برای عکاسیِ غذا، معمولا از مدلِ بدل استفاده میکنند!
یعنی همه چیز بجز غذا را میچینند، ظرف مشابهی را هم با چیزی که شبیه غذا باشد پر میکنند و بعد از نزدیک شدن به setup مورد نظر، غذای اصلی را میآورند تا فقط چند شان برای اصلاح جزییات نور لازم باشد تا به نتیجه مطلوب برسند. اینطوری غذا بیات نمیشود و زیباییاش را از دست نمیدهد.
والبته کمی قبل از پخت کامل غذا را در ظرف کشیدن و بعد گرم کردن با گرمکن دستی و سشوار و امثال این را هم برای بعضی غذاها که بافت سطحشان اهمیت دارد، دیدهام.