بزرگان در رفع ایرادات و بهتر شدن نتیجه هستم.