سلام جناب خدامی
من با نظرات دوستان کاملا موافقم. با اجازتون یک مقدار تو عکسهاتون دست بردم.
تو عکس اولتون ابتدا کراپش رو تصحیح کردم تا کج بودن اون تصحیح بشه. بعد کمی نور و کنتراست رو تنظیم کردم و بعد یک مقدار غلظت رنگهای دور عکس رو کم کردم و به صورت موضعی غلظت رنگ قسمتی برنجی و پایین جسم رو زیاد کردم. سپس اون لکه های سفید روی جسم رو حذف کردم و بعد با یک لایه با مد pin light ایجاد کردم و با استفاده از قلمو و رنگ نارنجی اون قسمتی که باید گداخته میبود رو رنگ کردم. البته دقیقا نمیدونم که اونجا چه رنگ و حالتی بوده ولی فکر میکنم به حالت گداخته فلز نزدیک شده، شاید هم کمی اغراق آمیز شده. ولی من ترجیح میدم اگه قراره اون قسمت گداخته باشه، الکترود و انبر جوش یا آتش در کادر باشه تا عکس حالت طبیعی تری به خودش بگیره.
در مورد این عکستون. من ابتدا نور اون رو در تمام عکس بجز قسمت جرقه ها زیاد کردم. بعد کمی قسمتهای تیره رو تیره تر کردم تا کنتراست کمی بیشتر بشه. بعد عکس رو کراپ کردم و با ابزار استامپ تا جایی که میشد جرقه ها رو بر روی اون جسم خارج از فوکوس کادر آوردم.و ترجیح میدادم اون جسم کاملا حذف میشد که نشد. بعد غلظت رنگ همه عکس بجز اون قسمت های جرقه رو کم کردم. و کمی هم عکس رو شارپ کردم.
کلا در مورد اشیاء فلزی چون معمولا بازتاب های محیط تو اونها خیلی دیده میشه طیف های رنگی مختلفی روی اونها دیده میشه. اگه کمی غلظت رنگ اونها رو کم کنید طبیعی تر و بهتر به نظر میرسند.
گاهی اوقات سوژه هایی برای عکاسی پیش میاد که جالبه و امکان نورپردازی یا تنظیم و کادربندی دقیق وجود نداره. یا اینکه جسم ایراداتی مانند لک و کثیفی داره یا جسمی اضافی تو کادره که تو لحظه عکاسی کاریش نمیشه کرد. ولی با کمی کار روی عکس در فوتوشاپ از همون عکسها میشه عکسهایی ایجاد کرد که خیلی بهتر و زیباتر به نظر برسند.
با آرزوی موفقیت