صفحه 81 از 90 نخستنخست ... 31 71 77 78 79 80 81 82 83 84 85 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 801 تا 810 , از مجموع 894
Like Tree4569تشکر

موضوع: عكاسي صنعتي و تبليغاتي

  1. #801
    كاربر بسیار فعال m.daneshpayeh آواتار ها
    تاریخ عضویت
    April 2008
    نوشته ها
    1,462
    تشکر شده
    6609
    تشکر کرده
    1982

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط S_Mahdi نمایش پست ها
    درود بر شما
    بنظرم جدا از نقدهائی که احتمالا به کارهای ایشان وارد است،
    با این جمله چندان موافق نیستم..
    اولا در بسیاری از عکس های تبلیغاتی اینچنینی، وجود ردی از مواد اولیه سازنده آنرا میبینیم و این کاملا مرسوم هست.
    در ثانی متوجه منظورتان از "لطمه زدن" به آن نمیشوم؟
    مثلا در ثبت اخیر، وجود بادمجان باعث ایجاد نوعی حس اطمینان به سالم بودن (طبیعی،سبزیجات و...) و همچنین آگاهی بیننده از مواد سازنده آن است.(این غذا چه طعمی دارد؟)

    پ.ن: فارغ از اینکه شما بادمجان دوست دارید یا خیر! (مزاح)
    ارادتمند
    نه مشکل قرار دادن اشیا در زمینه نیست، مشکل سهمی از کادر هست که این اشیا گرفته اند! وقتی شما سعی کنید تمام این اشیا را به خوبی در کادر قرار دهید بناچار مجبورید از سهم سوژه اصلی که غذا باشد کم کنید.
    یک مورد دیگر اینکه، من بادمجان دوست دارم ولی در غذا بادمجان نمیبینم. در مورد این غذای بخصوص نظری ندارم اما عکس غذا باید نشان دهنده مواد اولیه بکار رفته در غذا باشد. نه اینکه لزوما مواد اولیه را در کنارش بگذاریم. بخاطر همین است که در خیلی عکسها از غذای نیم پر استفاده میشود تا مواد اولیه دیده شود. غذاهایی که سبزیجات خرد شده دارند از این دست هستند.
    یه عکس غذای خوب لزوما نباید غذای اصلی را نشان بدهد باید نشان دهد این غذا از چه ساخته شده و چه مزه ای دارد.
    Hoda Zaeimi و Marefat تشکر می‌کنند.
    مهدی دانش‌پایه
    http://500px.com/daneshpayeh
    هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.

  2. #802
    كاربر بسیار فعال Majix آواتار ها
    تاریخ عضویت
    April 2013
    نوشته ها
    1,700
    تشکر شده
    4874
    تشکر کرده
    3755

    پیش فرض

    عکس های خيلی خوبی شدن تزئين غذاها هم خوبه
    تنها چيزی که به نظر من مياد اينه که ظاهراً بعد از گرفتن عکس موقع کراپ کادر رو چرخوندين و باعث شده پرسپکتيو غير طبيعی به نظر بياد مخصوصاً تو چند تای اولی
    Canon 6D2/5D3
    16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
    Majid

  3. #803
    كاربر همراه Hoda Zaeimi آواتار ها
    تاریخ عضویت
    January 2009
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    366
    تشکر شده
    2834
    تشکر کرده
    2372

    پیش فرض

    سلام

    پیش از هر چیز متشکرم از نظر شما دوستان

    اول از همه در مورد نظر جناب دانش پایه ، من تا حدودی حرف های شما رو قبول دارم و لی بخش زیادی اش رو نه. طبق گفته شما کلا عکاسی از غذا باید جوری باشه که همه مواد اولیه خودش رو نشون بده؟! پس اگر اینطور باشه که چه کاری هست پختن غذا، همه مواد رو فقط خرد می کنیم و می ریزیم داخل یک بشقاب و عکس می گیریم و بعد مثلا می نویسیم این غذا قرمه سبزی یا پیتزا است!!!
    شما اگر توی خیلی از کتاب های معروف آشپزی رو هم که نگاه کنید خیلی از غذاهایی رو می بینید که کلی باید به عکس ذل بزنید تا بلکه متوجه بشید چه عذایی هست و مواد اولیه اش چیه، تازه اون رو هم بعد از خوندن مواد اولیه متوجه خواهید شد.
    پس لزوما عکاسی از عذا به معنای این نیست که همیشه باید مواد داخلش کاملا مشخص باشه و یا حتما بخارپز و یا نیم پخته باشن.
    مورد بعدی اینکه شما فرمودید همه عناصر در کادر هستن، در مورد این موضوع هم خیلی نمی تونم نظر بدم چون چیدمان اشیاء بسیار سلیقه ای هست ولی در مورد اینکه میشد خود غذا سهم بیشتری رو داشته باشه در عکس بله این هم درسته و نظر خوبی هست.

    در مورد نظر آخر هم خیر دوست بزرگوار نه چرخشی صورت گرفته و نه تغییری در کادر

    وقی عکسی در سایت قرار می گیره واقعا نظرات جالبی در موردش داده میشه و خیلی خوشحالم که این نظرات رو میخونم ولی این صرفا به معنای پذیرفتن یا رد اونها نیست، بله بهم کمک میکنه که بتونم دید دقیق تری داشته باشم و نکات مهم تری رو رعایت کنم
    برقی از منزل لیلی بدرخشید سحر ، وه که با خرمن مجنون دل افگار چه کرد

    instagram: hoda.zaeimi

  4. #804
    كاربر بسیار فعال m.daneshpayeh آواتار ها
    تاریخ عضویت
    April 2008
    نوشته ها
    1,462
    تشکر شده
    6609
    تشکر کرده
    1982

    پیش فرض

    ببینید خانم اینها اصول حرفه ای عکاسی غذا است. اگر عکسهای کتاب عکاسی شما متفاوت است خوب جواب خیلی ساده ای دارد، اون عکسها توسط عکاس حرفه ای غذا گرفته نشده است. معمولا یک عکس غذا چندیدن ساعت طراحی قسمتهای مختلف غذا با انواع رنگ، سس و روغن میبرد بعلاوه نور پردازی پیچیده غذا و طبیعی است یک آشپز برای کتابش عکاسی از غذا را بر عهده عکاس سر کوچه بسپارد تا هزینه ها کمتر شود.
    نیم پز کردن غذا برای تازه ماندن مواد اولیه هم با چیزی که ظاهرا شما از پستهای من متوجه شدید کمی متفاوت است!
    پیشنهاد میکنم اگر این عکسها برای کار جدی مثل کتاب یا وبسایت گرفته میشود کمی بیشتر در این سبک عکاسی مطالعه کنید. یوتیوپ اموزشهای اولیه خوبی دارد.
    Marefat، davoud maani، Hassan.K و 1 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    مهدی دانش‌پایه
    http://500px.com/daneshpayeh
    هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.

  5. #805
    Forum Moderator کوروش آواتار ها
    تاریخ عضویت
    October 2011
    نوشته ها
    2,650
    تشکر شده
    18518
    تشکر کرده
    12880

    پیش فرض

    دیده‌شدن یا نشدن تک‌تک مواد اصلی خوراک‌ها در عکاسی از آنها، قانون نیست.
    مگر اینکه تبلیغ برای یک ماده‌ی خوراکی مشخص، مثلن گوشت همبرگری یا سوسیسی خاص یا .... باشد.
    Hoda Zaeimi، KHAKSAR، Hassan.K و 3 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

  6. #806
    كاربر همراه Hoda Zaeimi آواتار ها
    تاریخ عضویت
    January 2009
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    366
    تشکر شده
    2834
    تشکر کرده
    2372

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط m.daneshpayeh نمایش پست ها
    ببینید خانم اینها اصول حرفه ای عکاسی غذا است. اگر عکسهای کتاب عکاسی شما متفاوت است خوب جواب خیلی ساده ای دارد، اون عکسها توسط عکاس حرفه ای غذا گرفته نشده است. معمولا یک عکس غذا چندیدن ساعت طراحی قسمتهای مختلف غذا با انواع رنگ، سس و روغن میبرد بعلاوه نور پردازی پیچیده غذا و طبیعی است یک آشپز برای کتابش عکاسی از غذا را بر عهده عکاس سر کوچه بسپارد تا هزینه ها کمتر شود.
    نیم پز کردن غذا برای تازه ماندن مواد اولیه هم با چیزی که ظاهرا شما از پستهای من متوجه شدید کمی متفاوت است!
    پیشنهاد میکنم اگر این عکسها برای کار جدی مثل کتاب یا وبسایت گرفته میشود کمی بیشتر در این سبک عکاسی مطالعه کنید. یوتیوپ اموزشهای اولیه خوبی دارد.
    جناب دانش پایه بزرگوار
    مسلما بنده مجله کودکان یا دفترچه خاطرات یک عکاس رو نگاه نکردم که شما اینطوری بیان می کنید. در ضمن من همینجا حداقل میتونم 5 تا کتاب معروف آشپزی خارجی با اسم نویسنده و نام عکاسش رو براتون معرفی کنم که متوجه بشید اون افراد عکاس سر کوچه ای نبودن !!!
    در مورد عکس خودم میدونم که هنوز کلی ایراد داره و اصلا و ابدا عکس بدون ایرادی نیست ولی دیگه نمی تونم هر صحبتی رو قبول کنم، البته من تصور می کنم مشخص بودن اجزاء یک غذا در عکاسی و یا نیم پز بودن و نبودن صرفا بر می گرده به نوع عکس مورد نیاز و سلیقه شخصی که فکر می کنم شما تمایل دارید مواد و شکل غذا رو به اون صورتی که گفتید ببینید. ولی من در هیچ کجای دنیا و هیچ منبع مشخصی و معتبری این صحبت شما رو ندیدم و ابدا قبولش هم ندارم.
    در اینکه عکاسی غذا و چیدمان و نورپردازی اش کار بسیار بسیار سختی هست هیچ شکی نیست و کسی که درگیر این کار شده باشه کاملا درک میکنه که واقعا نیاز به تمرین و تجربه داره، شخصا هم خوشحال میشم که نظرات و انتقادات سازنده رو بشنوم ولی این به معنی نیست که هر حرفی رو قبول کنم و چشم بسته به عنوان انتقاد بپذیرم.
    موفق باشید
    MohammadH تشکر می‌کند.
    برقی از منزل لیلی بدرخشید سحر ، وه که با خرمن مجنون دل افگار چه کرد

    instagram: hoda.zaeimi

  7. #807
    كاربر بسیار فعال m.daneshpayeh آواتار ها
    تاریخ عضویت
    April 2008
    نوشته ها
    1,462
    تشکر شده
    6609
    تشکر کرده
    1982

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط کوروش نمایش پست ها
    دیده‌شدن یا نشدن تک‌تک مواد اصلی خوراک‌ها در عکاسی از آنها، قانون نیست.
    مگر اینکه تبلیغ برای یک ماده‌ی خوراکی مشخص، مثلن گوشت همبرگری یا سوسیسی خاص یا .... باشد.
    نه مسلما قانون نیست، اصولا در عکاسی قانونی وجود ندارد.
    منتها ببینید گاهی در عکاسی از غذا لازم میشود یکی دو ساعت روی نور پردازی تک تک اجزء غذا کار شود در این حالت بعد از چند ساعت غذایی که کاملا جا افتاده باشد حالت اولیه اش را کاملا از دست میدهد. در این حالت معمولا از اسپری روغن، سس ها و رنگ برای طراحی غذا استفاده میشود ولی باز هم رنگ مواد اولیه جا افتاده از حالت ایدال بصری فاصله زیادی خواهد داشت. یک مورد دیگر اینکه در مرحله طراحی غذا استفاده از پنس و براش برای مرتب کردن اجزای غذا کاملا عادی است. طراحی موادی که کاملا جا افتاده باشد کار بسیار مشکلی است.
    البته همانطور که گفتید این به نوع غذا هم خیلی ارتباط دارد ولی حتی برای تبلغ غذاهایی که باید کاملا جا بیافتد مثل سوپ هم در بیشتر موارد از سبزیجات خام یا نیم پز استفاده میشود.
    Nima Sadigh، Marefat و Hassan.K تشکر می‌کنند.
    مهدی دانش‌پایه
    http://500px.com/daneshpayeh
    هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.

  8. #808
    كاربر بسیار فعال m.daneshpayeh آواتار ها
    تاریخ عضویت
    April 2008
    نوشته ها
    1,462
    تشکر شده
    6609
    تشکر کرده
    1982

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Hoda Zaeimi نمایش پست ها
    جناب دانش پایه بزرگوار
    مسلما بنده مجله کودکان یا دفترچه خاطرات یک عکاس رو نگاه نکردم که شما اینطوری بیان می کنید. در ضمن من همینجا حداقل میتونم 5 تا کتاب معروف آشپزی خارجی با اسم نویسنده و نام عکاسش رو براتون معرفی کنم که متوجه بشید اون افراد عکاس سر کوچه ای نبودن !!!
    سرکار خانم اگر شما چنتا کتاب میتونید نام ببرید من اینجا با همین آشپزها کار میکنم. بعد در مورد عکاسهای خارجی چی فکردید؟!! نه قوربون علی اباد هم شهری نیست. بواسطه شغلم و ارتباطی که با عکاسها دارم خدمتتون عرض میکنم که متوسط کار عکاسهای خارجی پایینتر از چیزی است که فکر میکنید. عکاسهای حرفه ای هم قیمت خیلی زیادی برای کارشون میگیرند که خیلی وقتها قابل پرداخت نیست. پس صرفا خارجی بودن عکاس نشان دهنده سطح کار بالا نیست. بفرض اینکه عکاسهای کتابهای شما عکاسهای حرفه ای غذا بوده باشند و کتابهای شما هم نسخه اورجینال با چاپ مناسب باشد یک بار دیگر با دقت بیشتر به عکسها نگاه کنید.
    Marefat تشکر می‌کند.
    مهدی دانش‌پایه
    http://500px.com/daneshpayeh
    هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.

  9. #809
    Forum Moderator کوروش آواتار ها
    تاریخ عضویت
    October 2011
    نوشته ها
    2,650
    تشکر شده
    18518
    تشکر کرده
    12880

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط m.daneshpayeh نمایش پست ها
    نه مسلما قانون نیست، اصولا در عکاسی قانونی وجود ندارد.
    منتها ببینید گاهی در عکاسی از غذا لازم میشود یکی دو ساعت روی نور پردازی تک تک اجزء غذا کار شود در این حالت بعد از چند ساعت غذایی که کاملا جا افتاده باشد حالت اولیه اش را کاملا از دست میدهد. در این حالت معمولا از اسپری روغن، سس ها و رنگ برای طراحی غذا استفاده میشود ولی باز هم رنگ مواد اولیه جا افتاده از حالت ایدال بصری فاصله زیادی خواهد داشت. یک مورد دیگر اینکه در مرحله طراحی غذا استفاده از پنس و براش برای مرتب کردن اجزای غذا کاملا عادی است. طراحی موادی که کاملا جا افتاده باشد کار بسیار مشکلی است.
    البته همانطور که گفتید این به نوع غذا هم خیلی ارتباط دارد ولی حتی برای تبلغ غذاهایی که باید کاملا جا بیافتد مثل سوپ هم در بیشتر موارد از سبزیجات خام یا نیم پز استفاده میشود.
    چیزی که قانون نیست رعایت نکردنش هم اشکال نیست. این بانو بر اشکالات عکس خود واقف‌ند و دوستان هم مواردی را ذکر‌کردند. چیدمان و نور و ... صحبت سر این اشکالات نیست الآن.
    اما بعضی موارد خلط مبحث نباید بشود.
    از چیزی که اشکال نیست، اشکال نباید تراشید.
    بقیه‌ی موارد هم بحث را به بیراهه برده، نه شما می‌توانید همه‌ی عکاسان خارجی ( یا داخلی را ) را زیرسوال ببرید نه ایشان می‌توانند همه را تایید‌کنند.
    اصول نقد را رعایت‌کنیم.
    DELL، Hoda Zaeimi، Dariush Chegini و 1 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

  10. #810
    كاربر بسیار فعال m.daneshpayeh آواتار ها
    تاریخ عضویت
    April 2008
    نوشته ها
    1,462
    تشکر شده
    6609
    تشکر کرده
    1982

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط کوروش نمایش پست ها
    چیزی که قانون نیست رعایت نکردنش هم اشکال نیست. این بانو بر اشکالات عکس خود واقف‌ند و دوستان هم مواردی را ذکر‌کردند. چیدمان و نور و ... صحبت سر این اشکالات نیست الآن.
    اما بعضی موارد خلط مبحث نباید بشود.
    از چیزی که اشکال نیست، اشکال نباید تراشید.
    بقیه‌ی موارد هم بحث را به بیراهه برده، نه شما می‌توانید همه‌ی عکاسان خارجی ( یا داخلی را ) را زیرسوال ببرید نه ایشان می‌توانند همه را تایید‌کنند.
    اصول نقد را رعایت‌کنیم.
    داستان اشکال تراشی نیست اقای کورش، اتفاقا من معتقدم موارد مهم همین موارد سلیقه ای هستند که باعث میشوند یک عکس 100 دلار ارزش نداشته باشد ولی برای عکسی دیگر صدها هزار دلار بپردازند وگرنه همه عکاسها که قوانین پایه را میشناسند و رعایت میکنند.

    یک مورد دیگر اینکه گاهی در فروم دامنه بحثها کمی گسترده میشود و از محدوده عکس خاصی فراتر میرود. شاید خصوصیت فروم همین باشد. این موارد کلی پستهای اخر که قسمت کوچیکی از اصول اولیه عکاسی غذا بود هم در جواب شما و صرفا جهت بحث کلی در این مورد بود نه لزوما نقد عکس ایشون!
    مهدی دانش‌پایه
    http://500px.com/daneshpayeh
    هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.

صفحه 81 از 90 نخستنخست ... 31 71 77 78 79 80 81 82 83 84 85 ... آخرینآخرین

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •