صفحه 28 از 90 نخستنخست ... 18 24 25 26 27 28 29 30 31 32 38 78 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 271 تا 280 , از مجموع 894
Like Tree4569تشکر

موضوع: عكاسي صنعتي و تبليغاتي

كاربر فعال ssobhdel آواتار ها
    تشکر کرده
    5521

پیش فرض پاسخ: عكاسي صنعتي و تبليغاتي

جناب میلانی عزیز سلام
    جسارتا احساس کردم که می تونم به نوعی در مورد کارتون به شما کمک کنم
    از اونجایی که بنده فوق لیسانس شیمی هستم عرض کنم که شما بطری نوشابه را به مدت چند ساعت در دمای بسیار پایین (مثلا فریزر) قرار دهید و توسط سشوار (یا هر چیز دیگه ای)به طوری که مستقیما به طرف بطری نگیرید و فقط محیط اطرافشو سریعا گرم کنید دمای محیط را پایین بیاورید شبنم های ریز و یکنواختی خواهید داشت که بهترین بازدهی را جهت کاری که می خواهید انجام دهید بدست می آورید.
    نکته اینکه: ۱-مواظب باشید نوشابه یا مایع روی فلزات یخ نزند. ۲- اگر از قوطی نوشابه که بدنه فلزی دارد استفاده کنید شبنم های بسیار زیباتری همچنین رفلکس نور کمتری در نتیجه عکس بسیار زیباتری خواهید داشت. ۳- منبع گرمایی را مستقیما روی بدنه نگیرید و اطراف بطری بچرخانید.

از دید عکاسی برای از بین بردن نور فکر میکنم فیلتر پلاریزه مشکل شما را متعالی میکند ولی مطمین نیستم یک تستی بکنید.
    موفق باشید
    rezakh، Kaveh Ghobadi، farsad و 6 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر ويژه farsad آواتار ها
    تشکر کرده
    7124

با سلام
    در مورد ایجاد قطره که دوستان کاملا راهنمایی کردن. در مورد نورپردازی شما میتونید به با جابجا کردن نورها کمی اون بخش تیره رو کوچکتر کنید و به سمت چپ منتقل کنید تا در یک سوم سمت چپ قرار بگیره. وجود این قسمت های تاریک اگه کنترل شده باشه و در جای خوبی قرار بگیره لطمه ای به عکس نمیزنه. در ضمن شما هیچ اجباری به نورپردازی از کنار و دوطرف ندارید. میتونید از بالا یا هر جهت دیگه ای که به زیباتر شدن انعکاس ها کمک کنه نورپردازی رو انجام بدین. در مورد نوشابه میشه از نور در پشت شیشه هم استفاده کرد که اگه کنترل شده باشه میتونه به زیباتر شدن عکس و نشون دادن بهتر مایع نوشابه کمک کنه.
    لینک های زیر ممکنه به دردتون بخوره:

کد:
    http://www.corbisimages.com/Enlargement/Enlargement.aspx?id=42-21071972&tab=details&caller=search

http://international.stockfood.com/image-picture-Coca-Cola-bottle-240308.html

http://international.stockfood.com/image-picture-Diet-Coke-059172.html

http://www.chriscollinsstudio.com/#/section=1&image=19

http://www.chriscollinsstudio.com/#/section=1&image=16

http://www.chriscollinsstudio.com/#/section=1&image=20
    Kaveh Ghobadi، mreza1001، Rouzbeh Ehsani و 2 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    فرساد غفاریان
    farsad.me
    فوتوبلاگ: TrappedLight.net

كاربر ويژه Mashhadi Vahid آواتار ها
    تشکر کرده
    8302

سلام

مدتها پیش امیر توکلی عزیز عکسی از یک جام حاوی نوشیدنی با شرایطی مشابه شرایط مورد نظر آقای میلانی گرفته بود که آقای کاوه رنجبر هم نقد فنی بسیار موشکافانه ای برای آن نوشتند که توصیه میکنم حتما ً آنها را ببینید:

http://www.akkasee.com/forum/showpos...postcount=6422

http://www.akkasee.com/forum/showpos...postcount=6424
    reza_Bahman، Kaveh Ghobadi، farsad و 8 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    وحيد قديري راد

www.flickr.com/photos/ghadiri

Forum Moderator mreza1001 آواتار ها
    تشکر کرده
    16459

ضمن تشکر از همه دوستان. روشی که من بکار بردم اینجوری بود:

نوشابه ها رو تو جایخی یخچال گذاشتم (که یخ نزنه هرچند که برخی هاشون تگری شدند) بعد کتری رو روشن گذاشتم. و بطری رو روی بخار می گرفتم و مراقب بودم که جوری بگیرم که قطری ها نریزه البته در ابتدای کار قطرات ریز و منظم و جالب است اما از طرفی ثبتش سخت تره و از طرف دیگر نمودش کمتر از قطرات بزرگ است. بطری ها همه پلاستیکی هستند و فعلاً خبری از قوطی نیست.

حالا بخار و قطره به یک طرف ثبتش کار آسانی نیست! :biggrin:

من شدیداً در حال مطالعه و تست هستم.فعلاً که به نتیجه مطلوب نرسیدم.

زمان کمه و من فقط باید 6 شات تحویل بدهم. 3 تا بزرگ 3 تا کوچک بقیه رنگ ها رو اصرار دارن که گرافیست هاشون رنگ نوشابه رو عوض می کنند! مثلاً فقط مشکی و سبز رو باید بدم نارجی و لیمویی رو می خوان خودشون در بیارن. البته وقتی نورش دربیاد دیگه چه یکی چه همه نوشابه های دنیا یک کوچک و یک بزرگش هم بطری آب معدنیه

بازهم ممنون خبر می دم ...
    hama66662 تشکر می‌کند.
    محمد رضا میلانی

كاربر فعال Elend آواتار ها
    تشکر کرده
    1406

این نوع کادربندی و زاویه عکاسی از بطری هم اونها خواستار شدن؟! چون به نظرم چندان مناسب نیست
    mreza1001 تشکر می‌کند.

تشکر کرده
    16459

زاویه بله سفارش کارفرماست که در واقع از یکی از شرکت های معروف دنیا کپی شده. کادر را نصفه گذاشتم وگرنه عکس کامل است.

راستی فوکال مناسب به نظر دوستان چند است؟ من الان دارم به حدود 80 مم فکر می کنم . به نظرم روی قطره ها اثر داره.
    محمد رضا میلانی

كاربر فعال king4 آواتار ها
    تشکر کرده
    3583

بهتره چند تا کار خارجی خوب رو اول ببینین بعدا در نوع عکاسی تحقیق کنین و تلاش کنین.
    با امید موفقیت برای شما.

من این عکسها رو از اولین جستجو در google دیدم.

کد:
    http://www.google.com/images?q=bottle+photography&hl=en&gbv=2&tbs=isch:1&sa=N&start=20&ndsp=20
    mreza1001 تشکر می‌کند.
    گالری عکس بهنام صفرزاده
    Nikon D600, Nikkor 24-70, Nikkor 70-200 VR II, Nikon SB-900, Nikon SB-800 2x

تشکر کرده
    16459

جداً ;) ؟

من تو این چند روز آنقدر بطری دیدم که دارم شکل بطری می شوم.

یک تفاوت بین این بطری ها و بطری های من هست اونم جنسشونه. تا جایی که دیدم این بطری های مزخرف پلاستیکی بیشترین کاربردش توی ایران است.

این نمونه های پست پیش همون نوع نورپردازی رو داره که اول گفتم. یک سافت باکس + رفلکتور (یا دو سافت باکس از طرفین)

سایه بطری های ردیف پایین مشکوک به مصنوعی بودن است.

عکاسی جداً کار سختیه! می گید نه؟ امتحان کنید :)
    Kaveh Ghobadi، Rouzbeh Ehsani، SIAMAK™ و 2 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    محمد رضا میلانی

كاربر فعال king4 آواتار ها
    تشکر کرده
    3583

اگه مشکل از پلاستیکی بودن باشه فقط، به این نتیجه میرسیم که شرکتی که یک کارخانه بزرگ و خوب داره باید برای کیفیت تبلیغات خودشم که شده یدونه بطری شیشه ای سفارسی برای اینجور مواقع بسازه.
    اگر هم که ایرانی بازی در بیارن که میدونم همینطور هم هست پس دیگه نباید توقع زیاد از عکاس داشته باشن ;)
    در جواب سخت بودن کار هم بگم که از نظر من سخت یعنی کار در هوا فضا نه اینکه یک عکس بگیریم بگیم سخت بود.
    فکر کنم کار عکاسی کمی وقتگیر باشه نه سخت ;)
    به نظر من بطری های بالا هم سایه و هم رفلکتشون با فوتوشاپه :)
    ویرایش توسط king4 : Wednesday 12 May 2010 در ساعت 01:31
    mreza1001 تشکر می‌کند.
    گالری عکس بهنام صفرزاده
    Nikon D600, Nikkor 24-70, Nikkor 70-200 VR II, Nikon SB-900, Nikon SB-800 2x

كاربر آشنا hoseinansari آواتار ها
    تشکر کرده
    230

سلام

من یک دوره کلاس عکاسی اینجا گذروندم و دو هفته از کلاس ما مربوط به عکاسی تبلیغاتی بود ، پروژهٔ‌ای که من برداشته بودم قاشق و چنگال بود ولی‌ یکی‌ از همکلاسیها سعی‌ داشت تا یک بطریه ادکلن رو تبلیغ کنه، استاد ما بسیار سختگیر بود و همیشه میگفت که سعی‌ کنید پیغامی حتی در عکس تبلیغاتیتون داشته باشید،بماند که هرکس چقدر کلنجار رفت تا به عکسش‌ رسید، خالی‌ از ذکر نیست که یکی‌ از بزرگترین شرکتهای شکلات سازی دنیا که اینجاست دچار ورشکستگی شد و یک شرکت آمریکایی اون رو خرید و از ورشکستگی نجات پیدا کرد، یکی‌ از پروژهٔ‌های ما ثبت عکسی‌ بود که این شکلات رو تبلیغ کنه که محصولاتش بهتر هم خواهد شد با اینکه ورشکست شده بود.

به هر حال برسیم به اصل مطلب ، در استودیو‌ی که کلاس ما در اون برگزار میشد وسیله‌ا‌ی بود که بهش می‌گفتند لایت باکس و این وسیله شبیه یه جعبه بود که روش سطحی مانند یک پلاستیک مات ولی‌ سفید داشت و مخصوص عکاسی از وسایل شیشه‌ای مثل بطری بود در این حالی‌ که همزمان از light tent cube هم استفاده میشد.

موفق باشید
    pinax و mreza1001 تشکر می‌کنند.

صفحه 28 از 90 نخستنخست ... 18 24 25 26 27 28 29 30 31 32 38 78 ... آخرینآخرین