ولی من فکر میکنم که ایندفعه هم کادربندی خوبی رو انتخاب نکردین. مخصوصا در عکس اول!
من فکر میکنم هدف از عکاسی صنعتی گرفتن یک عکس هنری نیست بلکه بیشتر نشون دادن کامل شکل ظاهری یک محصول هست طوری که با نگاه کردن به عکس بشه به ابعاد و شکل اون محصول پی برد. نشون دادن خصوصیات یک محصول بیشتر میتونه در رده عکاسی تبلیغاتی قرار بگیره و از اونجایی که هدف اصلی نشون دادن خصوصیات یک محصول هست، محدودیت عکاس در انتخاب زاویه و استفاده از المانهای خلاقانه دیگر خیلی کمتره.
از نظر من شما در این عکسهاتون پرسپکتیو زیادی به عکس دادید و به همین دلیل شکل و ابعاد این مته ها زیاد مشخص نیست. نورپردازی هم خیلی ضعیفه و اگه امکانات نورپردازی ندارید پیشنهاد آقای روزبهانی خیلی خوب هست و میتونید با استفاده از یک رفلکتور طلایی و یا نقره ای نورپردازی خیلی بهتری داشته باشید. فکر میکنم برای این طور قطعات شما باید از روبرو عکس بگیرید و با کمی زاویه حجم کار رو نشون بدین و بیشتر به بحث نورپردازی و انتخاب زمینه های مناسب بپردازید تا انتخاب کادرهای هنری.
زمینه کار هم انتخاب خوبی بوده ولی باید در انتخاب محل قرار گیری شیشه دقت میکردین تا سطح زیر شیشه از نظر رنگ و میزان نور یکنواخت باشه.
موفق باشید