اينم لنز 10-22 من
اينم لنز 10-22 من
ویرایش توسط aaallliii : Friday 30 April 2010 در ساعت 21:51
سلام
در باره عکاسی از بطری (البته پلاستیکی) توصیه و یا تجربه ای هست؟
بطری نوشابه خانواده و یک نفره و بطری آب معدنی.
همه به صورت خیس و قطرات آب روش
دارم مطالعه می کنم و چند تست هم گرفتم . اما باید کار کامل و بی نقص باشه.
هر توصیه ای باشه استقبال می کنم.
دوستان سلام
من یه پروژه ای را روی عکاسی از لوستر و منابع روشنایی دارم شروع میکنم ممنون میشم اگر تجربه ای در این زمینه دارید منو راهنمایی کنین.
بهروز
در مورد عکس اول بگم که وقتی از یک چیزی قرینه عکس میگیرین باید کادر کاملا وسط باشه.
عکس دوم از همه بهتر شده و کمی نیاز به ویرایش فوتوشاپ داره. مثلا پایین عکس جای سیمانکاری باید درست بشه و همینطور بشکه ها و راهروی وسط عکس.
کلا به نظر میاد یکم وایت بالانس عکس هم مشکل (به آبی میزنه) داره که باید با نرم افزار درست بشه.
عکس سوم هم من بودم از زاویه 35 درجه بقل میگرفتم.
گالری عکس بهنام صفرزادهNikon D600, Nikkor 24-70, Nikkor 70-200 VR II, Nikon SB-900, Nikon SB-800 2x
ممنون. اگر روشی سراغ دارید یا چیزی تو نت پیدا کرد کسی ...
یکی از متداول ترین روش های نور پردازی بطری نور پردازی از کنار و استفاده از رفلکتور در سمت مقابل است که همینجا انجام شده اما خودم هم از سایه ای که وسط میفته راضی نیستم.
روش خیس کردن هم نمیدونم چیکارش کنم هرجوری میکنم قطره سر می خوره میاد پایین. میشه چرب کرد اما خیلی غیر طبیعی میشه. :(
با سلام
در مورد خیس کردن بطری تجربه خودم رو بگم هرجند کاملا تصادفی کشفش کردم.
یک بار اتفاقی عکسی از یک قوطی نوشابه فلزی که تازه از تو یخچال بیرون اومده بود گرفتم.به خاطر تفاوت دمای دو محیط یک شبنم یک دست روش نشسته بود که به مرور زمان قطره ها به هم وصل می شدند و یک طرح زیبا و طبیعی بدست اومد.در مورد قوطی پلاستیکی هم این قطره ها تشکیل میشن.
ضمنا یک حس خنکی رو هم منتقل می کرد که خوب خیلی اهمیت داره.
حالا این روش چقدر تو محیط عملی به درد بخوره نمیدونم .
موفق باشید
ناصر شعبانی