با سلام به دوستان. آیا عکس زیر می تونه یک عکس تبلیغاتی باشه؟
توضیح: این عکس از غرفه یک شرکت تو نمایشگاه گل و گیاه گرفته شده.
شاید به نظر برسه که کادر کج بوه ولی این به خاطر کجی دکور بود هر کاری کردم نشد صاف بشه.
با سلام به دوستان. آیا عکس زیر می تونه یک عکس تبلیغاتی باشه؟
توضیح: این عکس از غرفه یک شرکت تو نمایشگاه گل و گیاه گرفته شده.
شاید به نظر برسه که کادر کج بوه ولی این به خاطر کجی دکور بود هر کاری کردم نشد صاف بشه.
بیشتر به نظر میرسه مشکل مربوط به زاویه عکاسی شماست
با ابزار Skew میتوان به فرم بهتری دست یافت
یک نمونه سریع
یه کم تو فتوشاپ با skew درستش کردم
پ . ن : بعد از ارسال پست متوجه شدم با پست بالایی خط رو خط شده , مدیران محترم صلاح دونستن حذف بشه
سیامک حاجی محمودی
My Photo Blog
بجز کجی نور مناسبی هم ندارد. سایه تاقچه زیاد تند است. حد اکثر به عنوان عکس آرشیوی از غرفه سال 2010 مثلاً
سلام جناب پیناکس
من در امضام لینکی قرار داده ام که برخی از عکسها را در آنجا قرار داده ام .
سلام
خوشحال میشم نظر دوستان رو بدونم.
باتشکر
سید محمد نوابی
5D Mark III + 24-105 L + Godox TT685
سلام دوست عزیز
البته من این عکس رو بیشتر در رده عکاسی از اجسام بیجان یا یک عکس هنری میبینم تا عکس تبلیغاتی و صنعتی. ولی اگه بخواهیم اون رو به عنوان یک عکس از جزئیات یک محصول جهت استفاده در کارهای تبلیغاتی ببینیم باز هم عکس خوبی هست.
نورپردازی: به خوب انجام شده . از نظر من بهتر بود کمی قسمت رو بروی خرک روشن تر میبود و طرح چوبش بیشتر دیده میشد.
کادربندی: من فکر میکنم اگه کادر رو کمی از سمت چپ میبستید. به اندازه ای که خط مورب قطر ساز در گوشه پایین و سمت راست درست از گوشه عکس میگذشت. اینطوری هم اون علامت توخالی روی جعبه در جای بهتری قرار میگرفت و هم سهم سیمها کمی در کادر بیشتر میشد.
زوایه: از نظر من زاویه خوبی انتخاب شده.
تمیزی: یکی از نکاتی که در عکاسی از محصولات مهم هست تمیز بودن و بدون پرز و گردخاک بودن اون هست که در این عکس به خوبی رعایت شده.
انعکاس نورها: انعکاس نورها بر روی سطح براق جسم به خوبی کنترل شده. فقط در گوشه سمت راست عکس در لبه کناری ساز یک انعکاس نسبتا نامطلوب وجود داره.
در کل عکس خوبیست. و اینها همه نظرات شخصی من بود.
با سلام
در مورد انتخاب تاپیک مناسب کمی مردد بودم!
راستش من به عکاسی تبلیغاتی علاقه خاصی دارم، ولی متاسفانه امکانات مورد نیاز رو در اختیار ندارم، در این عکس هم که درواقع اولین عکس من در این انجمن بود فقط از چراغ مطالعه() برای نورپردازی استفاده کردم و اون انعکاس های نامطلوب کناری که اشاره کردید به دلیل همون منبع نور نامناسب و نزدیکی اون به سوژه هست.
سعی کردم با کراپ و ادیت کمی از اشکالات رو کاهش بدم.
البته خودم سیاه سفید رو بیشتر می پسندم.
در آخر هم جناب غفاری از نکته بینی شما تشکر می کنم، برای بنده باعث دلگرمی بود.
من همیشه از ثبت های زیبای شما در این زمینه لذت برده ام.
سید محمد نوابی
5D Mark III + 24-105 L + Godox TT685
سلام..