سلام
canon 350D+18-55 IS+LightBox
سلام
canon 350D+18-55 IS+LightBox
350D
سلام
از بابت موقعیت بد امضا در عکس پیشاپیش عذر من رو بپذیرید، مطمئنا قابل درک خواهد بود انشا الله...
350D+18-55IS
سلام دوستان
پ.ن: مشخصه که عکسها ویرایش شده هستن و آماده جهت استفاده در برشور. دیوارهای عکس اول با فیلتر motion blur پوشیده شده.
سلام امیر جان
عکسهای زیبائی شده تا حالا من خودم این نوع کارها رو عکاسی نکردم ولی بنظر من در مورد عکس اول سمت چپ تخت نور فلاش بد خورده به زمین گمون کنم از بالای تخت فلاش خورده که بیشتر نور فلاش به اون سمت تابیده ولی در کل عکس زیبائی شده پروسس خوبی هم داره.
در مورد عکس دوم من خودم خیلی دوستش دارم وخیلی زیبا شده
و در اخر نمیدونم اگه از رفلکتور هم استفاده میکردی تا سمت دیگر تخت و اون سایه تخت ملایم تر میشد بهتر نمیشد؟؟؟
سلام حسن جان. ممنونم ازت.
من و فلش؟ استغفروالله!!!!
اون نور بخاطر لامپ های هالوژن توی سقف نمایشگاه هست. اول هم تصمیم داشتم که یا خاموشش کنم و یا با کاغذ منبع نور رو بپوشونم که نور نرم تر بشه. اما منصرف شدم.
چون باعث میشد که مخمل بودن تخت و سایه های تندی که بوجود اومده حذف بشه یا کمتر بشه.
البته یه جورایی با حالت درخشندگی اطرف قابهای بالای تخت ، وهمچنین دور آینه ، هماهنگی داره! بهمین خاطر موقع ویرایش هم ریکاوری نکردم :biggrin:
ممنون
با سلام
امیر جان کاش از فیلتر پلاریزه استفاده می کردی تا انعکاس ها را بهتر کنترل کنی
اون سایه روی عکس دوم که از سینک شروع شده و تا گاز ادامه داره هم کاش نبود ( سطح مستطیلی نگه داشته بودی ؟ ، اثارش روی 3 ظرف سمت راست مشهوده )
موفق باشی ، عکس ها زیبا بود
حمید رضا مرادی
G12
سلام امیر جان
عکاسی صنعتی بدون فلاش؟؟ آن هم با وجود آنهمه نور مصنوعی بی کیفیت؟؟
مهمترین مشکل هر دو عکس به نظر من سایه های تند و ناخواسته در بدترین حالت ممکنش است که سطح کار را بسیار تنزل داده , به علاوه کادربندی عکس اول که به نظرم در سمت راست اصلا ً خوب در نیامده.