سلام فکر کنم اینجور مصالح معمولا یک قطع آزمایشگاهی هم دارند که اگر از او قطعه عکس بگیرید طوری که میزان مقاومت این قطعه رو نشون بده شاید بهتر باشد.
سلام فکر کنم اینجور مصالح معمولا یک قطع آزمایشگاهی هم دارند که اگر از او قطعه عکس بگیرید طوری که میزان مقاومت این قطعه رو نشون بده شاید بهتر باشد.
امین حق شناس
محمد جان من در در حیطه ی شاگردان نظر می دهم
با دیدن این عکس فکر کردم از یه تار نخ زیر میکروسکوپ عکس گرفتی
نظرم اینه که این میل گرد در جایی که کاربرد داره ازش عکس تهیه کنی
در ضمن نور پردازی در عکسای صنعتی خیلی مهمه به نظرم
عمق میدان هم خدا وکیلی زیادی کمه
ارادتمنیدم
پ.ن
دوستان همه ی مسائل رو فرموده بودند
شرمنده خط رو خط شد
Nikon D5100 + AF-S Nikkor 18-105mm 1:3.5-5.6 G ED + AF-S Nikkor 50mm 1:1.8 G + 8mm + Nissin Di622 M2 + Vanguard Alta 233 AP
جناب مقدم
سلام
پست هایی که دوستان در جواب شما نوشته بودند رو خوندم. کاملا صحیح و کامل بود و از دوستان پوزش می خواهم که نکات زیر رو مجدد تکرار میکنم.
برای شروع در عکاسی صنعتی شما باید به دو نکته اصلی توجه داشته باشید:
۱- مشخص بودن هدف : این مهمترین نکته است. یعنی بیننده عکس شما در نگاه اول باید متوجه بشه که سوژه اصلی چی بوده و چه کاری انجام میده یا چه کاربردی و جنسی داره. عکس هر چقدر هم زیبا و هنری باشه ولی این مورد در اون لحاظ نشده باشه نمیشه در دسته عکاسی صنعتی قرارش داد.
۲- زیبایی : مسلما زیبایی عکس تاثیر بسیار زیادی رو بر بیننده نهایی داره. یعنی اگه دوربین رو بر دارید و مستقیم از سوژه عکس بگیرین در حالی که در اطرافش کلی اشیاء مزاحم وجود داره یا نور و انعکاس بدی در اون افتاده باشه و ... مسلما عکس خوبی نخواهید داشت. و صدالبته در خیلی از مواقع محدودیت هایی در این زمینه وجود داره و به عنوان یک عکاس صنعتی باید اونقدر ویرایش عکس بدونید که به راحتی بتونید ایرادات موجود رو برطرف کنید. و البته زاویه انتخاب شده جهت عکاسی هم خیلی مهم هست و چیزیست که با تجربه به دست میاد.
البته خیلی موارد فنی عکاسی هست که باید رعایت بشه ولی اصول اولیه عکاسی صنعتی همین دو تا هست. (یعنی همین الان تعریف شد )
حالا شما خودتون بررسی کنید و ببیند که عکس هایی که گرفتین آیا این ویژگی ها رو دارند؟
رعایت موارد بالا در عکاسی صنعتی کار آسونی نیست چون شما با اشیاء بدفرم در اندازه های خیلی بزرگ و معمولا محیط های صنعتی و خش سر کار دارید که زیبایی در اونها معنی خاصی نداره. و این هنر عکاس هست که اونها رو زیبا و واضح نشون بده.
این عکس آخر شما در نگاه اول من رو یاد فتیله شمع انداخت و این به خاطر استفاده نابجا از عمق میدان کم هست. معمولا عمق میدان های خیلی کم حس ماکرو بودن عکس رو القا میکنند.
با آرزوی موفقیت
سلام به دوستان گلم من بار اول اینجا اومدمو سوال میپرسم : بچه ها میخوام یک عکس از طراحی داخلی بگیرم و میخوام اکثر جاها فوکوس باشه . چه تنضیماتی پیشنهاد میکنین ! دوربین: canon550D
لنز:18-55
ممنونم عزیزان
سلام
به نظر شما عمق میدان کمی بیش از اندازه کم نیست ؟ :confused:
Canon 350 D
70-200 @ 200
f4
1/400
iso 200
از کجا معلوم داند! چرا شایعه راه میندازی وحید جان!
ولی واقعا چی بگم دیگه! همش رو گفتی. اگر قرار بود که دستگاه دیده بشه که باید زاویه بهتری انتخاب میشد و نور محیط کافی بود که نیاز به روشن کردن توسط ادیت نباشه که نویز ایجاد بشه. ولی اگر عکس رو تاریک در نظر بگیریم مثل همین بلایی که وحید سر عکس آورده! نویز زیادی دیده نمیشه و برای استفاده در بخشی از کاتالوگ یا کارهای تبلیغاتی به عنوان یک عکس هنری جهت زیباتر شدن اونها مناسب هست.
سلام
وحید جان و فرساد جان ، ممنونم از راهنماییتون
وحید جان نویز عکس عمدی است ، اما وقتی به ویرایش شما نگاه کردم متوجه شدم تجربه موفقی نبوده !
ضمنا تجهیزات تو این عکس مد نظر من نبوده و صرفا میخواستم از جرقه عکس بگیرم (تغییر رنگ و پرتاب جرقه بر اساس نوع الکترود و فرکانس)
ویرایش توسط DELL : Sunday 28 August 2011 در ساعت 19:57