نوشته اصلی توسط
mreza1001
سلام
قیمت عکاسی صنعتی لوکیشن به صورت روزانه (در اختیار برای 8 ساعت کاری در فضای داخلی) برای صنایع غذایی (عکاسی از خوراکی ها در دکور آشپزخانه) چقدر است؟ یعنی بهتره بگم از چقدر تا چقدر است؟
یک کاری پیشنهاد شده بهم ولی نمی دونم چه قیمتی بدم.
سلام
بحث قیمت برای کار عکاسی چیزی نیست که بشه به همین راحتی قیمت داد. به خیلی چیزها بستگی داره و مهمترین اون موقعیت و سیاست کاری خود عکاسه و اینکه آیا میخواد قیمتی بده که مشتری رو حفظ کنه یا کلاس کاری خودش رو. :cool:
که من معمولا دومیش رو انتخاب میکنم. :biggrin:
آقای داریوش کیانی در وبلاگشون تحت عنوان عکاسی سفارشی سلسله مطالبی رو مینویسند که اتفاقا سه تای آخر اونها در مورد قیمت گذاری عکاسی سفارشی است. بهتون توصیه میکنم حتما اونها رو مطالعه کنید:
کد:
http://kiani.akkasee.com/
ولی از اونجایی که میدونم الان چه حسی دارین و کاملا تجربه اش رو دارم از روی حدسیات نسبت به کار قیمت هایی رو بهتون پیشنهاد میکنم.
شما فقط در صورتی میتونید به صورت شیفت کاری و ساعتی قیمت بدین که بعد از عکاسی عکسها رو به صورت مستقیم و بدون ویرایش به اونها تحویل بدین. که در این صورت مثلا میتونید بهشون بگین که من ساعتی ۱۵ هزار تومن میگیرم و حداقل هم یک شیفت کاری یعنی ۸ ساعت رو حساب میکنم. حالا اونها اگه عکس خیلی با کیفیت خوب بخوان که با توجه به زمان چیدمان و نورپردازی و تست و غیره کلا فکر نکنم بیشتر از ۵ عدد عکس بتونید بگیرید و یعنی هر عکس براشون ۲۵ هزارتون در میاد. اگه تعداد بالاتر از این باشه مسلما کیفیت کار هم پایین تر خواهد بود و درنتیجه نه شما ضرر میکنید نه اونها. و بالعکس
اگر هم که میخواهید عکسهای ویرایش شده به اونها تحویل بدین که باید بسته به تعداد قیمت داده بشه. پیشنهاد من برای شما اینه که ببینید چه جور عکسی میخوان. اگه عکس ساده در زمینه سفید میخوان هر عکس رو ۱۵ تومن قیمت بدین و حداقل ۷ فریم با اونها حساب کنید. اگر عکس کمی با کیفیت و با پس زمینه های محیط و به صورت ساده میخواستن هر عکس رو ۲۵ هزار تومان و باز اگه عکس با کیفیت بالاتر و نورپردازی های کنترل شده و خیلی حرفه ای میخواستن برای هر فریم عکس ۴۰ هزار تومان بگیرید.
این قیمت ها در بازار قیمت های کمی به حساب میاد و فکر میکنم برای شروع کار خوب باشه. البته باز اینجا همون سیاست کاری خودتون مطرحه که گرفته کار مهمتره یا کلاس کاری! دیگه باید به جیب مشتری و سیاست خودتون نگاه کنید و اگه دوست داشتین زیر این قیمت ها کار کنید یا اگه تونستید بیشتر بگیرید. الان در بازار هستند بسیاری افراد که خیلی کمتر از این قیمت ها کار میکنند و هستند شرکت ها و آتلیه هایی که اصلا حاضر به کار با این قیمت ها نیستند. به عنوان مثال قیمت یک فریم عکس صنعتی ساده در آتلیهای نسبتا مطرح در تهران ۶۰ هزار تومانه که تقریبا سه برابر قیمت فوق هست.
و باز هم توصیه میکنم که مقالات جناب کیانی رو حتما مطالعه کنید.
موفق باشید