دراستفاده برای عکاسی 360 درجه باید توجه داشته باشید که استفاده از فلاش به دلیل تغییر زاویه و یکسان نبودن زاویه تابش نورفلاش و همینطور زاویه بازگشت انعکاس نور فلاش استفاده از این مورد کار ساده ای نمی باشد .یک فلاش نیز بخرم.بازم ممنون
خیر , عناصر اضافه زیاد , محیط شلوغ و پس زمینه شلوغتر, گرچه همین الآن هم گویا ویرایش زیادی روی آن انجام شده .
و اینکه عکس قرار است چه چیزی را منتقل کند ؟ نوعی عایق جدید برای بتن است ؟ یا ایزوگام خودمان است ؟
محصولی تقریبا جدید به اسم f.r.p (مقاوم سازی)
ویرایشم کمی در حد رنگ انجام شده شلوغی را درست میفرمایید ولی چون کار معرفی خدمات است ونه محصول به نظرم کمی کارگاهی بودنش بد نیامد ولی با فرمایش شما خلوت میکنم ودوباره میندازم کادر بندی و..... چطور؟
- به نظرم بهتر است تیغه سفالی در عکستان حتی المقدور نباشد (و هر نوع مصالح بنایی سنتی)
- کارگر و یا تکنسین مسئول اجرای این محصول هم میتواند در عکس باشد , در حال اجرا ,و البته با ظاهری مناسب و غیر مصنوعی
- زاویه های از پایین به بالا و یا مستقیم این حسن را دارد که اشیاء بیرون و پایین در کادر نمی افتند
- ساعاتی را که بتوانید با استفاده از نور طبیعی عکاسی کنید (حتی با رفلکتور) هم امتحان کنید
- و در انتها ... داربست! که این یکی را بعید میدانم بتوانید بصورت طبیعی حذفش کنید.
متاسفانه همانطور که میدانید در این جور مکانها یک سری مشکلات هست که تقریبا نمیشه کاریش کرد و ممنون از راهنماییتون
این اگر برای معرفی اف آر پی گرفته شده که کلاً دوباره بگبرید. شبیه همه چیز هست جز اف آر پی. شاید یک شات نزدیک هم بگیرید یا مثلاً در حال اجرا باشه . . .
بعد بهتر نبود برای اف آر پی یک کار بازسازی و یا تقویت رو برای عکاسی انتخاب میکردن؟ البته ببخشید اینجا همه عمرانی هستند بنده دخالت کردم.
ویرایش توسط mreza1001 : Sunday 17 July 2011 در ساعت 00:31 دلیل: تایپ
من باب اطلاعات عمومی واسه دوستان غیر عمرانی عرض بکنم که FRP مخفف Fibre Reinforced Polymer هست و الیاف پلیمری هستم که با پیچیدن او به دور ستونهای بتنی مقاومت ستون رو افزایش میدن و بیشتر در مقاومسازی ها کاربرد داره. البته کاربردای دیگه برای تیرهای بتنی هم داره که فکر می کنم از حوصله دوستان خارج باشه !
مرتضی باقری
D7100+Nikkor 18-105mm f3.5-5.6+Nikkor 50mm f1.8 D+Sigma 105mm f2.8 macro+Tokina 11-16 II f2.8 + SB800+Vangard Alta 233AP
درباره من