لوگوی این محصول رو برای این روی عکس قرار دادم که با توجه به نحوه جایگیری اون هم دوستان نظراتشون رو بیان کنند(منظورن از لحاظ گرافیکی نیست بلکه با توجه به اینکه در اون قسمت نوشته ای قرار می گیره در مورد ترکیب بندی عکس نظر داده شود)
لوگوی این محصول رو برای این روی عکس قرار دادم که با توجه به نحوه جایگیری اون هم دوستان نظراتشون رو بیان کنند(منظورن از لحاظ گرافیکی نیست بلکه با توجه به اینکه در اون قسمت نوشته ای قرار می گیره در مورد ترکیب بندی عکس نظر داده شود)
برقی از منزل لیلی بدرخشید سحر ، وه که با خرمن مجنون دل افگار چه کرد
instagram: hoda.zaeimi
سلام
این یکی عکس ایده، ترکیب بندی و فضاهای خالی خوبی داره. موردی که حتما باید اصلاح بشه خطوط چروک روی زمینه است. و با توجه به چیزی که من در مونیتورم میبینم یک مقدار جزئی افزایش نور و کنتراست.
سلام به دوستان عزیز
لطفا نظرات ارزشمندتون رو در مورد این 2 عکس بفرمایید ، به نظرتون کدام نورپردازی بهتری دارد
عکس اول : از 2 چراغ قوه برای نورپردازی استفاده شده ، که چراغ ی اول که LED و نور تقریبا آبی داشت ، روی دیوار ( بکگراند ) انداخته شد و چراغ قوه ی دومی رو روی خود ادکلن
عکس دوم : تنها چراغ قوه ی زرد روی شی انداخته شده است
پی نوشت : Nikon D7000 + Nikkor 50 mm F/1.4
ویرایش توسط Saeed Barikani : Monday 11 July 2011 در ساعت 00:17
سلام و درود
کار زیباییست
بررسی مسائل فنی به عهده ی استادان اما من نظر شخصیم رو عرض میکنم
عکس دوم رو به خاطر گرمای فضای عکس که به سوژه جذابیت بیشتری القا کرده رو بیشتر می پسندم
به نظر من برای خود سوژه همین رنگ نور و مقدارش عالیست
ولی یه مقدار روی بکگراندش می شه کار کرد
موفق باشید
سلام دوست عزیز
نورپردازی بک گراند در عکس اول خوب است و بهتر بود همین نورپردازی برای عکس دوم هم وجود میداشت. نور روی شیشه در عکس دوم خیلی بهتر از عکس اول است ولی باز هم ناقص است و باید قسمت های دیگر شیشه از جمله قسمت بالا، درب و لوگوی محصول نور مناسب داشته باشند.
نکته دیگه اینکه شیشه عطر خیلی به کناره تصویر نزدیک شده که جالب نیست.
کار دیگری که باید جهت بهبود عکس انجام بدین حذف انعکاس های مزاحم از شیشه به وسیله فوتوشاپ است.
موفق باشید
سلام
من هم به شخصه نورپردازی کار دوم رو جذاب تر می بینم اما چندین نکته هم به نظرم می رسه:
1.نور روی کار خیلی کم هست و بهتره که کمی میزان روشنایی سوژه بیشتر بشه.
2. در،قسمت سر شیشه، و نام محصول خیلی تیره و کم نور هست(به خصوص مارک محصول که معرف اصلی هست کاملا تیره شده و ناخوانا است)
3. انعکاس شیشه روی میز زیاد هست و بهتر هست که کمی تار تر و کنتراست کمتری داشته باشه.(در حد یک هاله کم رنگ)
4.می شد در عطر رو هم به صورت خوابیده قرار بدید به صورتی که انگار به صورت آزادانه تری رها شده)
اینها مواردی بود که به نظر من می رسید،امیدوارم تونسته باشم کمکی کنم.موفق باشید
برقی از منزل لیلی بدرخشید سحر ، وه که با خرمن مجنون دل افگار چه کرد
instagram: hoda.zaeimi
سلام ،
بابت نظرات ارزشمندتون بسیار ممنون ، مخصوصا آقای غفاریان و خانم Hoda و همچنین آقای سعیدی
فقط بنده به فتوشاب زیاد آشنایی ندارم ، که مثل اینکه از این به بعد باید یه نگاهی هم داشته باشم
سلام خدمت تمام اساتید
یه سوال دارم البته مطمئن نیستم جای درستی رو انتخاب کردم یا نه ولی جای دیگه ای به ذهنم نرسید که مطرحش کنم.
حقیقت من در یک شرکت مقاوم سازی(عمرانی) به عنوان سرپرست کارگاه کار میکنم و بدلیل خیلی خاص بودن کار و محصولات نیاز هست که یک تیزر ساخته بشه که البته 98% اونو عکس تشکیل میده و به امید خدا قرار من انجام بدم با توجه به اینکه اگر کسی خارج از شرکت به عنوان عکاس بیاد نیاز هست که حداقل 10 بار بیاد و عکس تهیه کنه.میخواستم ببینم که با این تفاسیر چقدر قیمت بدم معقول هست؟فقط دوستان عنایت داشته باشن که فردا قراره قیمت بدم
اگر عکاسی خاصی انجام ندهید(مثلا ۳۶۰ درجه) و یک عکاسی عمومی روی دست باشد از ۱۰*۵۰ تا ۱۰*۶۰۰ میتوانید قیمت دهید.(این قیمتهای ویزیت عکاسی رایج است)
حالا اینکه سرپرست کارگاه باشید و صاحب کار بخواهد ۱۰*۵ عکاسی کنید! را من نمیدانم!