اگر هدف و ایده اولیه یک عکس تبلیغاتی یا صنعتی بوده که سوژه اصلی یعنی فرز علاوه بر ظاهر نامناسب (کارکرده؛ کثیف و بدون مارک) هیچ جزییات و وضوح و روشناییی ندارد و فقط جرقه ها ثبت شده اند ؛ آنهم بدون کادر بندی هدفمندی
اگر هدف و ایده اولیه یک عکس تبلیغاتی یا صنعتی بوده که سوژه اصلی یعنی فرز علاوه بر ظاهر نامناسب (کارکرده؛ کثیف و بدون مارک) هیچ جزییات و وضوح و روشناییی ندارد و فقط جرقه ها ثبت شده اند ؛ آنهم بدون کادر بندی هدفمندی
سلام.
اشكالات رو بفرماييد .ممنون.
5DmarkII/70-200F4Lis/50f1.8/580II
درود
نظر خودم را به عنوان یک بیننده اعلام می کنم.
1- فونت گرافیکی مناسب نیست، فونت های گرافیکی که حالت برجسته تری داشته باشند جذاب تر هستند.
2- نمی دونم چرا ولی حس می کنم لباس پایین تنه مدل به عکس لطمه زده، شاید کثیف بودن کفش ها، تیره بودن رنگ شلوار و ... از دلایلش باشند.
3- فکر می کنم هدف اصلی این عکس تبلیغ پیراهن (ژاکت ؟) باشد، در این صورت نقش دار بودن لباس زیر باعث حواس پرتی از آن می شود.
در کل فکر می کنم اشکالات این عکس بیشتر از اینکه در حیطه عکاسی باشد، در حیطه دیزاین لباس است!
سلام
به نظر من نورپردازی میتونست بهتر باشه به عبارت دیگر نورپردازی کامل و کافی نیست
برای اینگونه کارهای تبلیغاتی باید از نوری کافی(زیاد) و یکنواخت استفاده بشه وجود سایه ها و کنتراستهای شدید در چنین کارهایی زیاد جالب تیست
(موهای پسر بچه همچنین شلوار به اندازه کافی روشن نیست.)
کنتراست رنگی زیاد اسکوتر! توجه را از سوژه اصلی که لباس می باشد یه جورایی منحرف میکند به عبارت دیگر با ماهیت کار و هدف در تضاد است.
لطفا مشكلات اين عكس و نقاط قوتش رو بگين. متشكرم...
سلام
در این عکس زاویه نسبتا خوبی رو برای عکاسی انتخاب کرده اید البته میتونست یک مقدار از بالاتر باشه. نور کلی و نشون دادن شفافیت جسم هم تقریبا خوب است. نکاتی که وجود داره اینه که لیبل پشت محصول جلوی اون قرار داره و یک نکته ضعف بزرگ به حساب میاد. مورد بعدی نور روی درب هست یک یک مقدار در قسمت بالا زیاد شده و در نتیجه نازل خروجی مواد دیده نمیشه. چون محصول به صورت اسپریست اصولا این قسمت باید کاملا واضح دیده بشه. یک سری انعکاس های نور هم بر روی قسمت های طلایی هست که میتونستید با فوتوشاپ به رنگ طلایی در بیارین که تو چشم نزنه.
اگر نور این عکس کمی بیشتر بشه عکس خوبیست. هم از نظر کادر بندی و هم از نظر چیدمان های پشت سر. نکته ای که در مورد دیده شدن نازل خروجی برای عکس قبل ذکر کردم در این عکس هم باید رعایت میشد. حذف انعکاس های مزاحم بر روی قسمت های طلایی هم میتونه به حرفه ای تر شدن کار کمک کنه.
در این عکس اجسام قرار داده شده هیچ ارتباطی با هم ندارند که اگر صرفا یک تمرین عکاسی بوده ایرادی نداره. ولی عکس غیر از سایه های تند کفش مشکل خیلی زیادی نداره و اتفاقا در ترکیب بندی و چیدمان اجسام خیلی خوب کار کردید.
مشکل اصلی که این عکس های شما دارند نورپردازی غیر حرفه ای اونهاست. اصولا یکی از نکات مهم عکاسی محصولات نورپردازی اونهاست که بدون تجهیزات حرفه ای و سافت باکس زیاد خوب نخواهد شد. ولی با توجه به محدودیتی که در تجهیزات نورپردازی داشتید که در عکس ها مشخص است، ثبت های خوبی انجام داده اید.
موفق باشید